Şimdi Ara

İphone 4s Hoparlör Sorunu.!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar İphone 4s kullanıcıyım ios 8 e telefonumu güncelledikten sonra hoparlörimde sorun meydana geldi şöyle anlatayım.
    -Telefonla konuşurken herşey normal ses gayet akıcı olarak gidiyor ama hoparlör açınca konuşmalarım karşı tarafa iletilmiyor ama karşı taraftakiler bana gayet net olarak geliyor takılma diyenleriniz olcak ama aynı konuşma esnasında hoparlörü açınca gidiyor telefon kapanmadan hoparlör kapatıyorum ses düzeliyor yine açıyorum sesim gitmiyor bunun sebebi ne olabilir yazılım mı donanım mı acaba başınıza böyle bir olay geldimi ?

Şimdiden teşekkürler

• Ben ios 7 kullanıyorum biri arayınca telefonu kulağıma getiriyorum ses geç gidiyo yani 5 6 saniye ses gitmiyo sinir oldum yazılımla alakalımı acaba :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anldigim sorun hoparlor den konusma esnasinda mikrofonun devre disi kaliyor. Bence bu yazilimsal. Neddn dersen cunku normal konusurken mikrofon gorevini yapiyor sesini iletiyor diyorsun. Bu gibi konulrda ilk once itunesdan temiz kurulum yapmak gerek. Ben gececegini dusunuyorum. İphonelrin her versiyonunda her ios da boyle seyler oluyor. Temiz kurulumdan sonra geciyor. Ben 1. Nesil iphoneda da wifi sorunu ysardim, iphone6 da yasadim, temiz kurulumdan sonra gecti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Sins

Anldigim sorun hoparlor den konusma esnasinda mikrofonun devre disi kaliyor. Bence bu yazilimsal. Neddn dersen cunku normal konusurken mikrofon gorevini yapiyor sesini iletiyor diyorsun. Bu gibi konulrda ilk once itunesdan temiz kurulum yapmak gerek. Ben gececegini dusunuyorum. İphonelrin her versiyonunda her ios da boyle seyler oluyor. Temiz kurulumdan sonra geciyor. Ben 1. Nesil iphoneda da wifi sorunu ysardim, iphone6 da yasadim, temiz kurulumdan sonra gecti

Bu aksam denicem hocam sonucları buraya yazarım.Yardımız için çok teşekkürler
  • Ayni sorun bende de var. Sebebi iPhone`un iki mikrofon kullanması. Bunlardan bir tanesi bozulmuş olabilir. Ön kamera ile video çekmeyi, ya da ön kamera ile facetime ile görüşmeyi, siriyi ve dikte'yi de deneyin. Eğer hiç birinde çalışmıyorsa donanım problemidir yüksek ihtimal. Bu sorun için Apple bana değişim yapmayı teklif etti. Ne yazık ki garantim olmadığından şu an için değişime para ödemek istemedim. Her neyse, dediklerimin çalışıp çalışmadığını bir deneyin, tabi ki restoreyi de mutlaka deneyin; ama olmuyorsa çok zorlamayın. Garantiniz varsa ücretsiz değişim yapacaklardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ddaniel -- 11 Aralık 2014; 18:52:07 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    IPhone 6s batarya sorunu
    6 yıl önce açıldı
    iphone'da wifi sorunu
    geçen hafta açıldı
    iPhone 4s servis yok sorunu
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.