Şimdi Ara

iPhone 4S'in Türkiye fiyatı yavaş yavaş belli oluyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
202
Cevap
2
Favori
15.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • asgerı ucret 600... uzerını soylemıyorum 4 aylıgını verıp bu harıka telefona kavusacaklar oyle mı ???
  • Türkiyede lüks tüketim haram fiyatlara baksana yaws :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaruK_26

Türkiyede lüks tüketim haram fiyatlara baksana yaws :D

Pirlanta degil ama. Vergi yok pirlantada, galiba temel tuketim olarak goruyolar pirlantayi dicem ama devleti yoneteerin pirlanta dukkanlari var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla ben şu anda iphone 5 in kaç 2000 tl olacağını dişünüyorum
  • yahu yemin ederim benim kafamdada 2500 - 3000 olur diye düşünüyordum öylede olmuş 2700 ne demek ya gider pc toplarım en bana oyunları oynarım cep telefonuyla ne yapıcam yani bu paraya deymez piyasada samsung htc sony ericson gibi rekabet içinde olan ciddi modeller sunan markalar varken apple neye güvenerek bu fiyata satıyor onu anlamadım piyasada rekabet var ama fiyatlara yansımıyor lanet olsun

ben samsung 3 ü bekliycem yada iphone 5 i ama türkiyeden alınmaz çok pahalı doğu bank belki bir altarnatif olabilir orda fiyatlar yarı yarıya ucuz.
  • Arkadaslar merhaba,

elimde sifir iphone 4S var. Satmak istiyorum. ilgilenen arkadaslar PM atabililer.
  • Bu telefonun fiyatı 5.000 TL olsaydı, yine de fiyatı uygunmuş diyecek Apple fanları çıkacaktı. Ben de mac kullanıyorum ancak ne Apple fanıyım, ne de başka bir markanın pervanesi.
  • arkadaşlar tmm fiyat yüksek ama ülkemizde alınan %40 vergi ve operatörlerin kar hırsı vs fiyatını artırıyor ama yinede değmez ama yinede çıktığı gün iphone 4s biticek aslında çok rahbet görmesse ve satılmassa fiyat düşücektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: KarinDesenJack

yahu yemin ederim benim kafamdada 2500 - 3000 olur diye düşünüyordum öylede olmuş 2700 ne demek ya gider pc toplarım en bana oyunları oynarım cep telefonuyla ne yapıcam yani bu paraya deymez piyasada samsung htc sony ericson gibi rekabet içinde olan ciddi modeller sunan markalar varken apple neye güvenerek bu fiyata satıyor onu anlamadım piyasada rekabet var ama fiyatlara yansımıyor lanet olsun

ben samsung 3 ü bekliycem yada iphone 5 i ama türkiyeden alınmaz çok pahalı doğu bank belki bir altarnatif olabilir orda fiyatlar yarı yarıya ucuz.

Bakalım daha neler göreceğiz.Türkiye deki fiyatı apple mı belirliyor gözünü sevdiğim ?Burada yüklenmen gerek ötv kdv kur + operatörler.Eğitim şart diye boşuna demiyorlar.

• Neden dolar olarak değilde avro olarak satılıyor ülkemizde.. Biz avro bölgesi bir ülke değiliz ki.. gitsin almanlara avro olarak satsınlar iphone'u ama bizi ne avro ne dolar ilgilendirir.. hayret bişii... belkide tüm bu pislik operatörlerin altından çıkıyordur... fırsatçı Türk zihniyetinin eseri de olabilir.
  • desert rain'in sorusuna cevaben,
    pırlanta da KDV yok;yurt dışına yaptığınız satışlardan devletten KDV iadesini nakit olarak isteyebiliyorsunuz,pırlantada hayali olarak ihraç edebileceğiniz bir ürün olduğundan devlet kanunla hacmi küçük,değeri büyük olan her şey de bu uygulamayı yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: struggle26

quote:

Orijinalden alıntı: KarinDesenJack

yahu yemin ederim benim kafamdada 2500 - 3000 olur diye düşünüyordum öylede olmuş 2700 ne demek ya gider pc toplarım en bana oyunları oynarım cep telefonuyla ne yapıcam yani bu paraya deymez piyasada samsung htc sony ericson gibi rekabet içinde olan ciddi modeller sunan markalar varken apple neye güvenerek bu fiyata satıyor onu anlamadım piyasada rekabet var ama fiyatlara yansımıyor lanet olsun

Bakalım daha neler göreceğiz.Türkiye deki fiyatı apple mı belirliyor gözünü sevdiğim ?Burada yüklenmen gerek ötv kdv kur + operatörler.Eğitim şart diye boşuna demiyorlar.

tamamiyle sizde haklısınız ama apple fiyat konusunda konuşabilir sonuçta avrupadada çok ucuz değil diğer ceplere oranla ki kaldıki operatorlerde bu kadar piyasada alternatıf vep varken bu fiyata sunmaları çok garıp demekki enayi çok

• bu kadarda olmaz yuh bu kadar para verecek şaşkınlar varmı acaba? galaxy s2 alırım iphone 4stende bin kat daha iyi bi cihaz
  • 2700 Lira/64 GB ha?Bizim insanımız onuda alır merak etmeyin siz.
  • kim ne derse desin fiyatlar iyi fiyatların böyle olması vergi.

16gb iphone 4s 1yıl garantili amerika fiyatı650dolar

apple + garanti 100 dolar

1 dolar 1.830 kuruş

+%18kdv+%25ötv=2023 lira

bu fiyattan gelirse iyi
  • gold da 2999 tl carrefourda 2777 tl gorunce oha dedim 2000tl daha verip araba alirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oha elimdeki 16 gb ip 4 ü 1.300 e okutsam üstüne 700 lira daha koymam gerekcek bakıyorum cift çekirdek,8mp kamera ve siri hanfendiye 700 tl lik var değermi .... bence değmez.

tek temennim apple store'un türkiyede de açılması ve şu vergileri abartmayacağımız o güzel günler.

konuyla alakasız ama geçen gün elektirik faturası geldi bi bakayım dedim %90'ı vergi siz düşünün artık halimizi
  • Ben böyle özel tüketim vergisinin,kdv nin ta içine tüküreyim.Mahrum ettiniz bizi teknolojiden
  • turkiye den akilli telefon alinmaz, bu paraya degmez, isterse iphone 6-7-8 olsun bu para hicbir telefona verilmez.

amerika veya daha uygun fiyatlara satilan ulkelerden alma imkaniniz varsa parasini hakeden bir cihaz ama turkiye'de asiri pahali.
  • bedava verseler almam.o derece itici bir alet.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.