Danimarka'daki telia şirketine mail attım telefonumu sizden aldım simkilidi kaldırmak istiyorum bu konuda ne yapabilirim 3 gün içinde cevap geldi imei numaranızı yollayın size yardımcı olalım bende imei numaramı yolladım sağ olsun adamlar direk açtılar. hiçbir ücret ödemedim. ayrıca telefonumun Danimarka'dan alındığını da bilmiyordum model numarasını araştırdım çoğu yerde Norveç ve Danimarka yazıyordu. Danimarka'dan şansımı denedim oldu.
kaça aldınız hocam teli
quote:
Orijinalden alıntı: iLoveBeeR
kaça aldınız hocam teli
hocam telefonu yurt dışından almadım. forumdaki bir arkadaştan ikinci el+kayıtlı+simkilitli+gevey olarak aldım.
quote:
Orijinalden alıntı: vGündüzalp
quote:
Nasıl oluyor bu işlem ne kadar ücret ödediniz
Danimarka'daki telia şirketine mail attım telefonumu sizden aldım simkilidi kaldırmak istiyorum bu konuda ne yapabilirim 3 gün içinde cevap geldi imei numaranızı yollayın size yardımcı olalım bende imei numaramı yolladım sağ olsun adamlar direk açtılar. hiçbir ücret ödemedim. ayrıca telefonumun Danimarka'dan alındığını da bilmiyordum model numarasını araştırdım çoğu yerde Norveç ve Danimarka yazıyordu. Danimarka'dan şansımı denedim oldu.
Att' dede yapılabiliyormu bu işlem bilginiz varmı ? Eger yapılabiliyorsa 900-950 ye kilitli cihazlar satılıyor onları alıp sim free ye çevirip 1200 civarı satılabilir :)
quote:
Orijinalden alıntı: hasoxxx
quote:
quote:
Nasıl oluyor bu işlem ne kadar ücret ödediniz
Att' dede yapılabiliyormu bu işlem bilginiz varmı ? Eger yapılabiliyorsa 900-950 ye kilitli cihazlar satılıyor onları alıp sim free ye çevirip 1200 civarı satılabilir :)
bildiğim kadarıyla kilit açma işinde en katı şirket at&t firması (para ile açtırma dahil) yani sorunuzun cevabı büyük ihtimalle hayır yinede denemek lazım.
yapma ihtimali de var att artık kilitli telefon satmıyor çünki.
Yabancı dilim yok, elimdede kilitli iphoe yok bunu deneyebilecek biri var mı ?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: turkbaba17
Hadi hayırlı olsun
teşekkürler darısı sizin başınıza.
quote:
Orijinalden alıntı: dreampowder
yapma ihtimali de var att artık kilitli telefon satmıyor çünki.
Beyler at&t ile sim kilitli cihazlar için hem aradım hemde mail attım,ama kesinlikle açma yetkilerinin olmadıklarını ilettiler.aramak yada mail atmak isteyenlere numara ve mail adresleri verebilirim.
arkadaslar bende de iphone 4 war ingiltere three den alinma bir meil hazirlasak gondersek ingilizcem yok 0yardimci olursaniz sevinirim saygilar..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme