Şimdi Ara

iphone 4 te 2 önemli problem yaşayan varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1 haftadır şöyle bir problemle karşılaşmaya başladım

1-telefonu gece 12:00da %90 şarj ve hiçbir uygulama ve 3g yada wi-fi açık bırakmadan yatıyorum sabah 8 de tefeonun şarjını 0 olarak buluyorum.

sonuç: en son yüklediğim bütün uygulamaları sildim.burda yazan bütün battery ile ilgili yapılacakları yaptım fakat olmadı.En son çare restore yaptım.

şu anda 12:00 da %22 olan şarjım 12:30 da %14 ve hiçbir şekilde telefon kullanılmadı.

Çok enteresan olan bu problemleri sadece 1 haftadır yaşıyorum onda da ne değişklik oldu derseniz sadece telefona orjinal bumper taktım.

2.problem daha küçük ama yeni çıkan bir problem: mesajlar kısmında mesajların üzerinde parmağımızı hızlı bir şekilde kaydırdığımızda biliyorsunuz sil butonu çıkıyor.Fakat bende bu aralar sil çıkıp kayboluyor hemen hızlı bir şekilde.Mesajları silemiyorsunuz anlayacağınız.

şimdiden yardımlar için teşekkürler.

• telefonda jb varmı
  • restore yap duzelir
  • birde telefonun pilini tam boşalt ve full şarj et bikerelik yap bunu ondan sonra kullan
  • prizden tam sarj et
  • muhtemelen altta bir program açık kaldığı için şarj erken bitiyor tüm açık uygulamaları kapatmak için 5 sn öndeki tuşa mı ne basılı tutuyorduk tam htırlamıyorum bi ara benim başıma 2g varken gelmişti forumda aratırsan bulursun tuşlara ne kadar süre ile basman gerektiğini yada hangi tuşlara olduğunu pilin erken bitmesinin sebebi budur şarjı bitiren uygulamaları jb yaptıktan sonra herhangi bi yerde gözükmesede allta çalışabilir sorununun cevabı büyük ihtimalle bu.
  • 1-açık program bırakmadım
    2-restore yaptım
    3-JB yok

sonuc:her 4 dakikada pil yüzdesinden 1 rakam düşüyor arkadaslar.yani her 4 dakikada %50-49-48-47 diye düşüyor.

ne 3g ne wi-fi ne de bilmemne açık.sadece telefon özelliği açık.1 haftadır başladı çok enteresan yaa kafayı yemek üzereyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deepx

1-açık program bırakmadım
    2-restore yaptım
    3-JB yok

sonuc:her 4 dakikada pil yüzdesinden 1 rakam düşüyor arkadaslar.yani her 4 dakikada %50-49-48-47 diye düşüyor.

ne 3g ne wi-fi ne de bilmemne açık.sadece telefon özelliği açık.1 haftadır başladı çok enteresan yaa kafayı yemek üzereyim.

Servislik olmuş
  • Geçmiş olsun. versiyon 4.2 ye update ettiyseniz bundan kaynaklanan bir sorun olabilir. Bende forumda bir kaç kişiye update edeyimmi yoksa diğer versiyonu bekleyeyimmi diye sordum çoğu etmem gerektiğini sebep olarakta pil sorunu yaptığını söylemişti. Forumda iphone4 ana başlık adlı konu altında dile getir birde bu sorunu. Tabi 4.2 'yse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ElwinVanDyke -- 9 Ocak 2011; 21:25:41 >
  • push açık mı ? açıksa kaç uygulama pushu kullanıyor ?

aslında push açık olsa bile bu kadar hızlı bitemez sanırım servise gitmesi gerek
  • programların açık olduğunu göremiyorsun zaten ama altta çalışıyor bunu uygulayın sorununuz çözülecek üstteki kapama tusuna basılı tutun kırmızı iphonu kapat yazısını görünceye kadar. Yazı çıkınca home tuşuna basılı tutun ta ki program kendini kapatıp ana ekrana dönünceye kadar.

Buda daha önce aynı sorun başına gelmiş birisinin açıklması ve benimde başıma geldi ve çok uzun zamandır iphone kullanıyorum ilk versiyonundan beri tüm versiyonlarına sahibim emin ol pil sorunun çözümü bu basit bir işlem
  • Bende 4.2 den sonra şarj problemi yasıyorum restore yaptım ama sonuc değişmedi bir önceki versiyona göre pil 1/3 oranında daha az gidiyor
  • PUSH özelliği kapalı arkadaşlar o yüzden çalışsa bile bu kadar az gitmemesi lazım.

versiyon 4.2,evet önceki versiyonda daha iyiydi pil persormansı.

bugunkü durumu söyleyim size öğlen 3 te şarj ettim %100 23:12 itibariyle %7 ve hiçbir uygulamayı açmadım denemek için.

nasıl bu hale geldi bu makina hala anlamış değilim.bütün ayarları gözden geçirdim,restore bile yaptım ama pil sonradan nasıl bu kadar problemli hale gelir hala anlamadım.
  • 4.1 versiyonuna tekrar düşür bide şöyle bir durum vardı eskiden bende bazen tel internete bağlanır ve hep bağlanmaya çalıştığında bağlanamzsa şarj gidiyor du aynı senin dediğin şekil 4.1 versiyonuna düşür 2 defa üst üste bas menü tuşuna arkadan çalışan bişey varmı onuda gözle arada...
  • hiç uğraşma kendim yapıcam diye. kesinlikle senle alakası olmayan bir sorun var. restore ettikten sonra altta hangi program çalışırsa çalışsın (wifi vb. telefonun kendi programları) bir gecede asla yattığı yerde telefonun şarjı bitmez. servise ver.
  • herkese merhaba

sorun çözüldü,nasıl?

3.restoreden sonra telefonu backup yapmadım ve yeni iphone olarak denedim.Daha önce yüklediğim app. ların çoğunu yüklemedim.

Şu anda şarj olayı normal gibi gözüküyor yani hiç olmazsa durduğu yerde bitmiyor.

Neden olmuş olabileceğine de bir fikrim hala yok keşke olsa da burda herkesle paylaşsam ama görünen şey

fazla app. yüklenmemeli,restore yapıldığında backuptan telefon geri yüklenmemeli.

Herkese fikirleri için teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.