Şimdi Ara

İphone 4s ios 7ye geçmeli miyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar 4s alalı daha 1 ay oldu teknik konularda bilgisizim şuan telefonumda 6 yüklü ve 7 için yazılım güncellemesi öneriyor ancak kararsızım geçip geçmemekle. geçmezsem ne tür sorunlarla karşılaşırım? bazı uygulamalar 7 istiyor. çok fazla uygulamaya ihtiyacım yok 5-6 basit oyun ve fotoğraf appleri indirdim. geçmeli miyim?

• hocam ios 7 berbat bişey geçmeni önermem. bende de 4s var. ilk başlarda iyiydi şimdi uygulamalar açılmıyor bazen, bazen uygulamadan atıyor. birisi aradımı meşgule aldığım zaman çıkan mesaj menüsünde takılıp kalıyor bazen. yeniden başlatmak zorunda kalıyrum. ios 7 kısacası 4s için berbat bişey olmuş. tavsiye etmiyorum
  • eğer jb tutkunu birisi degilsen düşünmeden güncellemelisin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haziran ayından beri kullanıyorum final sürümünden sonra gayet güzel kullanılıyor. yukarıda arkadaşın verdiği hatalar iphone 5 lerde bile olabilir. Ama hiçbiri başıma gelmedi. 7.1 de daha stabil çalışacağı kesin.
  • Geç bende tereddüt ettim ama geçince iyi bir seçim olduğunu anladım . 7.1 ile daha da iyi olacak

• monopure M kullanıcısına yanıt
    Sakın gdçme oyunlarda takılıyor menüdede her yerde.

• bence geçme
  • Bence kal ios 6'da

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • monopure M kullanıcısına yanıt
    şuan 7.1 beta 4 var. 7.1 in final sürümünün çıkmasını bekle. Yorumlara göre geçip geçmemeye karar verirsin bence.
  • İlla iOS 7 isteyen uygulamalarla işin yoksa hiç geçip de stabilitesini bozma cihazın. İlla geçmen gerekiyor veya geçeceksen de iOS 7.1 tam sürümünün çıkmasını ve geçenlerin yorumlarını bekle.
    Bence de geçme. En azından ne kadar geç geçebiliyorsan o kadar geç geç.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk yüklediğimde çok iyi çalışıyordu ama artık kasmaya başladı ios 7. Bi normal uygulama açıyorum, ardından facebook açınca iki saat yüklenmiyor. Diğer uygulamayı kapatınca face açılıyor. Ram kullanımı aşırı arttı.

• quote:

Orijinalden alıntı: cabriolet1981

İlk yüklediğimde çok iyi çalışıyordu ama artık kasmaya başladı ios 7. Bi normal uygulama açıyorum, ardından facebook açınca iki saat yüklenmiyor. Diğer uygulamayı kapatınca face açılıyor. Ram kullanımı aşırı arttı.

+1

• Apple sıçtı sıvadı , hala iphone alan kaldımı yahu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İOS6 da kal şimdilik 7.1 hakkındaki yorumları duyunca geçersin ama bence ios6 kadar stabil çalışanı görmedim ben
  • teşekkürler arkadaşlae bir süre daha 6 da kalmaya karar verdim
  • Doğru bi karar vermişsin 7.1 final sürümü çıksın öyle geçiş yaparsın
  • İp5 var hala ios 6 da kalıyorum. İos 7 ne zaman adam olur o zaman geçerim. Ve o ios 7 nin bug sız sürümüne jb çıktığı zaman. Jb siz iphone olmaz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.