Şimdi Ara

İPHONE 4 SHSH KAYITSIZ DOWNGRADE GÜNCEL YÖNTEM SORUNSUZ VE BATARYA CANAVARI (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.613
Cevap
29
Favori
87.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birkaç gündür yöntemin düzgün çalışıp çalışmadığını kontrol ediyordum. İki defa sorunla karşılaştım. Cihaza geniş çaplı büyük tweak'ler yükledikten sonra veya nedensiz yere yani hiçbir şey yokken tekrar açılmamak üzere kapanıyor. İşin kötüsü just boot seçeneğiyle bile tekrar çalıştıramıyoruz. Çünkü cihaz normalde çalışıyor gibi gözükmesine rağmen ekrana herhangi bir görüntü gelmiyor ve dokunmaktik de doğal olarak çalışmıyor. Onun dışında cihaza gelen bildirimler veya şarja tak çıkar sesleri gelmeye devam ediyor. Sorunu çözebilmek için tek çözüm ise ancak tether işlemini tekrar yapmak gibi gözüküyor. Öyle olunca da tüm ayarlarınızı, uygulamalarınızı, tweak'lerinizi, düzeninizi ve e-mail face twitter hesaplarınızı sil baştan tekrar ayarlamanız gerekiyor. Bunu da defalarca yapmak bezdirici bir hal alıyor elbette. Zaten yabancı forumlardan okuduğum kadarıyla farklı shsh kayıtlarıyla yapılan işlemlerde bunların hepsi normal ve çözümü yokmuş. En azından şimdilik böyle biliniyor.

Bence konunun başına yöntemin böyle yan etkileri olduğunu ve mağdur edebileceği uyarısını eklemelisin, ki ediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: OsbourneReynolds

Birkaç gündür yöntemin düzgün çalışıp çalışmadığını kontrol ediyordum. İki defa sorunla karşılaştım. Cihaza geniş çaplı büyük tweak'ler yükledikten sonra veya nedensiz yere yani hiçbir şey yokken tekrar açılmamak üzere kapanıyor. İşin kötüsü just boot seçeneğiyle bile tekrar çalıştıramıyoruz. Çünkü cihaz normalde çalışıyor gibi gözükmesine rağmen ekrana herhangi bir görüntü gelmiyor ve dokunmaktik de doğal olarak çalışmıyor. Onun dışında cihaza gelen bildirimler veya şarja tak çıkar sesleri gelmeye devam ediyor. Sorunu çözebilmek için tek çözüm ise ancak tether işlemini tekrar yapmak gibi gözüküyor. Öyle olunca da tüm ayarlarınızı, uygulamalarınızı, tweak'lerinizi, düzeninizi ve e-mail face twitter hesaplarınızı sil baştan tekrar ayarlamanız gerekiyor. Bunu da defalarca yapmak bezdirici bir hal alıyor elbette. Zaten yabancı forumlardan okuduğum kadarıyla farklı shsh kayıtlarıyla yapılan işlemlerde bunların hepsi normal ve çözümü yokmuş. En azından şimdilik böyle biliniyor.

Bence konunun başına yöntemin böyle yan etkileri olduğunu ve mağdur edebileceği uyarısını eklemelisin, ki ediyor.

İlk önce sadece just boot sonra siyah bi ekran gelicek dfu moda tekrar al bu sefer ıos 6.0 ıpws yi select ipws de şeç sonra just boot yap açılıyo ama tekrar kapandığında aynı sorunu veriyo bi sorun o başka yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simurg_b -- 12 Mart 2014; 23:28:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yanlış anlamışsın. O zaten 'tethered' dediğimiz olayın kendisi. Yani cihazı kapatırsan olur o. Zaten bildiğimiz bir durum. Ben cihazın sapıtmasından ve durduk yere kapanıp just boot yapılmasına rağmen geri açılmamasından bahsediyorum.
  • İphone 5 e de gelse tadindan yenmez

• quote:

Orijinalden alıntı: altaymobil

İphone 5 e de gelse tadindan yenmez

İphone 5 e gerek yok ıos 7.1 iyi iphone 5 de

• quote:

