Şimdi Ara

İphone 4 ve HTC One X Takası Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bende İphone 4 var "S" değil.Arkadaşta One X aldı ve memnun değil.Kendine göre sebepleri var en önemlisi,kendisi solak olduğu için rahat kullanamadığını söyledi.

Bana şöyle bir teklifi var; İphone 4' ümü ona verecem One X' i alacağım ve üstüne 300 lira vereceğim.Sizce değiştirmeli miyim ? bana yardım edin.Yıllardır İphone kullanıyorum HTC One X e dönüş yapmalımıyım.

Şöylede düşünüyorum; One X iphone 4 ten daha iyi.İphone 5 çıktığında One X' i iphone 4 ten daha iyi paraya satarım gibi geliyor.

Ne Diyorsunuz ? ne yapayım ?

• kaçırma hemen al
  • One x cikali 4 ay oldu iphone 4 cikali 2 yila yakin one x 1150 civari iphone 1100 civari(yurtdisi icin konusuyorum)var hesabini sen yap iphone 5 cikinca hangisini pahaliya satarsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black_Tower

Arkadaşlar merhaba,

Bende İphone 4 var "S" değil.Arkadaşta One X aldı ve memnun değil.Kendine göre sebepleri var en önemlisi,kendisi solak olduğu için rahat kullanamadığını söyledi.

Bana şöyle bir teklifi var; İphone 4' ümü ona verecem One X' i alacağım ve üstüne 300 lira vereceğim.Sizce değiştirmeli miyim ? bana yardım edin.Yıllardır İphone kullanıyorum HTC One X e dönüş yapmalımıyım.

Şöylede düşünüyorum; One X iphone 4 ten daha iyi.İphone 5 çıktığında One X' i iphone 4 ten daha iyi paraya satarım gibi geliyor.

Ne Diyorsunuz ? ne yapayım ?

Güvendiğin bir arkadaşınsa cihaz sorunsuzsa hemen al
  • iPhone 4 32 GB verip One X 32 GB aldım pişman değilim
  • Mantikli bi takas olur bence de..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.