Şimdi Ara

iPhone 4S hakkında tüm detaylar bu videoda (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
354
Cevap
2
Favori
118.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: A.SAYGILI

Burda çok güzel ahkam kesiyorsunuz yok yine berbat olmuş, apple kendini yedi bitirdi felan filan.

ABD'de ki satış fiyatları Türkiye' de olsa burdaki ahkam kesenlerin %80' i bu telefonu kapış kapış alırlar. Boş yere kendinizi kandırmayın.

8 gb 4s Türkiye'de 99$ satış fiyatı olacak yani taş patlasa sıfır fiyatı 200 TL olacak sizde mırın kırın edeceksiniz.

Bırakın allahınızı severseniz bu ayakları.
    Hiç inandırıcı değilsiniz.

İşte zaten sorun burada. Kendin söylemişsin. 200 TL lik telefona 2000 TL vermek biraz saçma geliyor insanlara :))

Türkiyede 200 TL ye satılsa herkes alır. F/P ürünü olur :) Donanım yeni telefonlara göre biraz düşük ama 200 TL fiyat iyi. :) :)

Bu arada bizdeki iphone kampanyalarıda muhteşem. :) Buyrun linki. :)
    http://www.turkcell.com.tr/bireysel/cihazlar/Sayfalar/ceptelefonlari/iphone4.aspx

Telefonu direk almak daha mı mantıklı acaba ? K..çı Kırık ABD firmaları kadar olamadık :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceo-tr -- 5 Ekim 2011; 10:38:03 >

• Apple yine kendinden beklendiği gibi müthiş bi iş çıkardı.Şimdi iPhone HTC Sensation'a yaklaştı... :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: KURSAD.

quote:

Orijinalden alıntı: muratremix
    quote:

Orijinalden alıntı: hseyin2 Yazılım olarak hepsi androidden alınmış resmen. Sesli kontrol vs hepsi zaten vardı.
    Sesli kontrol akılsız Nokialarda bile vardı. Onla bunu kıyaslıyorsanız size Dandroid cihazınızla mutluluklar dilerim.
    E bu daha kötü ya Android ve nokia için küçük Apple için ve fanboylları için büyük bir adım

1995'te OS/2 WARP'ta da vardı sesli dikte sistemi, 66 mhz. 486 DX2 makinemizde kullanırdık. Gelişme mi bu yani?

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Ayrıyetten pixel başına sub pixel oranı 12. Ve SAMOLED+ olduğu için ekranın daha iyi olduğu aşikardır.

Arkadaslar, Samsung sgs2hd'de SAMOLED+ kullanmiyor. SuperAmoled kullaniliyor.

Siralama soyler : 1. Amoled

2. SuperAmoled

3. SuperAmoled+

Amoled ve SuperAmoled, Pentile matrix kullanir, yani 2 subpixel bir pixel.

SuperAmoled+ ise RGB matrix, yani 3 subpixel bir pixel.

Ben bir sgs2 kullanicisi olarak biliyorum.

Hayır AMOLED ekranda PenTile diye bir zorunluluk yok. O Samsung'un maliyetleri kısmak için yaptığı bir pazarlama cinliğiydi. AMOLED ekranlar da 3 alt pikselde yapılıyor. Nokia'nın AMOLED ekranlı cihazlarında PenTile yoktur.

• arkadaşlar, iphone5, 6 ay önce piyasaya sürülmüş de, haberimiz yokmuş. Apple yerine Samsung tarafından, ismi de galaxy s2 olarak...
    Apple iphone5 diye isimlendireceği telefonu çıkartırken de, samsung, iphone 6 ve 7 ile rekabet edebilecek telefonlarını çoktan piyasaya sürmüş olur, iboy lar kızacak ama, ben de hayal kırıklığına uğradım...Sen şimdi samsung un yerinde olsan, galaxy s2 HD nin çıkış tarihini ertelemez miydin? Rekabetin azalması, samsung un cebine yarayacak, inşallah iphone5 adam gibi bişey olur ve şubatta tanıtılır, ama çok zor...
  • Ya ne beyin fakirisiniz arkadaşım orda yazan fiyatlar GSM FİRMALARI İLE KONTRATLI fiyatlar.Burda da vodafone tcell avea iphone 4 satıyo ayda 30 liraya sudan ucuz hadi hemen alalım.
  • vay çakallar vay aynı şeyin gelişmiş versiyonu yine
  • steve jobs gibi bir deha gittikten sonra apple'ın işi çok zorlaştı. iphone 4s de de bunu açık ve net olarak görebiliyoruz.
  • On yargilarinizi bir tarafa birakip su yaziyi okumanizi tavsiye ediyorum:http://www.androidcentral.com/editorial-now-we-know-why-apple-went-after-samsung-courtroom#comment-323420

Ozet gecmek gerekirse, "Apple'in, on 6 ayini yenilik ve ar-ge yerine, Samsung'a dava acmakla gecirmesinin sebebi anlasildi." Katilmamak elde degil. Samsung, Apple icin cok buyuk bir tehdit.
  • ''Yeni iphone çıkmış,oooo çok cool ya,bunu hemen almalıyım... baba baba ...(Bana ne teknik özelliklerinden ben alırken onlara bakmam bile)'' Çoğu apple fanları bu tipte oldukları için heyecan yapmaya gerek yok ,bu yeni tel bir yıl daha satış rekorları kırar
  • quote:

Orijinalden alıntı: kcankaynak

Ya ne beyin fakirisiniz arkadaşım orda yazan fiyatlar GSM FİRMALARI İLE KONTRATLI fiyatlar.Burda da vodafone tcell avea iphone 4 satıyo ayda 30 liraya sudan ucuz hadi hemen alalım.

