Şimdi Ara

iphone 4 turkcell fazla mb gösterme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar. bende geveyli bir iphone 4 var. buna da 100mblik bi net paketi aldım, çalıştırmak için de apn kısmına internet yazdım. edge/3g çalışıyor orda bir sorun yok. fakat inanılmaz bir yalandan mb yeme durumu var. backgrounddan tüm appleri kapıyorum, açıyorum 3g'yi, daha hiç bir app açık değilken çat 300 kb gitmiş bir dakikada. 0.facebook.com'a giriyorum ki o da bedava zaten (ki alacagı kb en fazla 30 falan olur bi açılışta), çat 0.5 mb gitmiş.

şimdi bi de işin garip tarafı olay turkcellin internet paketi değil. iphone'un veri alma/gönderme kısmı da bu rakamları veriyo, ona kıyasla turkcell normal zaten. yani iphone'un yalan söylemeyecegini düşünürsek bi veri aktarımı var, ama nedir, ne degildir zerre fikrim yok cunku gercekten hicbir app acık degilken oluyor bu, ya da sadece bir 0.facebook.com yapmışken. fikri olan var mıdır bu konuda? teşekkür ettim.

• vodafone geçip 8 tl lik sınırsız net paketi almanı tavsiye ederim
  • appstorede dataman var..bu programı kur.. o senin yerine takip ediyor internet kullanımını.. kota belirle doldugunda izin vermesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunbah -- 27 Nisan 2011; 13:45:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asabii
    vodafone geçip 8 tl lik sınırsız net paketi almanı tavsiye ederim

Aynen turkcell sınırsız gelene kadar vodafone akar
  • iphonenin ayalardaki data kullanımı doğru söylemiyor telefonun o kısmına güvenme benim bir günde 10 GB felan upload gösterdi feyk orası sanırım :)
  • Valla ben faturalı vodafone kullanıyorum 2 gb internet kotalı fatura kesimine yakın tarihte kotanızın %80'ini aştınınız diye uyarı mesajı gönderiyorlar ay sonu kesilen faturada data miktarını gösteren ve ip adreslerine kadar bir mail alıyorum 1.95 gb veri kullanmışım 100 mb'la bir ay gecinen 0.facebook kullansınlar o zaman :) yada m.twitter.com baskada bir şey kullanmasınlar ...
  • ya olay 100mb olayı değil, evde de okulda da wifi oluyo genelde, o yüzden bu paket daha çok arada net gerekirse durumları için, trafiğe bakma, beyazperde bakma, bi facebook falan, bu durumlar yani. ama fazla gitmesi çok salak bi detay insan sinirleniyor. yoksa 2gb olsa o da doldururlur yani de onemli olan kendini bişeyhe ayarlamak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.