Şimdi Ara

İphone 4 ü ilk kez şarj ederken

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
5.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir yarışmadan iphone 4 kazandım az önce kargo geldi iphone 4 ü getirdi ve şuan şarja takılı durumda.

İlk sorum; iphone 4 ilk şarjda kaç saat şarjda durmalı?

İkinci sorum; iphone 4 ü ü az önce şarj ediyordum, başta bir pil belirdi, şarj az gibilerinden. (Kırmızı renkte) Sonra bir 10 dk sonra falan tekrar telefona göz atınca itunes yazıyordu bir de bir kablo belirdi. Sim kartım da takılı olmadığından sim kartı takın diyordu. Yani demek istediğim ben telefonu açmadan kendi açıldı. Bu durum normal mi?

Üçüncü sorum; iphone 4 ilk kez şarjdayken şarj durumundada iken telefon açık halde şarj etsem bir sorun olur mu?

Dördüncü sorum; şarj edilirken sağ tarafta şarj full gösteriyor bu normal midir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgunatalay -- 25 Şubat 2011; 17:42:44 >

• Sadece ilk sorunuzu cevaplayayim,%100 oldugu zaman cekin, eski nesil bataryalar gibi degil artik yeni nesil cok farkli
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı

Sadece ilk sorunuzu cevaplayayim,%100 oldugu zaman cekin, eski nesil bataryalar gibi degil artik yeni nesil cok farkli

Zaten full gibi gösteriyor ortasında z işareti var şarj belirtecinin.

Şarj edeli 20-25 dk oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgunatalay -- 25 Şubat 2011; 17:44:24 >
  • 1. 100% oldugu anda sarj yeter demektir
    2.kapali iken sarja koyarsan iphone kendiliginden acilir yani bir sorun yok
    3.zaten kapali iken sarja koymak diye bir sey yok iphoneda
    4.pil doslmus demekdir
  • quote:

Orijinalden alıntı: KRML_KNN

1. 100% oldugu anda sarj yeter demektir
    2.kapali iken sarja koyarsan iphone kendiliginden acilir yani bir sorun yok
    3.zaten kapali iken sarja koymak diye bir sey yok iphoneda
    4.pil doslmus demekdir

fakat daha 25-30 dk şarj olmuşken şarjı full göstermeye başladı ben o yüzden anlayamadım pek :S %100 oldu gösteriyor ama 25-30 dk da:
    iphone larda ilk kez şarj edilirken şu kadar saat şarjda dursun denmiyor mu yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgunatalay -- 25 Şubat 2011; 19:22:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgunatalay

Arkadaşlar bir yarışmadan iphone 4 kazandım az önce kargo geldi iphone 4 ü getirdi ve şuan şarja takılı durumda.

İlk sorum; iphone 4 ilk şarjda kaç saat şarjda durmalı?

İkinci sorum; iphone 4 ü ü az önce şarj ediyordum, başta bir pil belirdi, şarj az gibilerinden. (Kırmızı renkte) Sonra bir 10 dk sonra falan tekrar telefona göz atınca itunes yazıyordu bir de bir kablo belirdi. Sim kartım da takılı olmadığından sim kartı takın diyordu. Yani demek istediğim ben telefonu açmadan kendi açıldı. Bu durum normal mi?

Üçüncü sorum; iphone 4 ilk kez şarjdayken şarj durumundada iken telefon açık halde şarj etsem bir sorun olur mu?

Dördüncü sorum; şarj edilirken sağ tarafta şarj full gösteriyor bu normal midir?

Hangi yarışma arkadaşım devam ediyorsa bizde katılalım

• krispi çıtını çıkar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iPhone da kapali şarj etme yoktur
  • Fis işaretine kadar sarj et yeterli. İlk sarj tarih oldu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgunatalay

krispi çıtını çıkar

Şanslısın tebrikler.
  • Elektrikler kesilmesin aman diyim.
  • bende de bir kez kaptıyorum açılıyor sonra tekrar kapattiğimda kapanıyor cihaz açılmıyor bnmkinde mi bir gariplik var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.