Şimdi Ara

İphone 4s 16gb fiyatları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben umreden iphone 4s 16gb almayı düşünüyorum fiyatları bilen varsa ve de orda gerçek orjinal olanları nasıl anliyacağımı bilen varsa lütfen yardımcı olabilirmi ona göre para denkleştiricem teşekkürler...

• kardeşim bu çok eski 2 sene öncesi 2010 da 4s yoktu ki ve varsada 2 sene önce şimdi giden varsa onların fiyatları lazım
  • Hocam nerden almak ıstıyorsun spotmu magazamı magaza fıyatları pahalıdır spot öneririm simkilitsiz olarak
  • son sayfalara bakarsan güncel fiyatlar olması lazım yada konuya yaz takip edenler cevap verecektir.
  • media mark tan genpa 2yıl garantili 4s 16gb 1999tl ye aldım.hemdec taksitle...
  • quote:

Orijinalden alıntı: söny

Hocam nerden almak ıstıyorsun spotmu magazamı magaza fıyatları pahalıdır spot öneririm simkilitsiz olarak

peki ne kadar spotlarda bide orda çarşı var bir sürü dükkan ordan almayı planlıyorum pasaj gibi spot mu oluyor artık bilemicem ne kadar orda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iphone 5s anakart
    9 yıl önce açıldı
    İphone 6S ile takaslım huawei
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ve ben medineden alıcam cidde falan değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: neoturka

quote:

Orijinalden alıntı: söny

Hocam nerden almak ıstıyorsun spotmu magazamı magaza fıyatları pahalıdır spot öneririm simkilitsiz olarak

peki ne kadar spotlarda bide orda çarşı var bir sürü dükkan ordan almayı planlıyorum pasaj gibi spot mu oluyor artık bilemicem ne kadar orda

İnternetten veya dediğiniz dükkanlardan araştırın hocam sahibinden den bakın sizin dediğiniz spot magzalarından bakın
  • sağol peki orjinalliğini nasıl anlicam fiyattan mı ve 1200 veya 1300 e bulabilirmiyim acaba
  • Öncelikle Allah kabul etsin. 1250-1350 TL arasında bulursun galiba, Mekke'de el-hattat'dan almanı tavsiye ederim, Çünkü orada güvenilir yer pek yok, Bende el-hattat'tan almıştım, Aziziye diye elektronik satılan bir bölge var mina'ya giderken, el-hattat da orda bir mağaza Kabe'den 15 riyale taksi götürür seni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuctornal -- 24 Mart 2012; 16:05:08 >
  • tamam sağol
  • ben medineden almayı düşünüyodum da orda bi pasaj mı ne var biliyomusun orayı her dükkan elektronik eşya satıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neoturka -- 25 Mart 2012; 18:51:51 >
  • Arkadaşlar 1 hafta önce babam 16 gb 4s aldı bana 1200'e aldım dedi facetime kapalı olur diyorlardı denedim çalışıyor.Aldığı yerin adresi: medine münevvere al-jazeera çarşısı albaik restorant yanı no:33 satıcı Türkmüş galiba belki işinize yarar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.