Şimdi Ara

iphone 4s çin yazılmı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese iyi forumlar..yurt dışından gelme pasaporta işli iphone 4s im var. ekranı kırıldı orjinal ekran takması için telefoncuya verdim içinde çin yazılımı ve orjinal ekranıyla verdi geri bu çin yazılımını ios a nasıl geçirebilirim...

dip not : konu hakkında pek bilgim yok basit veya imkansız bi sorun olabilir benzeri başına gelen olmadıgı yada benım bulamadığım konu açma gereği duydum...

not2 : edit : telefon ilk alındığında da çin yazılımı vardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sezu90 -- 13 Ocak 2014; 23:19:36 >

• Dostum sen kendi telefonu nu tekrar aldığından eminmisin?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seeder

Dostum sen kendi telefonu nu tekrar aldığından eminmisin?

evt çünkü babamın arkadası telefoncu o yaptı verdi. öyle bişeyin imkanı yok
  • bi el at kardeş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RASP -- 13 Ocak 2014; 23:23:25 >
  • E zaten cin yazilimi varmis daha neyin pesindesin kardesim, ios'a donduremezsin imkansiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence cin yazilimi diye bahsettigi sey ios un dili cince

• Çin yazılımı dediğin dil mi hocam? Eğer değilse sahte iphonedur zaten.

• ben arkadaşın derdini anladım ..

Arkadaş Telefoncuya hem orj,nal ekran takmasını hemde orjinal ios sürümünü yüklemesini istemiş..

Kardeşim İphone ( Orjinal ) dışında hiçbir cihaza hayatta ios yüklemeyemezsin .. çünkü ios yüklemen için apple işlemcin olması lazım.

çakma iphone lardada normal android işlemcisi olduğu için bu bir hayal dşyelim ....
  • Hocam ekran fotografını cekip atarmısınız? Kilit tuşu+home button a aynı anda basın ve foruma atın

• Eğer içerisinde en başından beri çin yazılımı varsa zaten o bir iPhone değildir ama dil ise eğer dil seçeneklerinden halledilebilir. Fakat şimdi diyorsun ki ekranı değişti. İki teori yürütüyorum birincisi; çin malı iPhone için o kadar çok yedek parçayı hemen bulamıyoruz. Bu telefonunun çin olmama ihtimalini destekliyor. Fakat aldığından beri de çin yazılımı olduğunu söylüyorsun. Sanırım sorun bizde YAZILIM ise sorun yapacak birşey yok sorun DİL ise orası kolay.
  • Sezu90 kullanıcısına yanıt
    Eğer yanlış anlamadıysam çin malı bi telefon var ortada ekranı kırılıyor ve telefoncuya veriliyor hazır yapılıyoken yazılımda orjinal olsun diyor ekran yapılıyo ama yazılım hala aynı. Eğer böyleyse mümkün değil. Telefonun orjinal 4S miydi?

• Birader konu açıyorsun madem düzgün,açıklayıcı bir biçimde bilgi ver.2 saat önce giriş yapmışsın bu kadar adam yardım etmek için uğraşıyor.Bari sende zahmet edip sorulan sorulara cevap ver

• çin malı evet hocam ilk alındıgından beri çin malı bunu normal ios a dönüştürme yolu yok mu diyo soruyodum arkadasın biri cevapladı sıradan android onlar diye ios olması için farklı bi sistem gereksinimleri varmış hal öyle olunca istediğimi yapamayacam yani...

bilgilendirme için teşekkürler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.