Şimdi Ara

IPhone 4S hala alınır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bence soru yanlis, 4s her turlu alinir, telefon yavasladi diyenler dfu moda alip bu restore yapsinlar telefonlarina bakin nasil kaymak gibi oluyor.
    evet simdi benim gercekten merak ettigim soru 8 gb yeter mi ?
    muhtemelen yetmez degilmi fuserlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigfish.smallaxe -- 15 Aralık 2013; 13:42:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigfish.smallaxe

bence soru yanlis, 4s her turlu alinir, telefon yavasladi diyenler dfu moda alip bu restore yapsinlar telefonlarina bakin nasil kaymak gibi oluyor.
    evet simdi benim gercekten merak ettigim soru 8 gb yeter mi ?
    muhtemelen yetmez degilmi fuserlar..

Kesinlikle yetmiyor zaten 1.8 gb işletim sistemi kalıyor 6.2 gb toplam 41 uygulama var suan bos 500 mb kaldı zaten iyi oyunlar 1gbdan assağı deil söyle bi en az 16 gb yeterli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BEYAZ PASSATLI PRENS -- 15 Aralık 2013; 13:45:21 >
  • Her çıkan ios'ta güncellemezsen çok rahat kullanlır. Benim pil ömrü dışında hiçbi şikayetim yok. 4s taştır.

• Almak saçma olur teknoloji hızlı ilerliyor geride kalma biriktir paranı dostum

• Madem konu acilmis bende bir soru sorayim. Ben 4s ten 5s e gectim. Suan yurt disindayim ama yakinda Türkiyeye gelecem ve 4s i türkiyede 2. el kaca satabilirim? Pasaport kaydi tabiki de yok. Telefon gayet iyi durumda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertce

İp4 alınmaz. İos 7 ile çöp oldu. İp4s alınır. Ama en garantisi 5 ve üzeri almak.

+2
  • Bencede alınır ama daha önemli soru kaç paraya alınır olmalı.
  • Tekrar teşekkürler beyler ilginiz için. 4S çok düşeş bulmadığım sürece almam biriktiririm paramı. Duruma göre 5 yahut 4S alırım ama artık Android istemiyorum o kesin. WP'lar zaten rezalet Lumia 520 kullandım bundan önce şuan Sony Xperia U var. Ama artık bir IOS denemek istiyorum. Bu arada soran arkadaş, 4S'in temizleri halen daha 1000-1100 ediyor bilgine. :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.