Şimdi Ara

iPhone 4 Uygulama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AppStoreden indirdiğim bazı uygulamarı ilk açtığım zaman soru soruyor ve ben 'İzin Verme' demiştim. Sonradan anladım ki o güncelleme ve bildirim gibi birşeymiş. Örneğin indirdiğim arka plan uygulamasını açıyorum, fotoğrafı seçiyorum ama indirmiyor. İndirmesi için izin ver demem gerekiyordu. Uygulamayı silip tekrar indirdim. Ama yine olmadı. Nasıl çözebilirim bu sorunu?

• İzin vermeye tıkladığında bildirim gelmesini engelliyorsun. (gerisi anlamadım)
  • Uygulama foroğraflarına erişmek istemiştir (fotoğrafı kaydedebilmek için) sen de buna izin vermemişsin, onun için kaydedemiyor.

Ayarlardan gizlilik bölümüne gir, orada fotoğraflar bölümünü seç. Fotoğraflarına ulaşmak isteyen programları göreceksin, izin durumlarını buradan değiştirebilirsin. Bahsettiğin programın iznini buradan aç, ve sonrasında programla tekrar fotoğraf indirmeyi dene.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoomBringér

Uygulama foroğraflarına erişmek istemiştir (fotoğrafı kaydedebilmek için) sen de buna izin vermemişsin, onun için kaydedemiyor.

Ayarlardan gizlilik bölümüne gir, orada fotoğraflar bölümünü seç. Fotoğraflarına ulaşmak isteyen programları göreceksin, izin durumlarını buradan değiştirebilirsin. Bahsettiğin programın iznini buradan aç, ve sonrasında programla tekrar fotoğraf indirmeyi dene.

Söylediklerini yaptım. Eve gidince bağlanıp deneyeceğim. Orada da istediğim uygulama vardı zaten. Büyük ihtimal olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.