Şimdi Ara

iphone 4 wifi sorunu acil arkadaşlar yardım edin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
9.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • önce uçak moduna geçip sonra tekrar iptal edin uçak modunu
    sonra wi-fi ve 3g iptal edin
    sadece edge bağlantısı olsun
    internete girin
    sonra 3g ve wi-fi açın
    işlem tamamdır
    ipnone 4 de denenmiştir
  • bence yazılımsal
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakisiklin

arkadaşlar sorun çözüldü iphone daki wifideki dns ayarlarlarını laptopdaki gibi düzelttim demekki ip çakışması oluyormus arkadaslar cok teşekkür ederim yardımlarınız için admin konuyu kaldırabilirsiniz

Eğer böyle bir sorun yaşayan varsa yukarıda arkadaşın dediğini yapabilir. Aynı sorun bende de vardı DNS 'leri (8.8.8.8) farklı yaptım ve oldu.
  • Kaç kere dedik jb kullanmayın diye 3-5 tl den kaçarken programları bile acmıyor telefonlarınız sonra app store yorumlarda ağlıyorsunuz benim telefonun her açtığı uygulama da jbciler yok acmıyor yok böyle uygulamanın halbuki uygulamada birsey yok telefonuna bak be adam ben kullanıyorum fıstık gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerkayYılmaz

quote:

Orijinalden alıntı: yakisiklin

arkadaşlar sorun çözüldü iphone daki wifideki dns ayarlarlarını laptopdaki gibi düzelttim demekki ip çakışması oluyormus arkadaslar cok teşekkür ederim yardımlarınız için admin konuyu kaldırabilirsiniz

Eğer böyle bir sorun yaşayan varsa yukarıda arkadaşın dediğini yapabilir. Aynı sorun bende de vardı DNS 'leri (8.8.8.8) farklı yaptım ve oldu.

Arkadaşlar sağ olun, aynı sorun bende de vardı bir süredir, telefonun DNS'ini modemdeki gibi 8.8.8.8 yaptım, sorun hemen düzeldi.

• Konuyu hortlattım ama see oldu 2015 hala çözümler aynı teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.