Bu geyik Iphone 3G'den beri var, herkes 99 dolara ayfon sahibi oluyor burada....
  • Samsung Galaxy S II alcaz gibi (:
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faux Carnival

On yargilarinizi bir tarafa birakip su yaziyi okumanizi tavsiye ediyorum:http://www.androidcentral.com/editorial-now-we-know-why-apple-went-after-samsung-courtroom#comment-323420

Ozet gecmek gerekirse, "Apple'in, on 6 ayini yenilik ve ar-ge yerine, Samsung'a dava acmakla gecirmesinin sebebi anlasildi." Katilmamak elde degil. Samsung, Apple icin cok buyuk bir tehdit.

Coook iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: berkkarabacak

Yeni iphone çıkmış,oooo çok cool ya,bunu hemen almalıyım... baba baba ...(Bana ne teknik özelliklerinden ben alırken onlara bakmam bile) Çoğu apple fanları bu tipte oldukları için heyecan yapmaya gerek yok ,bu yeni tel bir yıl daha satış rekorları kırar

Anca bu kadar güzel anlatılabilirdi çok güldüm gerçekten... :)
  • Ayfonculara hayırlı olsun...
  • Apple nokia gibi sende rekabetten düşüp takip eder konumuna gelme yaa. Her ne kadar pahalı olmasından dolayı eleştirsemde her zaman rekabetin gelişmişliği yanında getireceğini savunmuşumdur. Bu 4s modelinin diğer telefonlar karşısında bi üstünlük gösteremeyeceği aşikar. ios5 diğer modeller içinde güncellenecekse ben hiç bi iphone4 sahibinin gidip 4s modelini alacağını sanmıyorum. Rakipler resmen uçmuş durumda steve'i sevmezdim ama adam harbi apple'ın canıymış o gitti bak noldu. Keşke apple toplasa kendini üzülüyorum onlar için.

Samsung & Android wins!
  • şurada saçma sapan samsungla karşılaştırmanızı anlamıyorum. abi gidin samsungs s2 alın o zaman ne yapalım yani android kullanın. siz bu telefonu sadece donanımsal düşünürseniz zaten baştan kaybedersiniz. alan bu telefonu daha çok yazılımsal alıyor ios5 için alıyor yeni yetme android açıklarla dolu bir yazılım için değil. + apple'dan bahsediyoruz daha önce kullanmayan bilemez. ürünü alın yıllarca aynı hızda kullanın. ben apple hayranı biriyim ve aldığım hiç bir üründende pişman olmadım. sırf adamlar daha iyi daha <cool> olduğu için saçma sapan çamur atmaya çalışıyorsunuz. birde burada herkes sanırım 2500 liralık telefon taşıyor cebinde hepsinin hafızası 64 gb ve hepsi en az 10 mp kamera var. siz böyle devam edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: kcankaynak

Ya ne beyin fakirisiniz arkadaşım orda yazan fiyatlar GSM FİRMALARI İLE KONTRATLI fiyatlar.Burda da vodafone tcell avea iphone 4 satıyo ayda 30 liraya sudan ucuz hadi hemen alalım.

Ayda 30 TL olan kampanyanın linkini ekleyebilirmisin acaba
  • Apple firma olarak yeni ürünler ile dikkat çekip hızlı satışlar ve su gibi akan parayı seven bir firma. Bu yüzden bu lansmanda sanki "iPhone den yeterince kaymak yedik, çok fazla tepki görmemek için de birkaç gelişim yaptık, artık bizim gözümüz iPad ve sonrasında yeni teknolojik cihazlar üretip milleti yine hayrete düşürmek" der gibi bir hisse kapıldım.

Çünkü hem telefon hemde tablet tarafında ciddi rakipleri çıkıveriyor karşısına. Apple yeni bir konsepti hayata geçirmek gibi bir arayış içinde sanki. Belki bür süre işletim sistemi üzerinde yoğunlaşabilirler, fark yaratamazlarsa insanlar diğer marka cihazlara kayacaktır. HTC ve Samsung yıl içinde birer yeni model daha çıkartırlarsa iPhone karşı 2 nesil ileri geçmiş olacaklar ki buda ciddi bir fark. Apple biraz gerileme dönemine düşüyor olabilir. Bekleyip göreceğiz artık.

• Ağzına saglık kardes
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.