Şimdi Ara

iPhone 4S hakkında tüm detaylar bu videoda (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
354
Cevap
2
Favori
118.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Apple kendine dava açmalı bence 4S in tasarımını 4 den kopyalamış resmen :-)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UnInvited_Guest -- 5 Ekim 2011; 0:43:50 >
  • Rakıplerne gore Dusuk kalmış Samsung HD LTE ye gore
  • @achmaster
    @Dracos

Almanyada Kontratli fiyat ne kadar olur acaba?
    YIne 600 Küsür Euro olacaksa aman kalsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unzerstörbar -- 5 Ekim 2011; 0:46:20 >
  • flickr'daki popülarite :)))))

Allahta seni güldürsün apple :)

iphone 4 çatır çutur satmaya devam ediyordu, şimdi 4s aynen öyle devam eder. 4s çıkmasa da iphone 4 aynı hızda satmaya devam ederdi. Burada fail olan şey başka birşeydi.

İphone ilk çıktığında birçok açıdan yenilikçi ve üstündü, rahatsız edici olan şey ise iphone'nun hep olduğundan çok daha fazla üstün gösterilmesiydi. Bu iğrenç düşünce an bugün itibariyle yıkılmıştır.

Zaten insanların apple ile alıp veremedikleri hep buydu. Olduğundan daha üstün daha farklı göstermek, dayatmak... Yaklaşık 10 yıldır ağzında salyalarla "mac uzaydan gelmiştir" 4 yıldır "iphone uzaydan gelmiştir" nidalarıyla dolaşan müridler vardı. O zulümden şu son 2 senedir kurtulmaya çalışıyorduk, bugünde büyük bir adım oldu.

Edit : Samsung bu sene yatar, huyu kurusun :)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eulogy -- 5 Ekim 2011; 0:58:56 >

• SII ile ne kadar dogru bir tercih yaptıgımı bir kez daha fark ettim...
  • ancak sgs2 ve sensation seviyesine gelebilmis. ama turkiyede satisa cikmadan galaxy hd lte ve vigor gelmis olur. olan fanboylara olcak. bu sefer araa 1 sene var diyede savunamiyacaklar.
  • düştü mü apple cılar nokiacılarla aynı duruma

hahahhahahahahhahahhaa !!!!
  • Yılda bir tane model çıkartıp hem insanların kafasını karıştırmıyorlar, hemde insanlara verdikleri paranın her kuruşunun karşılığını aldıklarını çok iyi bir şekilde hissettiriyorlar. HTC gibi Samsung gibi yıl içinde elli çeşit telefon çıkartıp insanların aklını karıştırmıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkaura

ancak sgs2 ve sensation seviyesine gelebilmis. ama turkiyede satisa cikmadan galaxy hd lte ve vigor gelmis olur. olan fanboylara olcak. bu sefer araa 1 sene var diyede savunamiyacaklar.

Arada 20dk fark var yoyoy o kabul etmem 20dk fark var derler bu sefer
  • apple bu sefer güldürmedi.
  • Seviye yerlerde yöneticiler el atmalı artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unzerstörbar

@achmaster
    @Dracos

Almanyada Kontratli Fiyat hakkinda düsünceniz varmi arkadaslar?
  • Video izlenmiyor yaa
  • tek cümle: olmadı apple.
  • en sevdiğim özelliği ekranın 3,5 olması 3,5" üstü telefonlar gereğinden fazla büyük
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unzerstörbar

@achmaster
    @Dracos

o kadar olmaz o2, verizon, en olmadı vodafone getirir oraya da kontratlı ama 199$ seviyesine de bekleme
  • 512 mb ram mi kaldı apple ? hafifletmeni beklerken ne diye ağırlaştırırsın ki telefonu? 4 inç yapıpta inceltseydin, pil ömrü fazla olsaydı.... çok mu zordu bunlar?

teknolojisini takip ettiren bir firmaya yakışmadı bunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

ayfon 4 üm var bu çıkınca hemen alacağım, fakirlerin 1 adım önünde olacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Boltux

