Şimdi Ara

iPhone 4S Suya düştü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: :SworD:

Kendim çektiğim Örnek bir sıvılı cihaz resmi paylaşıyorum, akıllının birisi prince koymuş, ula nimete yazık nimete... Prinç işi hikaye Sıvının açtığı hasar resimde belli, tüm elektonik aksam anında paslanıyor, çürüyor bozuluyor. içinin nasıl olduğunu hiç sormayın zaten. Arap yağı bol bulunca .. misali sıvılı cihazı prince koymak.

Ve şarj soketindeki prinç tanesine özellikle dikkat edin :D

buna benzer bir cihazda ben gördüm geçenlerde ;) yazık ya okadar para verip cihazı pert ediyolar acıyorum yemin ederim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cyberwolf06

Konuna Şans eseri denk geldim benden sadece bir öneri telefonu direk dışarda açtırmadan sıvı teması dışında bir sebep söyleyerek garantiye ver eğer ki sıvı teması derlerse zaten her halukarda garanti dışı kalıcak bir şansını dene derim ;)

Çok akıllıca bir fikir olmuş, dicem ama malesef kimse aptal değil kimse yemez

Önerim, saniyelik bir durumda içeri doğru su gitmeme ihtimaline karşıydı kesin bir teknik bilgim yok ama küçük bir şans gitmedi ise boştan yere telefonun teknik servis dışında açılmamasına karşı bir ÖNERİ.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheSawo

quote:

quote:

Konuna Şans eseri denk geldim benden sadece bir öneri telefonu direk dışarda açtırmadan sıvı teması dışında bir sebep söyleyerek garantiye ver eğer ki sıvı teması derlerse zaten her halukarda garanti dışı kalıcak bir şansını dene derim ;)

telefon en fazla 2 saniye durdu yani klozete 2 saniye bile dursa giderden giderdi , düştüğü an aldım etrafını saran bi kılıf vardı suan sarja bakalım ne olacak

cihazı şarjamı taktın bide

• benim önerim telefonu hemen kapat, içinde sıvı varsa ve o şekilde parçalar çalışırsa daha kötü. kapattıktan sonra telefonu şarj soketini olduğu yeri eline doğru sert gene vur, bak bakalım en ufakta olsa su çıkıyormu yada nemlenme falan yapıyormu, son olarak tavsiyemde fön makinesiyle çok az ısıda hava ver bütün deliklerinden, baya bi kurut içerisini, hadi geçmiş olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcMn

quote:

quote:

quote:

telefon en fazla 2 saniye durdu yani klozete 2 saniye bile dursa giderden giderdi , düştüğü an aldım etrafını saran bi kılıf vardı suan sarja bakalım ne olacak

cihazı şarjamı taktın bide

o zaten olmazsa olmazdır, sıvıya düşer şarj olur mu dıye bı kontrol ederız once :D

• quote:

Bazı videolarda tehlikelidir diyor suan sapa sağlam her yeri calısıyor acaba ilerde problem olurmu :S

ileride oksitlenme yapar ve cihazın tamiri mümkün olmaz, çünki board komple gider, cihazı 1sn kullanman hata ! komple açıp selülozik tinerle bastıra bastıra bütün enteglerini fırçala yada güvendiğin bir yere yaptır sapa sağlam kullanırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 10 Temmuz 2012; 22:29:40 >
  • Şu pirinç kavanozu işe yaramaz diyenler başınıza geldimi tecrübe ettinizmide bu kadat kesin yazıyorsunuz.
    Eşim 1 yıl önce iPhone 4'ü mutfakta lavaboya düşürdü cihazı hemen kapattım sim kartı çıkardım cihazı sarsıp sallayarak içindeki suyu çıkarabildiğim kadar çıkardım kurulayıp pirinç kavanozunun içine koydum 3 gün bekledi çıkardım sorunsuz çalıştı ve üzerinden 1 yıl geçti hiçbir sorun çıkmadı eşim halen o cihazı kullanmakta hadi bakalım buna ne diyeceksiniz.

Cihazı suya düşen arkadaşım bilindiği gibi pirinç'in nemi emme çekme özelliği vardır bu nedenle sıvı teması olan cihazlarda tavsiye edilir.
    Bence sen cihazı kapat simi çıkar koy kavanozun içine 1 gün kalsın çıkar yine içinde endişe olursa o zaman servise bak tamircilere git demiyorum servise git tamircilere güvenme.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimhd

Şu pirinç kavanozu işe yaramaz diyenler başınıza geldimi tecrübe ettinizmide bu kadat kesin yazıyorsunuz.
    Eşim 1 yıl önce iPhone 4'ü mutfakta lavaboya düşürdü cihazı hemen kapattım sim kartı çıkardım cihazı sarsıp sallayarak içindeki suyu çıkarabildiğim kadar çıkardım kurulayıp pirinç kavanozunun içine koydum 3 gün bekledi çıkardım sorunsuz çalıştı ve üzerinden 1 yıl geçti hiçbir sorun çıkmadı eşim halen o cihazı kullanmakta hadi bakalım buna ne diyeceksiniz.

Cihazı suya düşen arkadaşım bilindiği gibi pirinç'in nemi emme çekme özelliği vardır bu nedenle sıvı teması olan cihazlarda tavsiye edilir.
    Bence sen cihazı kapat simi çıkar koy kavanozun içine 1 gün kalsın çıkar yine içinde endişe olursa o zaman servise bak tamircilere git demiyorum servise git tamircilere güvenme.

sırf bu pirinç yüzünden aht ettim iki tane çalışan iphone 4 ü suya sokup birini pirince sokcam diğerinde de sıvı onarım işlemi yapıcam :)
    yakında konu açıcam bekleyin :)

ayrıca örnek verdiğin olayın yüzlerce hatta binlercesi başıma geldi merak etme boş keseden sallamıoruz yani bazı başkalarının malına önem vermeyen arkadaşlar gibi

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.