Şimdi Ara

Iphone 4 ve 3194 hatası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • evet bende aynı hatayı aldım ama tinyumbrella diye bi uygulama var olayı çözüyor
  • arkadaşlar bende artık. 4.3.3 den 5.1.1. e geçmek istiyorum. @ Emir'in yaptığını yaparsam sorunsuz olarak geçebilirmiyim ?
    telefonum jb'li simfree ve 4.3.3 sürümlü ve shsh 5.1.1 kaydı var telefonun tinyumbrelladan baktım.
  • Simfree iPhone 4 ümle 5.1.1 e geçmeye çalışıyordum. Fakat 3194 hatasını tüm çözümlere rağmen halledemedim.

5.1.1 SHSH kaydım yok bu arada. 6.1.2 ye geçeyim bari dedim. Orda da SHSH kaydım yokmuş.

Sonra Tinyumbrella dan kontrol edince sadece

5.1
    6.0.1
    6.1.3

versiyonlarına SHSH kaydım olduğunu gördüm.

1-Şimdi Iphone 4 kullanıcısı olarak performans bakımından 5.1 e mi yoksa 6.0.1 e mi geçmem daha mantıklı olur?
    2-Ne yaparsam yapayım (SHSH kaydı olan 6.0.1 i denediğimde bile) 3194 hatasını geçemiyorum. Yukarıdaki redsn0w yöntemiyle mi restore yapmam gerekecek?
    3-Bu yukarıdaki redsn0w yöntemiyle SHSH olmayan 6.1.2 gibi versiyonlara restore edemem değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: charnel

Simfree iPhone 4 ümle 5.1.1 e geçmeye çalışıyordum. Fakat 3194 hatasını tüm çözümlere rağmen halledemedim.

5.1.1 SHSH kaydım yok bu arada. 6.1.2 ye geçeyim bari dedim. Orda da SHSH kaydım yokmuş.

Sonra Tinyumbrella dan kontrol edince sadece

5.1
    6.0.1
    6.1.3

versiyonlarına SHSH kaydım olduğunu gördüm.

1-Şimdi Iphone 4 kullanıcısı olarak performans bakımından 5.1 e mi yoksa 6.0.1 e mi geçmem daha mantıklı olur?
    2-Ne yaparsam yapayım (SHSH kaydı olan 6.0.1 i denediğimde bile) 3194 hatasını geçemiyorum. Yukarıdaki redsn0w yöntemiyle mi restore yapmam gerekecek?
    3-Bu yukarıdaki redsn0w yöntemiyle SHSH olmayan 6.1.2 gibi versiyonlara restore edemem değil mi?

Dostum bence geçebileceğin en iyi sürüm iphone 4'te 5.1.1 yoksa 5.1'e geç.Kız arkadaşımın teline de 5.1.1 kurdum memnun.Boş ram 250-300 mb arası geziniyor jailbreak olmasına rağmen.Redsn0w ile restore etmen en kolayı.iTunes 3194 hatası vs almadan ahat bir şekilde geçersin.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.