Şimdi Ara

İphone 4 Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iphone 4 geldi yurtdışından ve bugun ios güncellemesi yaptım yanlışlıkla ve hiç simkartı takmadım. Güncellemeden sonra malum the sim card inserted in this iphone does not appear to be supported hatası aldım. Geldiği sürüm 4.3.5 idi. Pasaport kaydınıda bugun verdim açtırmak için. Şimdi benim napmam lazım bu telefonu eski haline getirmem için.

• Eski haline gelmez. Telefon hangi operatöre kilitli onu öğrenmen lazım. Ya resmi unlock yaptıracaksın ya da gevey bekleyeceksin. IOS 6 için iphone 4lere gevey yok bildiğim kadarıyla şu anda.
  • İngiltere 02 Firmasına idi kurcalarken görmüştüm. Ayrıca vodafone desteği vs vardı sanırım araştırmalarda denk gelmiştim.
    Resmi unlock nasıl yaptırabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeXaS_16 -- 30 Ekim 2012; 14:42:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeXaS_16

İngiltere 02 Firmasına idi kurcalarken görmüştüm. Ayrıca vodafone desteği vs vardı sanırım araştırmalarda denk gelmiştim.
    Resmi unlock nasıl yaptırabilirim

Özel mesaj attım
  • Özel Mesajınızı Aldım İncelicem.

Pasaport kaydının ve vodafondan hat üzerime açtırsam gene bi faydası olmazmı illa unlock mu yapılması lazım. Bu konularda tam bi bilgim yok.
  • quote:

Özel Mesajınızı Aldım İncelicem.

Pasaport kaydının ve vodafondan hat üzerime açtırsam gene bi faydası olmazmı illa unlock mu yapılması lazım. Bu konularda tam bi bilgim yok.

hocam ya unlock yapacaksınız yada 2 yıl (değişebiliyor) kontrat bitene kadar (kilit açılana kadar) ipod olarak kullanacaksınız
  • Arkadaslar konularda baktım ama bulamadım ıphone4 sürüm 4.3.3 jb var. Bunu jbsiz nasıl yeni sürüme gecırebılırım
    Bu arada telefon sim kilitli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: QRONİCEXPLORER

quote:

Özel Mesajınızı Aldım İncelicem.

hocam ya unlock yapacaksınız yada 2 yıl (değişebiliyor) kontrat bitene kadar (kilit açılana kadar) ipod olarak kullanacaksınız

peki kontrat bitimi unlock nasıl yapılıyor?
  • pek cevap alamıyoruz burada konulara sanki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.