Şimdi Ara

Iphone 4 ten 4s e gecmelimiyim? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: rexics

quote:

Orijinalden alıntı: Kilbox

Bende Direk İphone 5 Geçmeye Bakın Madem 350 TL Civarında Para Verecekseniz İphone 5 Yurt Dışı Alabilirsiniz Sizi Bayağı Bi Götürür Sizin Cihazınız Eğer Yurt İçise 700-750 TL Ederi Var Şuanda 350 TL Daha Ekleseniz 1000 TL Oluyor Biraz Zorlayıp Bence İphone 5 Terfi Edin

Benim cihazi trabzonda 600 den buyuk paraya okuymama imkan yok ki zaten faturasini verecem dedi vermedi adam ikinci el aldigim yer. Namussular alayi iste naparsin. Sonra dediki iphone 4 s var temiz. Onu al 350 lira ek verip. O o. Cocuguna guvenmedigimden birazda cekingenim. Ama su olabilir mesela yurt disi nerden alabilecegimi soylerseniz bu yaz 5s veya 6 gelirse onu direk sifir alabilirim. Ama pasaportu olan tandigim yok zaten

5S Cıkmasına Daha Cok Var Eylül Gibi Satışa Sunulacak O Cihazı Geç 350 TL Ek İstemiş Senin Cihazı 600 TL Sayıyor + 350 TL Vereceksin 950 TL Sana Yurt Dışı Cihazı Verecek Geçici Kayıtlı Hiç Girme O İşe Direk Forumdan Sat Cihazını 700-750 TL Sonra 350 TL Ekle Yurt İçi 4S Al Veyahut Yurt Dışı 5 Al

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rexics

quote:

Bende Direk İphone 5 Geçmeye Bakın Madem 350 TL Civarında Para Verecekseniz İphone 5 Yurt Dışı Alabilirsiniz Sizi Bayağı Bi Götürür Sizin Cihazınız Eğer Yurt İçise 700-750 TL Ederi Var Şuanda 350 TL Daha Ekleseniz 1000 TL Oluyor Biraz Zorlayıp Bence İphone 5 Terfi Edin

Benim cihazi trabzonda 600 den buyuk paraya okuymama imkan yok ki zaten faturasini verecem dedi vermedi adam ikinci el aldigim yer. Namussular alayi iste naparsin. Sonra dediki iphone 4 s var temiz. Onu al 350 lira ek verip. O o. Cocuguna guvenmedigimden birazda cekingenim. Ama su olabilir mesela yurt disi nerden alabilecegimi soylerseniz bu yaz 5s veya 6 gelirse onu direk sifir alabilirim. Ama pasaportu olan tandigim yok zaten

5S Cıkmasına Daha Cok Var Eylül Gibi Satışa Sunulacak O Cihazı Geç 350 TL Ek İstemiş Senin Cihazı 600 TL Sayıyor + 350 TL Vereceksin 950 TL Sana Yurt Dışı Cihazı Verecek Geçici Kayıtlı Hiç Girme O İşe Direk Forumdan Sat Cihazını 700-750 TL Sonra 350 TL Ekle Yurt İçi 4S Al Veyahut Yurt Dışı 5 Al

Yok kardesim bu telefonum genpanin ustunde imei nosu. Yani yurtdisindan kacak gocek cihazlara genpa ustunde bir kayit yaptirabilecek kadar manyak oldularsa laf yok. Forumdan faturasi bende olmadan 700 liraya basil satabilirim onu merak ettim acikcasi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence geç ben geçtim memnunum 5 alınmaz çok sorunlu en iyi iphone 4s

• Hocam mesajlarin whatsappin ustune cok uygulama acmazsaniz onlari ramde tutacaktir. Her telefonu kitlerken butun uygulamalari kapatanlar var, mesajlar whatsapp ve safari uclusu acik olsun onlar ramde kalirsa cabuk acilir. 4s te de bastan acarken 1.5-2 sn bekliyor yani oyle sak diye acilma durumu yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: cellman406

Hocam mesajlarin whatsappin ustune cok uygulama acmazsaniz onlari ramde tutacaktir. Her telefonu kitlerken butun uygulamalari kapatanlar var, mesajlar whatsapp ve safari uclusu acik olsun onlar ramde kalirsa cabuk acilir. 4s te de bastan acarken 1.5-2 sn bekliyor yani oyle sak diye acilma durumu yok.

Tesekkur ederim ustad aslinda bilmek istedigim buydu. Telefonumu kasiyir sandim bende ama 4stede sak diye acilmiyirsa 350 lira vermeye gerek yok;)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.