Şimdi Ara

iphone 4s- se xperia arc s ya da başka ne olursa olur öneriii??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar uzun süredir telefon piyasasını takip etmiyordum ama artık baktım ki çevremde çeşit çeşit telefonlar, dedim benim de değiştirmemin zamanı geldi

şimdi forumu inceliyorum bikaç gündür kafamda bazı fikirler ve modeller oluştu.
    öncelikle telefonu türkiyeden değil de bi arkkadaşım vasıtasıyla amerikadan getirtmeyi planlıyorum. ip 4s 1170 tl civarı satılıyor sanırım -appleın sitesinde öyle yazıyor- ciddi bi fiyat farkı var şuanki türkiyedeki fiyatlarla.
    acaba diğer samsung ya da se telefonlarn fiyatları da mı aynı şekilde bi düşüşte ? ya da ne derece farklı ?

onun dışında benim için en önemli şey, telefonun karizması duruşu ve tabiki dış malzemesinin kalitesi çünkü baya hor kullanoyurm telefonlarımı. bu sebeplerden ötürü de 4s biraz öne çıkıyor. bugün de xperia arcs e filan baktım telefoncuda öyle bi elime aldım tuttum tuşlarına bastım filan

şimdi şu androit ios filan okudum forumlarda teorikte baya bilgilendim ama pratikte hiç bi fikrim yok

ha bi de bugün teknosada şu telefona baktım: http://www.hepsiburada.com/Liste/samsung-i8150-galaxy-w/productDetails.aspx?productId=telcepsami8150w&categoryId=371946 bu da iyiydi kamerasını filan işin içine katmazsak mesela xperia arc s den ne eksiği var bunun ikisi de android filan ?

yani işin açıkçası biraz kafam karışık,, bi yol gösterin

• HTC'ye bakabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.