Şimdi Ara

IPhone 4S arka planda internet harcayan uygulamalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba IPhone 4S kullanıcısıyım bugün sabah 2GB sınırsız internet paketi yaptım genelde Wi-Fİ'den bağlanıyorum bugün 2 saat dışarı çıktım ve hücresel veriyi açtım fazla internette takılmadım fakat 100-150Mb internet gitmiş bile veri kullanımını nasıl azaltabilirim.
    Arkaplanda uygulamaları yenilenmesi kapalı, Mailleri elle alıyorum,itunes otomatik güncellemeleri vb kapalı.

• Aynen katılıyorum ,aynı sorundan muzdaribim.
    Şöyle yaptım ben;
    Eve girerken 3G'yi devredışı bırakıyorum , WİFİ'yi aktif ediyorum.Birde Hücresel Ağ'ı kullanması için izin verebildiğin yer var uygulamaların orayı bir ayarla benim dediğim gibi bakalım etkisi olacakmı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oadibelli -- 27 Ekim 2013; 23:25:25 >
  • Uygulamaların Hücresel Ağ kullanması için izin yerilen yeri bulamadım bir türlü tek tek uygulama seçilip devre dışı bırakılamıyor sanırım yada bildirim merkezinden mi kapatacağız.
  • SanMarinoSabrisi kullanıcısına yanıt
    Ayarlar - Hücresel Altta Hücresel Veri Kullanılsın Ordan Seçebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bersan33 -- 27 Ekim 2013; 23:40:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bersan33

Aynen, arkadaşın dediği gibi.
    Veriyi aktif edince aşağıdaki uygulama ayarları etkin oluyor oradan değiştirebiliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bersan33

Tamam,teşekkür ederim orada Passbook - Facetime ve Foursquare var 3'ünüde kapattım fakat harita servisleri ve anında ilet bildirimleri sürekli azda olsa internet yemeye devam ediyor harita servislerinden bahsettiği sanırım Gps neyse bu ay bir bakayım ne kadar internet gidecek eğer 2GB' ı aşınca internet çok yavaşlarsa 4GB sınırsız yapayım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.