Şimdi Ara

iPhone 4 titreşim sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün bi sorun yaşıyorum telefonu sessize aldığımda telefon titreşmiyo sessize alıp aradım kendimi yine titreşim yok ayarlardan baktım kapalıda değil acaba neden kaynaklanıyordur titreşim motorunda bi arıza olabilirmi yardımcı olursanız sevinirim

• Arada bi geliyo ama eskiye oranla az oluyo titreşim tekrar gidiyo bazen titreşiyo sorun nedir ?
  • bendede birden GİTTİ. o günden beri hiç titreşim yok, garantiye vercektim alan arkadaşım acayip biyerden almış(orjinal) garantiye veremedim açık larak yaptırdım adamlar yapamadı dedim titreşimsiz kullancaz artık
    ama başka biyerde yapabileceğini iddia eden insanalr var. tabii 2-3 iphone'suz kalmaya dayanamaıyacağım için vermiyorum
  • titreşim motoru bozulmustur. izmirde 50 dolara yapıyorlardı.
  • Arkadaşlar sorunu çözdüm yaşayan arkadaşlara yardımcı olmak açısından nasıl çözdüğümü belirtiyim.

Benim titreşim aradada geliyodu internetten biraz araştırınca titreşim motorunun sıkışma ihtimali varmış gördüm ve iBrate adlı programı ücretsiz indirdim. Daha sonra programı açıp hızlandırarak telefonun üst tarafının ön ve arka kısımlarına hafif hafif vurunca titreşim açıldı daha sonra programı 5-10 kadar açık bi şekilde bıraktım 10 dk boyunca titreşti daha sonra eski haline döndü bende yaşayanlar olursa denemelerinde fayda var.
  • aynı sorunu bende yasıyorum teleefona hafıf vuruyorum calısmaya baslıyor.
  • aslında çok basit bir arıza, titreşim motoru yaydığı titreşimden dolayı kendi vidaları gevşetmiştir yada motorun kendisi bozulmuştur sadece arka kapağı açarak yapabileceğinizi düşünüyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.