Şimdi Ara

İPhone 4s mi? Samsung galaxy s3 mü? HTC one x mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
5.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tibitermo

heee heeee eminim öyle olmuştur. ben de 4s kullanırken herkesten öndeydim satınca birden geriledim

teknoloji bakımından hep öncelikleri Apple çıkarttı.En basit örnek dokunmatik ekran.Şimdilerde ise SİRİ ye benzer ama ona ulaşamayan yazılımlar kime ne anlatıyorsun acaba.
  • Evet arkadaşlar iPhone 4s aldım :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kim ne derse desin, apple :)

• iphone 4s farkli jenerasyon s3 ile one x farkli jenerasyon..ben herzaman yenilik takip ederim en son donanimli telefon kullanirim ve android ile aram iyi diosan 4s i ele.fakat ios odakli dusunuorsan ve ip5 cikmasi pek bisi ifade etmiorsa sana 4s al derim.bende 4s kullaniyorum cok yakin arkadasimda one x var.oyle bariz net ustunluklerini gormedim ki biz ikimizde normal kullanici deiliz hani su " senin tel kac megapiksel dayi?" duzeyinde deil karsilastirmalar ve sevie:))) kisacasi hateboyluga veya funboyluga gerek yok sabitleme kafani illa ios yada android olacak die dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufuk777 -- 15 Haziran 2012; 23:00:59 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tearsandhopes

sürekli tel değiştiren biri olarak emin olun htc one x de kullandım samsung s3 de ikisinin de artıları çok olduğu gibi eksileride çok birinde şarj diğerinde tasarım birinde kamera diğerinde arayüz kısacası forever iphone4s .ok pişman oldum geri döndüm yinede ikisi arasında kalırsanız eğer mutlaka one x derim teli ele aldığınızda bile anlıyorsunuz kalitesini

Bu arkadaş bana pm atmış olup, satıştaki Galaxy S3 telefonuma 5 günlük Iphone 4s ile takas önermiştir.

quote:

Kimden: tearsandhopes
    Kime: sky__walker
    Tarih: 21 Haziran 2012; 14:22:28
    Başlık: Cevap: merhaba

cihaz ebat olarak nasıl sizce ben iphone 4s den sonra geçeceğm için kaba gelirmi

Demem o ki, bu forumda herkes kendi kullandığı telefonu övme pahasına hayaller aleminde bütün telefonları kullanmış olup, kullanmış gibide yorum yazıyor.

Yorum sizin...

• One X'in birçok eksiği var. Bir konuda uzun uzadıya yazmıştım bulursam eklerim. S3 her konuda daha iyi bence. 4S'İn ise ekranı çok küçük. En iyi telefonlar bunlar değil ayrıca. Performansıyla hepsine taş çıkaran One S'i unutmayalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saydam

Allah android kullanicilarina baska dert vermesin

aynen

az kalsın s2 alacaktım allah kurtarmış şükürler olsunki
  • Saçma sapan tartışmalar içine girmeyin.Hangisini alırsanız alın olsun bitsin.Daha iyi olsa nolacak ne yapacaksın onlar, dünyayı mı kurtaracaksın? Yapacagın çevrendeki insanlara hava atmak, internette takılmak, msjlaşmak, oyun oynamak, müzik dinlemek.Abartmayın şu telefonları artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yurtik

Saçma sapan tartışmalar içine girmeyin.Hangisini alırsanız alın olsun bitsin.Daha iyi olsa nolacak ne yapacaksın onlar, dünyayı mı kurtaracaksın? Yapacagın çevrendeki insanlara hava atmak, internette takılmak, msjlaşmak, oyun oynamak, müzik dinlemek.Abartmayın şu telefonları artık.

Sonuna kadar katiliyorum. Forumda oyle bir hava varki sanki Apple Samsung babalarinin sirketi insanlarin. Acayip tartismalar cikiyor anlamsizca.

• quote:

Orijinalden alıntı: Thale

quote:

Orijinalden alıntı: yurtik

Saçma sapan tartışmalar içine girmeyin.Hangisini alırsanız alın olsun bitsin.Daha iyi olsa nolacak ne yapacaksın onlar, dünyayı mı kurtaracaksın? Yapacagın çevrendeki insanlara hava atmak, internette takılmak, msjlaşmak, oyun oynamak, müzik dinlemek.Abartmayın şu telefonları artık.

Sonuna kadar katiliyorum. Forumda oyle bir hava varki sanki Apple Samsung babalarinin sirketi insanlarin. Acayip tartismalar cikiyor anlamsizca.

Ben media markta iken yanımda iki tane iphone satıldı 2000 tl nasıl verdiler benim canım acıdı.Bazıları sanane veren veriyo dicek.Zaten banenede yazıktır o paralara.Bi tanede lise çagında bi genç geldi yanında babasıyla, belli babası memur oğlu iphone aldırdı.Ne gerek var?

