Şimdi Ara

iPhone 4 + Sony Ericsson MW600 FM Bluetooth Kulaklık (UYUMSUZLUK SORUNU ÇÖZÜLDÜ !!!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• *** iPhone 4'te iOS 5' versiyonunu yükleyen arkadaşlar + Sony Ericsson MW600 Bluetooth Kulaklıkta çıkan uyumsuzlukların giderilmiş olduğunu çeşitli forum sitelerinde okudum, ***

Sorunlar ios4 kaynakliymiş, ios5'ten sonra + Sony Ericsson MW600 Bluetooth'ta hiç bir sorun kalmadığı yazıyor.

1- Şarkı isimleri mp3 lerde sorunsuz gözüküyor. (Türkçe karakter kullananlar varsa ve halan sorun yaşıyorlarsa bundan kaynaklanabilir ş,ı,ç,ğ gibi)
    2- Şarkı isimleri Radyo programında gözüküyor. (Radyo kanalları malesef kaydedilemiyor, bu sorun Bluetooth klaklıktan kaynaklandığını düşünüyorum)
    3- Arayan numara isimlerinde artık sorunsuz çıkıyordu.
    4- Malesef cihaz bazen kilitleniyor. Kapatıp açmak zorunda kalıyorsunuz. Ama belli süre sonra mecburen bu olaya alışıyorsunuz...

Not: Ben forumlarda okuduklarımı yazıyorum. Bende sizler gibi alsammı / almasammı diye araştıranlardanım... Sanırım bu haberlerden sonra alıcam...

***********************************************************************************************************************

Ama iOS 5 ile hatalar giderildi ve mw 600 un tüm fonksiyonları kullanılabilir oldu. Saygılar.

Kaynak;
    http://www.iphoneyardim.net/iphone_genel/12548-iphone_4_icin_bluetooth_kulaklik_onerisi-15.html

***********************************************************************************************************************

Aynen dediğim gibi ios5 de muhteşem. Her fonksiyonu sorunsuz ve stabil gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Sorunlar ios4 kaynakliymis. Saygılar.
    (Bunu yazan arkadaş devamlı sorun yaşayan arkadaştı...)

Kaynak;
    http://www.iphoneyardim.net/iphone_genel/12548-iphone_4_icin_bluetooth_kulaklik_onerisi-13.html

Sizde deneyip bilgileriniz yazarsanız bizlerde yararlanırız...

iPhone 4 + Sony Ericsson MW600 FM Bluetooth Kulaklık (UYUMSUZLUK SORUNU ÇÖZÜLDÜ !!!)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cukulata76 -- 7 Haziran 2012; 8:52:05 >

• Arkadaşlar bu ürünü,bu siteden bir arkadaş vasıtasıyla aldım.
    Kendisine ilgisinden dolayı teşekkür ederim.
    Almak isteyenler 110TL ye bu ürünü güvendiğim bu arkadaştan alabilirler.

Selçuk YALÇINKAYA

selcukyalcinkaya@gmail.com

0555 588 76 20

• IOS 5 ile birlikte kullaniyorum ama sürekli ya bağlantı varken görüşmem telefona geçti gibi gösterip kitliyo yada tepkisiz kaliyo 2 gün oldu kullanmaya başlayali ama

şu ana kadar sorunlu oldu hep kulakligi kapatip acmam gerekiyo birde kulakligi resetlemenin bir yolu varmi?

Sürüm : 5.0.1 (9A406) (jilbreak li
  • Sony Ericsson MW600 Bluetooth kulaklığı RESETLEME…
    - Eğer tüm cihazlarının (Telefonlar, bilgisayar ve MW600) eşleştirmeleri unutmasını istiyorsan bu cihazlarda MW600 eşleştirmesini sonlandır ve bu cihazların (Telefonlar, bilgisayar ve MW600) bluetooth bağlantısını tamamen kapat…
    - Sony Ericsson MW600 Bluetooth kulaklığı kapat
    - MW600 güç düğmesine sürekli basılı tutarak eşleştirme moduna al (güç düğmesine ekranda dönen daireyi görünceye kadar basılı tut ve bırak)
    - Güç düğmesini tekrar basılı tutarak ve telefona cevap verme tuşuna bir defa bas.
    - Cihaz kendiliğinden kapanacaktır ve artık resetlenmiştir.
    - Şimdi istediğin cihazların bluetooth bağlantısını tekrar aç ve MW600 ile yeniden eşleştir.

MW600' ü iki ayrı telefonla eşleştirip sonra tek telefonla kullanmaya devam etmek istediğinde bağlantı kurma sorunu yaşayacak olursan bu bilgi lazım olacak.

Not: Kilitlenmeler bendede oluyor malesef :( Ancak kapatıp açınca düzeliyor. Belli müddet sonra bu olaya alışmak zorunda kalıyorsun...

• Bilgi için teşekkür ederim çok iyi oldu bunu öğrenmem. Kitlenmeler evet biraz sinir bozucu ve kapatip açmadan kendine gelemiyor. jailbreak yapılmamış ios 5 tede aynı şekilde mi
    çalışıyor onu merak ediyorum ilk fırsatta deneyeceğim. Hiç kitlenmeden sorunsuz stabil çalışıyor diyen arkadaşlarla aramızda ne farklı onu bulmaya çalışıyorum.

Saygılar sevgiler.
  • Ben mw600 ü alalı 3 hafta oldu Jailbreaksiz ios 5.1.1 4s de kullanıyorum ancak kilitlenme sorunu bende yasıyorum bunun önüne geçmenin bir yolu varmı kilitlenmeden çalıştığı sürece bütün fonksiyonlar mükemmel çalışıyor ancak tam bir arama geldiginde kilitlenirse telefonunda sesi çıkmıyor ve gelen çağrıdan bı haber kalıyor insan.
    Bunu çözmenin bir yolu olmalı bilgisi olan arkadaslardan destek bekliyoruz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cukulata76 C kullanıcısına yanıt
    Gercekten cok sagol 2yildir almsm cihazi cok memnundm 1 yil once eski telimi(HTC desire) satinca yeni tel.lerime baglayamamistm.. Resetleyince duzeldi...HTC one +Sony =muzik dinemeye devam ...tavsiye ediyor muyum urunu tabiki cok muhtesem bi kulaklik.. 2yil oldugu icin kablolarda sorun cikti baska kulaklikla kullaniyorum orjinal kulakligi nerden temin edebilirim bana ulasabilrmsnz. ibrahim. kermeli@gmail.com

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ihk6300

Gercekten cok sagol 2yildir almsm cihazi cok memnundm 1 yil once eski telimi(HTC desire) satinca yeni tel.lerime baglayamamistm.. Resetleyince duzeldi...HTC one +Sony =muzik dinemeye devam ...tavsiye ediyor muyum urunu tabiki cok muhtesem bi kulaklik.. 2yil oldugu icin kablolarda sorun cikti baska kulaklikla kullaniyorum orjinal kulakligi nerden temin edebilirim bana ulasabilrmsnz. ibrahim. kermeli@gmail.com

HTC Desire de kullanırken memnunmuydunuz, ses kalitesi ve mp3 dinlemede sorun yaşıyormuydunuz ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.