Bildirim
iphone 4 ü modem olarak kullanmak
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Surum 4.3 un ustundeyse ayarlardan interneti paylastirabilirsin, altindaysa mywi ile paylastirabilirsin -
Ayarlardan kisisel erisim noktasi menusunden acip iphonedaki internetinizi ipadde kullanabilirsiniz -
Lutfen daha acik anlatabilirmisiniz? -
İnternet paketin varmi ve ipadin wifisi varmi? -
quote:
Orijinalden alıntı: Umutsol
Lutfen daha acik anlatabilirmisiniz?
nasıl daha açık anlatalım? yeterince açık gir ayarlara kişisel erişim noktasına gir ordan aktif et o zaten seni yönlendiriyor bu kadarda beleşçi olunmazki arkadaş -
Ya arkadasim bu forumun amaci ne yani sorduk duzgunce bisey lutfen dedik kibarliktan anlamiyomusun sen yqpamadim anlamadim ki soruyorum -
quote:
Ya arkadasim bu forumun amaci ne yani sorduk duzgunce bisey lutfen dedik kibarliktan anlamiyomusun sen yqpamadim anlamadim ki soruyorum
Eğer kişisel erisim noktasini acmayi anlamadiysan açtıktan sonra da modem olarak kullanmayi beceremezsin dostum bosver wifi en güzeli -
vayy iyimiş -
quote:
Ya arkadasim bu forumun amaci ne yani sorduk duzgunce bisey lutfen dedik kibarliktan anlamiyomusun sen yqpamadim anlamadim ki soruyorum
Forum'un amaci armut pis agzima dus degil. Google a iphone 4 hotspot yazin arayin, arastirin. -
quote:
Bak umutsol dostum bu forumda beni bilenler bilir herkese yardim etmek bildigimi paylasmak icin can atarim cok kisiyede yardimci olmusumdur yukarida yazdim bak dedim boyle yapicaksin seklinde sen bunu uygulamak yerine biraz daha acik anlatabilirmisin demissin,dostum kullandigin kelimeler yanlis takildigin biryer varsa diyeceksinki arkadaslar dediginiz yerlerin surasina kadar geldim surasinda takildim seklinde,ben elimden geldigince yardim ediyorum herkese ama sizin gibi tipler sayesinde foruma giresim kalmiyor yemin ediyorum,iyi forumlar
edit:imla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AhmedKaymakcı -- 29 Haziran 2011; 15:40:21 > -
arkadaşlar buldum.ben de 4.3 sürümü yüklüydü ve kişisel erişim noktası gözükmüyordu.malum paylaştırma bu seçenek üzerinden yapılıyor.Ayarlar genel sıfırla ağ ayarlarını sıfırla diyoruz.cihaz açılıp kapanıyor.ve kişisel erişim noktası ayarlar menüsünde gözükmeye başladı.ve paylaştırma işlemini gerçekleştirdim.sizi yönlendiriyor zaten... -
quote:
Orijinalden alıntı: sfenks@keops
arkadaşlar buldum.ben de 4.3 sürümü yüklüydü ve kişisel erişim noktası gözükmüyordu.malum paylaştırma bu seçenek üzerinden yapılıyor.Ayarlar genel sıfırla ağ ayarlarını sıfırla diyoruz.cihaz açılıp kapanıyor.ve kişisel erişim noktası ayarlar menüsünde gözükmeye başladı.ve paylaştırma işlemini gerçekleştirdim.sizi yönlendiriyor zaten...
olay budur umutsol hocam sorununuzun çözüldüğüne sevindim,iyi forumlar -
quote:
Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı
quote:
Orijinalden alıntı: sfenks@keops
arkadaşlar buldum.ben de 4.3 sürümü yüklüydü ve kişisel erişim noktası gözükmüyordu.malum paylaştırma bu seçenek üzerinden yapılıyor.Ayarlar genel sıfırla ağ ayarlarını sıfırla diyoruz.cihaz açılıp kapanıyor.ve kişisel erişim noktası ayarlar menüsünde gözükmeye başladı.ve paylaştırma işlemini gerçekleştirdim.sizi yönlendiriyor zaten...
olay budur umutsol hocam sorununuzun çözüldüğüne sevindim,iyi forumlar
eyvalla:)
-
-
Dediklerinizi yaptim fakat kisisel erisim menusu cikmadi bende 4.3.2 yuklu -
quote:
Orijinalden alıntı: ToReS333
Dediklerinizi yaptim fakat kisisel erisim menusu cikmadi bende 4.3.2 yuklu
Ağ ayarlarınımı sıfırladınız hocam? -
Kardes çıkmayınca home tuşuna bas ana menüye don tekrar ayarlara gir.bende de oluyor ole.çıkmıyordu tesadüfen home tuşuna bastım.az önce yine yaptım.çıkmadı 3.girişte çıktı -
Ayarlardan ''personal hotspot'' u açıyorsun...
karşına wifi+bluetooth veya usb ile mi göndermek istion dio sinyalleri
birini seçiyorsun... daha sonra diğer aygıttan ( laptop veya ipad vs.) bağlanıyorsun...
tab personal hotspot u altında çıkan wifi password u girmen gerekiyor....
benim sorum ise şu: usb den bağlanınca sanki daha hızlı oluyor bunun gerçeklik pazı var mıdır?? yoksa bana mı öyle geliyor...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X