Orijinalden alıntı: uygurb

quote:

Orijinalden alıntı: altaymobil

İphone 5 e de gelse tadindan yenmez

İphone 5 e gerek yok ıos 7.1 iyi iphone 5 de

Ama ios 6 nin tadi bi farkli

•  İPHONE 4 SHSH KAYITSIZ DOWNGRADE GÜNCEL YÖNTEM SORUNSUZ VE BATARYA CANAVARI

Şarj normal kullanımla akşama kadar yetiyor. kullanmayınca 3g yi kapatmak büyük fayda sağlıyor. Şu ana kadar hiç donup reset atıp dfu moda girmedi, beni yarı yolda bırakmadı cihaz : ) Bu yolu bizimle paylaşan yardım eden herkese teşekkürler. İphone 4 ios 6 ile güzel

• omerkartalfb O kullanıcısına yanıt
    Gule gule kullanin hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sarjda bişelik var telefon tus kılıdı ıken sarjı gıdıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhan355

KONU HIRSIZLIĞI VAR

Yapma be güzel kardeşim bak senin yönteminle de denedim telefonu atasım geldi o kadar tweak yüklüyon tel yine kilitlenip dfu ya atıyor kilitlendimi bittin zaten tekrar 7.1 kurcan da tekrar düşürcen sonra prevent silip kurcan şarjı su gibi emiyor oda . Ama en güzeli bu telefonun sarjı bitmezse yaşadın ki zaten 2 saatte %3 sarjım gitti müzik dinleyerek yani bu konunun güzelliği kilit sorunu olmaması farklı aslında bi bakıma ... Emeğine sağlık demek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: dafidaq

sarjda bişelik var telefon tus kılıdı ıken sarjı gıdıyo

valla benim şarj canavar gibi belki senin cihazla ilgili birşeydir hocam
  • Audaxviator. kullanıcısına yanıt
    hocam sana zahmet 6.1.3 te ilex restore ile telefonu restore edip denermisin bi sitede dfu modunu kaldırdıgını yazmıslar belki işe yarar
  • beyler olmayan shsh kaydıyla nasıl yapılır ?
  • volkanguzelyuz V kullanıcısına yanıt
    İos kac yuklu sizde bende 6 yuklu ama ios7 de sarj cok guzeldi

Simdi bakti wifi ile bagli oldugum zaman %50 sarjim varken 5 dk sonra 49 oluyo nasil iyimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dafidaq -- 13 Mart 2014; 2:39:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhyildiz

beyler olmayan shsh kaydıyla nasıl yapılır ?

Zaten konunun amacı bu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar önerebileceğiniz faydalı işe yarar tweak var mı çok kapsamlı olmasın ama ios 6 ya geçtik jb keyfi yaşayalım biraz :)
  • volkanguzelyuz V kullanıcısına yanıt
    Tamam arkadaş bulmuş yöntem çok iyi ama bana söylese ben konuyu yeniden düzenlerim yeni konu açmanın ne gereği var o kadar uğraştık ettik adam başka konu açıp benim emeğimi çalıyor bide üstüne benim konum diyor sanki o emek vermiş o kadar moralim bozukki şu an hiç bir şey düşünemiyorum bile bu konu yüzünden öyle şeymi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhan355 -- 13 Mart 2014; 9:50:57 >
  • batuhan355 kullanıcısına yanıt
    Ne laf anlamaz adam ciktin sen arkadasim. Yontemlerinizin alakasi yok seninki sorunlu benimki sorunsuz 5.1.1 de iceriyor ipod touch 4d de iceriyor. Yapilisi farkli iviri ziviri farkli.Kilit sorunu yok sen hala hirsiz var diye bir yerlerini yirtiyorsun . . Bu sorunsuz yontemi arastirip bulunca senin konuna yazma zorunlulugumda yok egon yuzunden komik hallere dusme.git otede oyna hadi kardesim hadi

• alexdehset kullanıcısına yanıt
    Ncsettings. Zephyr. Wifibooster. Springtomize 2

• cihazı just boot yapmadan açma şansımız yokmu ya kapandıktan sonra
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.