Şimdi Ara

iphone 4 , versiyon 4.3.4 ü yükseltmek mümkün mü ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 sene önce Yurtdışından gelme gevey ile çalışan iphone 4 cihazım var.Versiyonu 4.3.4 (8K2)

Telefoncu zamanında bunun versiyonunu yükseltemezsin diye bir şeyler demişti , fakat şimdi yeni çıkan uygulamalar ios 5,6,7 istediğinden hiçbirini indiremiyorum.

Acaba versiyon yükseltmem mümkün mü ? Mümkünse sıra atlamadan tek tek mi yükseltmem gerekiyor , ve bu işlemleri kısaca nasıl yaparım.Teşekkürler şimdiden..

1 AY SONRA GELEN EDİT :

Arkadaşlar dün telefoncuya götürdüm olur ama 150 TL sıkışmış dedi :)..Ne yapmalıyım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chilekesh1903 -- 9 Aralık 2014; 18:12:12 >

• Güncelle dersen cihazı direk 7.1.2 yapar , tek tek atlama sansin yok, shsh kaydın oldugunu da düşünmüyorum üst sürümler icin.. Bence Gidip factory unlock yaptırın en temizi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi basima yapacagim seyler degil mi bunlar arkadaslar ? Tam olarak ne onerirsiniz

Birde 7.1.2 yaptim diyelim , olmadi. Tekrar geri donme sansim var mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chilekesh1903 -- 16 Kasım 2014; 15:03:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chilekesh1903

Kendi basima yapacagim seyler degil mi bunlar arkadaslar ? Tam olarak ne onerirsiniz

Birde 7.1.2 yaptim diyelim , olmadi. Tekrar geri donme sansim var mi ?

şu anki, sürümde shsh kaydı alın geri dönebilrisiniz
    ancak cihazın kontratının bitmiş olması lazım 3 yıl geçtiğine göre operatöre mail atarsanız gevey kullanmanıza da gerek kalmaz
  • Ustad cevap icin tesekkurler , ilk firsatta operatorle iletisime gecicem

• Editten dolayı sayfa up..
  • quote:

3 sene önce Yurtdışından gelme gevey ile çalışan iphone 4 cihazım var.Versiyonu 4.3.4 (8K2)

Telefoncu zamanında bunun versiyonunu yükseltemezsin diye bir şeyler demişti , fakat şimdi yeni çıkan uygulamalar ios 5,6,7 istediğinden hiçbirini indiremiyorum.

Acaba versiyon yükseltmem mümkün mü ? Mümkünse sıra atlamadan tek tek mi yükseltmem gerekiyor , ve bu işlemleri kısaca nasıl yaparım.Teşekkürler şimdiden..

1 AY SONRA GELEN EDİT :

Arkadaşlar dün telefoncuya götürdüm olur ama 150 TL sıkışmış dedi :)..Ne yapmalıyım..

Operatör sorgulat, sonra operatöre mail at büyük ihtimal bedavaya açılır 150 liray gerek kalmaz. Hangi ülkeden alınma telefon bilgin varmı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hauntedd

quote:

3 sene önce Yurtdışından gelme gevey ile çalışan iphone 4 cihazım var.Versiyonu 4.3.4 (8K2)

1 AY SONRA GELEN EDİT :

Operatör sorgulat, sonra operatöre mail at büyük ihtimal bedavaya açılır 150 liray gerek kalmaz. Hangi ülkeden alınma telefon bilgin varmı?

Hocam Amerikadan geldi..Ama ilk dediğini tam anlamadım ilkokul cocuğuna anlatır gibi anlatır mısın.Operatör kısmını :))

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.