Ben: - Iphone4 fiyatı alacaktımda O: - Efendim Iphonelar 1400 lira. (Ben tabi baya bir şaşırdım) Ben: - Eminmisiniz, peki ne zaman satacaksınız O: - Satıyoruz zaten Ben: Iphone4, ?????!!!!!!!!!!!!\\\\\\\\\\//////// kem küm (biran cevap veremedim, adamda bendeki bu garipliği görünce:
"Iphone 3 var 4 ne zaman çıkar bilgi yok henüz ortalıkta! cevabını verdi
quote:
Orijinalden alıntı: ahmetjanx
Mesaj gelmeden 1 saat once vodafone bayısıne girdim.Sarışın fıstık bir hatun vardı buna sorayım dedim : -Merhabalar bayan iphone4 ne zman gelecek ayrıca fiyatlar konusunda bilgi almak istiyorum yardımcı olur musunuz?(gayet erotik bir ses tonuyla) Cvp.-Ahmet bey Yılbaşında sonra gelecek ve fiyatlar tahminimce aralık sonu gibi açıklanır. Pes dedim..
suç sende. sarışın olduğunu görüyosun
Tamam ya ne bilim yapay sarışın filandır die düşündüm içimden bi ses buna sor dedi alla alla Kan çekti yani.
Arkadaşlar yakınlarında vodafone olan varsa gitsin bir öğrensin forumdaki gerginlikler bitsin :)
5 tane Vodafone cep merkez aradım.(Zonguldak,İstanbul(Ataşehir,Kozyatağı Carrefour),Ankara(Çankaya).Ayrıca Zonguldak Kurumsal'ı da aradım)Kampanya bilgisi hiçbirine gelmemiş henüz.
iphone4 çıkmaz bence bu gidişle... çıkacak telefonun 3günden fiyatı belli olur
quote:
Orijinalden alıntı: bizhy
iphone4 çıkmaz bence bu gidişle... çıkacak telefonun 3günden fiyatı belli olur
O zaman 3Gs hiç çıkmamış çünkü fiyatları 2 gün önce açıklanmış Yarın fiyatlar açıklanıyor arkadaşlar, şu ana kadar geçen seneki stratejilerinin aynısını izliyor operatörler ve geçen sene Çarşamba günü açıklanmış fiyatlar. Bu bir tahmin bu arada.
fıyatlar yarın açıklanırsa ıyı. ben perşembe günü açıklanır dıye beklıyordum.
Resmen paranoya oldu bu iphone işi .. Bitse de kurtulsak .. 3gs dede aynısı mı olmuştu ??
Vodofone bayisine sordum bende fiyatlar 24 eylülde belli olacakmış ama hemen stoklara girmeyebilir dedi.
Voddy bir bana mesaj atmadı galiba, form da doldurmuştum
nıe merak edıyorsunuz kı suan kı 3gs fıyatlarına bakın ustune 100 de 5 ekleyın oldu bıttkı ne bu heyecan
bugün tesadüfen ben de bi iş için vodafone bayisine gitmiştim orda sormuştum..telefonlarla birlikte fiyat bilgisi de gelecek dedi...
quote:
Orijinalden alıntı: bluerdem
bugün tesadüfen ben de bi iş için vodafone bayisine gitmiştim orda sormuştum..telefonlarla birlikte fiyat bilgisi de gelecek dedi...
telefonlar geldiğindede belli olmasın fiyatı.1-2 ay kullanır, fiyatını beğenmezsek geri verirdik
quote:
Orijinalden alıntı: e_capkan
quote:
Orijinalden alıntı: bluerdem
telefonlar geldiğindede belli olmasın fiyatı.1-2 ay kullanır, fiyatını beğenmezsek geri verirdik
şurda 48 saat kaldı satışın başlamasına. bu gidişle fiyatlar satıştan sonra belli olcak harbi ya
quote:
Orijinalden alıntı: tgezer
Resmen paranoya oldu bu iphone işi .. Bitse de kurtulsak .. 3gs dede aynısı mı olmuştu ??
3Gs'De Bu Kadar Olmamıştı.
en yakn vodafone a gittim elemanın verdiği cevap mükemmel öyle bir msj vodafone dan gelmemiştir :) snra msj ı gösterdim bu seferde bize fiyat gelmedi perş günü belli olur fiyatları dedi
Yarın açıklanır bence. Çünkü vodafone'un sitesindeki 3gs tarifeleri 22 eylül'e kadar geçerlidir diye yazıyo. Böylece o tarifeleri de güncellerler. Mantık yürütme tabi
quote:
Orijinalden alıntı: triclaw Yarın açıklanır bence. Çünkü vodafone'un sitesindeki 3gs tarifeleri 22 eylül'e kadar geçerlidir diye yazıyo. Böylece o tarifeleri de güncellerler. Mantık yürütme tabi
.
Evkur mağazaları bile satışa sundu şu cihazı yaw 135 tl * 24 ay taksitle stok sınırlı kaçırmayın.