Şimdi Ara

İphone 4s Aliyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardeş nerde ikamet ediyorsun bilmiyorum ama Şirinevler/İstanbul'da Başak İletişim var. Güvenilirdir. 23 ay garantili 4s 750 TL. 8 mi 16 mı bilmiyorum ama 23 ay garantisi var. Telefon satıldı mı bilmiyorum ama eğer düşünüyorsan bi bak derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanun.ist -- 25 Ekim 2014; 19:16:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sps1991

quote:

Orijinalden alıntı: üzümsuyu

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ÖzGüR-LüK

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ÖzGüR-LüK

quote:

Hocam 800 e zor ciktim malesef yukarisi fazla geliyor

N11 den indirimle 900 e sıfır Apple Türkiye alabiliyorken ikinci ele 800 vermek neyin kafası 10 aylık telefon.

Onlar 8 gb'lk değilmi ? Ayrica android dusunmuyorum.Suanki telefonum olan lg p880 sayesinde biktim androidden.Ne guncelleme alir ne sarji gider vsvs. Gecen bi arkadasimin 4s ini kullandim ios 8.0.2 gayet akici ve stabildi telefon.En ufak kasma dahi yoktu.Telefonu 32 likti.Hafiza farkedermi bu durumda ?

Ben sıfır 8 i ikinci el 16 ya yeğlerim. Bak kardeşim finansbank kredi kartın varsa 5s 16 gb şuan için 1540 Tl ye alınabiliyor Apple Türkiye garantili. Eğer ailenden vs. destek alabilirsen kaçırma derim. Çünkü telefon parasını fazlasıyla hakediyor inan buna. Ama yok dersen 8 likler cardfinans kredi kartıyla 870 tl ye gelir 8 gb sıfır apple türkiye garantili 4S. 16 gb ise 1080 tl gibi bir rakama gelir. Ama inan 5s çok farklı.

5s konusunda katılıyorum,ama arkadaşın bütçesi buna müsait demekki.Bu arada 4s yerine 5 almak daha mantıklı olur tabiki.

Hocam elbet gönül 5s istiyor ama butcede suanlik buna yetiyor.Adam ile anlastik vazgecsem ayip olucak birde isin o kismi var.Suanki yorumlarla kafam cok karisti.900 nakitim var.400 e telefonumu satip 1 ay birikim yapsam 5s alabiliyorum.

1 ay beklemeye değer.Bende s3ü iyi bir fiyata verip 5s almıştım.karar sizin

Yanlış anlamayın 5s den yazıyorum androidden geçtim iosa sabah telefonu şarj ettim akşama kadar whatsapp internet arama falan kullandım. Şuan şarj %42. 5s almaya değer.

• Sanirim yorumlar karsisinda biraz daha biriktirip 5s alacagim.1 ay daha ayni telefonla devam.N11 de sifir 5s 1540 a geliyor imis indirimlerle.Gercekten buyuk guzellik.Sarjida memnun eder umarim. Bu arada kocaeli/izmit de ikamet ediyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4s sahibine uygun bir dille almaktan vazgeçtiğinizi söyleyin bir ay sonrada 5sin tadını çıkarın hocam

• Çok pahalı hocam ayrıca 4S eskidi artık.

• sıfırı zaten 1000 tl bence çok fazla fiyat söylemiş size

• Bendede 4s beyaz 16 gb var 24 aylık cihaz 800 diyorum mesela
    Teknosada 1500 internet fiyatı 1200 sıfırı
    Eskidi diyenlere yuh yani 8.1 i yeni aldık

• ÖzGüR-LüK kullanıcısına yanıt
    Nerde 5s 1500 kusure geliyor hangi magazada

• Kardeşim bütçen neyse onu al bende 5 almak istiyorum foröma yaziyorum sık dişini 5s a l diyolar dişini sıka sıka forumdaki kardeşlerimiz bize 6 yı bile aldırır sana ne uygumn geliyorsa onu al şimdiden hayırlı olsun

• n11 de 200 tl kendi indirimi var. Bir de cardfinans 111 tl parapuan var. 1849-200-111=1538

http://www.n11.com/apple-iphone5s-16gb-apple-turkiye-garantili-P25758969

Alırsan bende 200 tl lik verebilirim sana avantajixe.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖzGüR-LüK -- 26 Ekim 2014; 8:49:42 >
  • ÖzGüR-LüK kullanıcısına yanıt
    Almak ustiyorum peki sizin verecginiz 200tl be oluyor ozaman kaca geliyor bana tlfon

• Bence de fazla alma daha ucuza bulursun güzel tanıdıkmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Biyolog Chaegirab -- 26 Ekim 2014; 12:16:53 >
  • Ey ahali aklim karisti.4s i alirsam 3. sahibi olacagim.Sifir 4s mi alsam diyorum.5s suan icin cok pahali geliyor

• Al 5s uzun zaman telefon sıkıntısı çekmezsin. Ucuza kaçınca daha pahalıya geliyor. Hatta 6 al.

• İmkânın oldukça iyisini al.4s ekranı küçük.Alabilirsen 5s yada 6 almaya bak.

• sıfır 4s alacağım.5s çok tuzlu şuanlık.Hepsiburada dan 1069 tl ye alacağım.Distribütör garantili imiş.
  • quote:

sıfır 4s alacağım.5s çok tuzlu şuanlık.Hepsiburada dan 1069 tl ye alacağım.Distribütör garantili imiş.

4sin 3. sahibi olacağınıza sıfırını almak daha mantıklı ozaman.Babam 2 küsür senedir kullanıyor halen hoş cihaz yapamadığı birşey yok.Ama yinede eskidiğini kabul etmek lazım tabi.Seçim sizin ama 2 .el 4sialmayın derim ben hele o fiyata.
  • quote:

quote:

sıfır 4s alacağım.5s çok tuzlu şuanlık.Hepsiburada dan 1069 tl ye alacağım.Distribütör garantili imiş.

4sin 3. sahibi olacağınıza sıfırını almak daha mantıklı ozaman.Babam 2 küsür senedir kullanıyor halen hoş cihaz yapamadığı birşey yok.Ama yinede eskidiğini kabul etmek lazım tabi.Seçim sizin ama 2 .el 4sialmayın derim ben hele o fiyata.

Dediginiz gibi yaptim.Ne olur ne olmaz, elimde patlar falan dedim.Hepsiburada'dan 1069 tl ye sifir 4s aldim.Bonusa 50 tl de parapuan verdi.Eski cihazda olsa 7.1.2 ile gelse bana yeterli.

• quote:

quote:

quote:

Dediginiz gibi yaptim.Ne olur ne olmaz, elimde patlar falan dedim.Hepsiburada'dan 1069 tl ye sifir 4s aldim.Bonusa 50 tl de parapuan verdi.Eski cihazda olsa 7.1.2 ile gelse bana yeterli.

Hayırlı olsun.7.1.2 iyidir 4sde.Güle güle kullanın

• 600 TL'ye geçen ay yurtdışı almıştım. 800 biraz fazla gibi.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.