Şimdi Ara

Iphone 4'ün anten çekimi sorunu (çözüm)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Apple bu sorun için kullanıcılara kılıf dağıtılacağını duyurdu.
  • bir telefon sorunlu olabilir ama böyle bir telefon sorunu olamaz olmamalı. sattıkları cihaz her şeyden önce bir telefon nihayetinde ve en önemli işlevindeki soruna bak ya komedi bu ayfon..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mezarkabulone -- 10 Ağustos 2010; 17:42:09 >
  • vay beee yılların antenini yapamamışlar :D:D:D:D
  • hahha :D
  • eski tellerde anten olur ya onun gibi bişeyler yapsalar =) bu iphone 4 işi bitti sanırm =) tabi 3g den sonra 3gs cıkardı onun gibi bişey olursa liderliği ele alablir ancak fiyatı pahalı olur bu seferde. 5800 la yola devam
  • Enteresan çözümler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • böle bir derdi yok bu telin arkadaşlar abartıolar ben istediğim gibi tutuyorum hiçbir sorunuum yok herhalde bazılarında var
  • Aslında sorun bizde yaşanmıyor nedeni ise kişiye ait baz istasyonları. Amerikada yada diğer avrupa ülkelerinde az sayıda olan baz istasyonlarından kaynaklanıyor. Forumda bir çok kişi var sorun yaşamadığını söyleyen. Yani sorun amerikadaki at&t firmasının yetersizliğinden kaynaklanıyor.
  • Olabilir. Büyük ihtimalle de öyledir zaten ama ben de böyle bir konuyu görmüşken paylaşayım dedim. Aslında ben de düşünüyordum almayı ve hala da alabilirim. Sadece resimleri görünce hoşuma gitti.
  • Süper aparat :)

O kadar para verip de saçma hatalar yaşamak pek hoş olmasa da :))))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.