Şimdi Ara

İPHONE 4S İOS 7 KONUSUNA NOKTAYI KOYUN !! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: metalmilita

Çok kötü öyle böyle değil, bugün arkadaşımın 4s'ini kurcaladım ios 6 yüklü, hiç abartmıyorum benimkinin yanında ferrari gibiydi, en basitinden uygulama açılma hızı, akıcılık çok farklı, ios 7.1 de bile o akıcılığa ulaşamayacak bence, nerden geçtik şu ios 7'ye

Bu arkadaşıma kulak ver bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Videolari izliyorum gayet iyi duruyor. Ama burdaki yorumlar gercekten cok fena.

Napicaz ya?

İos7 den tekrar 5.0.1 e yada 6 ya gecmenin yolu yokmu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugün elime alıp inceledim.

yarım saat falan uğraştım ios 7 denen zımbırtı ile, çok hoş gerçekten.

4 beter, 4s çok hoş.

alacak olan arkadaşlar!!

"takılma kasma donma" yok!

sadece !!

5s'ten biraz daha yavaş!!

olay kesinlikle budur.

net.
  • 5S, 5C falan kullanırsan yavaş. Diğer türlü hızlı.
  • Kasmiyor fakat cok agir, yavas. Fazlasiyla hantal ios 6 ya gore. Ama alisiyorsun yani animasyonlar seri. Yani kisiden kisiye degisir nokta koyacak bisey yok koyulacak olsa sen bu konuyu acmadan konurdu zaten

• Bende 4s vardı iOS 7 ile çok sıkıldım yavaşlığından 5s aldım yaklaşık bir ay önce ama Malesef aralarında çok büyük bir fark yok pişmanım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birkaç gündür 7.1 beta4 kullanıyorum. hem stabilitede hem de performansta gösle görülür bir artış var. Ayrıca pil tüketimi konusunda da çk geliştirmişler. normalde 3g açıkken birkaç saatte biten telefon günü çıkarır oldu buna da şükür
  • .

• Yarım saat önce 4s ios 6.1.3 teydim ,fakat şuanda ios 7.0.4 güncelledim,memnunum abarttıkları kadeiar kötüde değil oyunlarıda denedim kasmada öyle denk gelmedim ,arayüzü gerçekten güzel ,ayrıca safari gerçekten mükemmel olmuş,eğer geçeceksen çevreyi pek önemseme .ben milleti dinledim 1 ay güncellemedim ,şimdi keşke güncelleseymişim denildiği kadarda kötü değilmiş diyorum

• 4s jb yok kasma var.

• Ben de cesaret edemiyorum ah keşke sürüm düşürme olsa 4s e denerdik

• gokceonur kullanıcısına yanıt
    Eninde sonunda geçeceksin ,bence geç şimdiden ,bende senin gibi tereddütteydim geçtim memnunum

• Ama jb ne olacak :( hem jb hem de ios 7'yi kaldırmaz bu yürek

• gokceonur kullanıcısına yanıt
    Jailbreak için geçeceksen geçme ,ios 7.1 den sonra çıkarsa jailbreak o zaman geç ,mevcut kullandığın sürüm kaç? O sürümde jailbreak yok mu

• İos7 ile sıkıntısız kullanıyordum şu güne kadar ama bugün cidden telefon beni delirtti. Kapatıp açınca kasılmalar ve takılmalar gitti. İphone 6s'e kadar sabretmeyi düşünüyordum ama sanırım 6'ya kadar ancak beklerim.

• Var ama ios 7 de guzel gibi geliyor beta 3 tane daha cikar maks. suan patchlemedilerse jailbreaki 7.1 de de yapmazlar belki bilemiyorum tabi surumum 6.1.3 suan

• Efektleri kapatın
    Hepsi bukadar

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.