SGS2 ilk çıktığında ve İphone 4 ile karşılaştırıldığında İphone 4 SGS2den 1 yıl önce çıktı, bu iki telefonun karşılaştırılması uygun olamaz. yorumları yapıldı. O zaman SGS2de kaç ay önce çıktı değilmi! Bu yüzden karşılaştırmak için Samsung Galaxy S 2 HD LTE(HTC Vigor Vb.) daha uygun olur. Yaklaşık olarak aynı zamanda piyasaya çıkacaklar. İkiside 4G-3G(GSM-LTE) destekliyecekler.(Ama SGS2HD 21Mbps destekliyor.) SGS2HD 720 x 1280 pixels, 4.65 inches (~316 ppi pixel density), İphone 4S 640 x 960 pixels, 3.5 inches (~330 ppi pixel density) ekrana sahip. Böyle büyük bir ekranda 316ppi oranı sığdırmak asıl başarıdır. Ayrıyetten pixel başına sub pixel oranı 12. Ve SAMOLED+ olduğu için ekranın daha iyi olduğu aşikardır.(Kimse büyük ekran demesin, çünkü en üst seviye telefonları karşılaştırıyorum. Sonuçta üstün bir özellik.) İkinci olarak İhpone4Sde 1GZ dual core olduğunu, SGS2HDde ise 1.5GHZ dual core olduğunu ve de Samsungun kendi işlemcilerini ve chipsetini oluşturduğu için daha verimli olucağı anlaşılabilir. Ayrıyetten SGS2HDde 1GBlık RAM olduğunu eklemeliyim. Ve MicroSD desteği, Bluetooth V3.0 desteği, Flash Player olması, NFC desteği(optional), USB on-the-go(MHL) desteği ise İPhone4Se karşı büyük avantaj.(Kimse çıkıpta İphoneda olmayan bir özellik olduğu için kullanmıyorum veya gereksiz demesin.) Appstore konusuna gelince hala Appstore önde. (Appstore hala önde olabilir ama Tegra destekli oyunlar, Android işletim sistemli telefonların güç farkını ortaya koyuyor.) Ve SGS2HD Li-Ion 1850 mAh, İphone 4 Li-Po 1420mAh pili var. Bu konuda kesinlikle İphone önde olucaktır. Sistemi hiç kasmayan, Androidin o büyük yapısından hiç bir şey taşımayan, kısıtlanmış işletim sistemi İOS ile birlikte, 3.5 inch ekran ve 1GHZ gibi bir işlemci ile zaten pilin diğer telefona göre çok fazla gitmesi mümkün değil. Sonuçta bu İphone için bir artıdır. Ve son olarak SGS2HD Android gibi açık tabanlı, (Homescreen, Livewallpaper, Widgets gibi birçok özellikle birlikte) özgür bir işletim sistemine sahip olması ise avantajlarından biri. Tabi İphone4Sin grafik işlemcisi, kamerası hakkında, ve iOS5in yeni getirceği özellikler hakkında, İMessageı(Belki BBMi bitirebilir.), İcloudu hakkında telefon çıkmadan ve asıl güvenilir bir kaynaktan detaylı inceleme gelmeden yorum yapamam. O özelliklerinde öne geçebilir.Bu karşılaştırmayı yapıyorum çünkü İphone 4S bu piyasaya çıkarken rakipleri ondan önde.

işlemci ram önemli degil kullandıgı sistem önemli diyen insanlar gelmeden yazmıssın iyiki :) onlar geldiginde şansın pek kalmıo savunmaya geciyorlar meyveyi. neyse. iboylar gene diyolardır işletim sistemi kardeşm donanım önemli degil" tabi sen dvrip flmleri izlerkeen biz galaxy s2 de 1080 p olarak transformers 3 izliyoruz guzel kardeşm."

edit1:transformers3 1080p
    kapladigi alan:10 gb. yanlış olmasın. s2
    edit2:drive angry 1080p :8 gb

2 sinide izledim ard arda yolculukta .%40 pilim kalmıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ColDasHeLL -- 5 Ekim 2011; 1:05:36 >

• Makyajlı İ phone 4 le 1 sene daha...Bu sefer olmadı Apple Ana dili ingilizce olanlar için iyi bir gelişme ama Ya Biz Türkler ???
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.