• quote:

Orijinalden alıntı: AMERICOS

quote:

Orijinalden alıntı: tibitermo

heee heeee eminim öyle olmuştur. ben de 4s kullanırken herkesten öndeydim satınca birden geriledim

teknoloji bakımından hep öncelikleri Apple çıkarttı.En basit örnek dokunmatik ekran.Şimdilerde ise SİRİ ye benzer ama ona ulaşamayan yazılımlar kime ne anlatıyorsun acaba.

dokunmatik ekranı apple mı çıkardı arkadaşım.bilmiyorsun madem neden yazıyorsun.siriden öncede s2 de sesli komutlar vardı.ha geliştirdi yaygınlaşmasını sağladı de anlarım.ayrıca diğer firmalarında bir sürü getirdiği yenilik var.apple forumunda çok fazla kullandığı aletin artılarını eksilerini bilmeyen adam var.diğer telefonları kullanmadan sallayanda çok eleman.ha birde iphone kullandığı için kendini akıllı ve farklı statüde gören tipleride unutmayalım...

• iPhone 4S, 4, New iPad kullanıcısı olarak galaxy S3 diyorum. Cumartesi bir tane alacağım

• quote:

Orijinalden alıntı: sky__walker

quote:

Orijinalden alıntı: tearsandhopes

sürekli tel değiştiren biri olarak emin olun htc one x de kullandım samsung s3 de ikisinin de artıları çok olduğu gibi eksileride çok birinde şarj diğerinde tasarım birinde kamera diğerinde arayüz kısacası forever iphone4s .ok pişman oldum geri döndüm yinede ikisi arasında kalırsanız eğer mutlaka one x derim teli ele aldığınızda bile anlıyorsunuz kalitesini

Bu arkadaş bana pm atmış olup, satıştaki Galaxy S3 telefonuma 5 günlük Iphone 4s ile takas önermiştir.

quote:

Kimden: tearsandhopes
    Kime: sky__walker
    Tarih: 21 Haziran 2012; 14:22:28
    Başlık: Cevap: merhaba

cihaz ebat olarak nasıl sizce ben iphone 4s den sonra geçeceğm için kaba gelirmi

Demem o ki, bu forumda herkes kendi kullandığı telefonu övme pahasına hayaller aleminde bütün telefonları kullanmış olup, kullanmış gibide yorum yazıyor.

Yorum sizin...

Fena headshot olmuş.

• one x düşünülebilir s3 hayal kırıklıgı yeni iphone beklenilebilir bence frower Apple
  • abzurt gelebilir ,

fakat ben bu telefonların donanımını yazılımını pek kurcalamam ben kaç sene cebimde karizmasıyla durduğuna bakarım

5 sene sonra halaa iphone durur gibime geliyor ...

bu arada halaa nokia 8800 kullanan bir dinazorum =))
  • SGS2 ve iPhone 4S kullanıcısı olarak Android'ten uzak durmanızı öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: l3ortacine16

SGS2 ve iPhone 4S kullanıcısı olarak Android'ten uzak durmanızı öneririm.

Ooo bir zamanlar android'i savunuyordun bana.Sen de mi iPhone'ci oldun?
    Zaten android'cilerin genel hali ilk başta çamur atarlar.Sonra kullanınca iPhone'ci kesilirler.

• bence one x. ekran boyutları sgs3le çok benzer olmasına rağmen boyutu daha iyi. böyle hafızası olan bir cihazda sd kart olayını da kişisel olarak gereksiz gördüğüm için cihazın tek parça olması avantaj. htc'nin arayüzü de samsung'a göre daha iyidir. ayrıca daha da şık bana göre.

yeni alacağı kernel güncellemesiyle batarya ömrü ve performansı da ciddi anlamda iyi olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deagle100

quote:

Orijinalden alıntı: l3ortacine16

SGS2 ve iPhone 4S kullanıcısı olarak Android'ten uzak durmanızı öneririm.

Ooo bir zamanlar android'i savunuyordun bana.Sen de mi iPhone'ci oldun?
    Zaten android'cilerin genel hali ilk başta çamur atarlar.Sonra kullanınca iPhone'ci kesilirler.

Hayır.İkisininde güzel taraflarını görmek lazım.Android'te uygulamalar kapanıyor,uyumsuz oluyor ve uygulamalar en son android'e çıkıyor diye iOS'a geçtim zaten.Birde SGS2'nin boyutu fazla gelmeye başlamıştı bende bir iPhone deneyelim bakalım dedim.Sonuçta memnun kaldım.Kullanabildiğim kadar kullanırım artık.Ne zaman web browser'ı takılıp donmaya başlar o zaman yeni bir iPhone alırım.Eskisi gibi uğraşabilecek olsam yine Android alırdım herhalde.Bu arada ben Android'i değil,donanımsal olarak SGS2'yi savunurdum.iPhone 4 mü SGS2'mi deseler SGS2 alırdım yine.Elimde iki cihazda var şuan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silent Guardian -- 23 Haziran 2012; 18:06:04 >

• iphone 4s kullanıcısı olarak şarz zorunu hariç bir sıkıntım yok şimdilik, s3 gibi ekranı büyk bir telefon alacagıma şahsen tablet alırım bence
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.