Şimdi Ara

IPhone 4S - Unlocking...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • IPhone 4S telefon aldim. 1-2 gun once posta ile evime gonderdiler. Bildiginiz gibi Amerika'da kontrakt yaparak aldiginiz zaman satin aldiginiz firmanin hatti disinda hic bir hat ile calismiyor. Bu olayi halletmek icin JailBreak v.s. gibi uygulamalar kullaniliyor ancak ben bu konuda cidden cok acemiyim ve merak ettigim sey IPhone 4S'u unlock haline getirebilmek icin herhangi bir uygulama piyasaya suruldu mu ? Kullanan ve basarili bir sekilde IPhone 4S makinasini unlock yapabilen varmi ?

Simdiden tesekkurler...

• sim kilitli cihaz aldıysamız iPod unuz hayırlı olsun iPod diyorum çünkü 4S lerin sim kilidi kırılmadı keşke biraz daha bekleyip yakında çıkacak olan unlocked yani sim kilitsiz cihaz alsaydınız...
  • Maalesef Unlock edemezsiniz...
  • geçmiş olsun
  • Bird Hunter ben zaten Amerikadayim ve bu telefonu su anda ATT ile kullaniyorum yani butun ozelliklerinden faydalaniyorum. Benim soruyu sormamin sebebi ise gelen gidenle birlikte bir kac tane IPhone 4S alip Turkiye'ye gondermek idi. Tabii locked halinde iken bir ise yaramayacagi icin once sorayim, ogreneyim dedim. Soylediklerinize bakilirsa henuz 4S icin herhangi bir unlocking uygulamasi yok.

Boyle bir uygulamanin ne zaman cikabilecegini yada cikip cikmayacagina dair bilginiz varmi ?

Simdiden tesekkurler
  • zaten sadece at&t ile çalılır başka hatla çalışmaz apple'ın sitesine bakarsanız sim kilitsiz 649 dolar 16 gb modeli november diye yazıyor...sim kilitlerinin kırılması için her hangi bir uygulama yok çıkacağıda meçhul benim düşüncemde çıkmayacağı yönünde eğer türkiyeye yollarsanız mutlaka sim kilitsiz alın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bird-hunter

zaten sadece at&t ile çalılır başka hatla çalışmaz apple'ın sitesine bakarsanız sim kilitsiz 649 dolar 16 gb modeli november diye yazıyor...sim kilitlerinin kırılması için her hangi bir uygulama yok çıkacağıda meçhul benim düşüncemde çıkmayacağı yönünde eğer türkiyeye yollarsanız mutlaka sim kilitsiz alın...

Anlasildi

Apple sayfasina bakmistim zaten ve soylediginizi gormustum. Sadece bu unlocking (daha ucuza geliyor) olayindan emin olmak icin sorayim dedim.

Bilgilendirme icin tesekkurler Bird Hunter

Ayrica AT&T disinda su anda Sprint ve Verizon ile de IPhone 4S calisiyor. Tabii kendi aralarinda degil sadece hangisinden alirsaniz onun hatti ile calisacak sekilde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi East.BlooD -- 2 Kasım 2011; 18:32:13 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Iphone 11 Sim Unlock
    4 yıl önce açıldı
    Apple - iPhone - iPad
    2 yıl önce açıldı
    İphone 5S 16GB
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • geveylede kullanamıyoruz dimi
  • gevey dahil şu an için hiç bir unlock yöntemi yok
  • Bir kaç haftaya unlock 4Sler de satılacak o zaman eşe dosta alabilirsiniz her hatla rahat rahat kullanırlar.
  • Istanbul da hem cemberlitasta hemde dogu bankta var kilitsiz 4s ler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: leigh_hunt

Istanbul da hem cemberlitasta hemde dogu bankta var kilitsiz 4s ler...

fiyatları ne peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: huso_

quote:

Orijinalden alıntı: leigh_hunt

Istanbul da hem cemberlitasta hemde dogu bankta var kilitsiz 4s ler...

fiyatları ne peki?

2200-2400 arasi
  • quote:

Orijinalden alıntı: East.BlooD

IPhone 4S telefon aldim. 1-2 gun once posta ile evime gonderdiler. Bildiginiz gibi Amerika'da kontrakt yaparak aldiginiz zaman satin aldiginiz firmanin hatti disinda hic bir hat ile calismiyor. Bu olayi halletmek icin JailBreak v.s. gibi uygulamalar kullaniliyor ancak ben bu konuda cidden cok acemiyim ve merak ettigim sey IPhone 4S'u unlock haline getirebilmek icin herhangi bir uygulama piyasaya suruldu mu ? Kullanan ve basarili bir sekilde IPhone 4S makinasini unlock yapabilen varmi ?

Simdiden tesekkurler...

postayla amerikadanmı evinize gonderdiler
  • quote:

Bird Hunter ben zaten Amerikadayim ve bu telefonu su anda ATT ile kullaniyorum yani butun ozelliklerinden faydalaniyorum. Benim soruyu sormamin sebebi ise gelen gidenle birlikte bir kac tane IPhone 4S alip Turkiye'ye gondermek idi. Tabii locked halinde iken bir ise yaramayacagi icin once sorayim, ogreneyim dedim. Soylediklerinize bakilirsa henuz 4S icin herhangi bir unlocking uygulamasi yok.

Boyle bir uygulamanin ne zaman cikabilecegini yada cikip cikmayacagina dair bilginiz varmi ?

Simdiden tesekkurler

Üstad zaten şu sıralar unlock 4S'ler ABD'de çıkmak üzere, kendini yorma onlardan al gönder, bu arada uzun zamadan bu yana unlock için Gevey haricinde bir çözüm üretilmedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: coolcool

geveylede kullanamıyoruz dimi

4S2i Gevey'le kullanabilen oldu zannedersem ama gözlerinizle görmeden inanmayın çünkü zaten 4 ve 4S ayırdetmekte zorlanılacak cihazlar, anten yerlerinden anlayabilirsiniz fiziki olarak, menüden modeline bakabilirisiniz, siri olup olmadığına bakabilirsiniz ama bunun dışında 4'ü size 4S diye yutturup Gevey çalışıyor diyebilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bradenburg

quote:

IPhone 4S telefon aldim. 1-2 gun once posta ile evime gonderdiler. Bildiginiz gibi Amerika'da kontrakt yaparak aldiginiz zaman satin aldiginiz firmanin hatti disinda hic bir hat ile calismiyor. Bu olayi halletmek icin JailBreak v.s. gibi uygulamalar kullaniliyor ancak ben bu konuda cidden cok acemiyim ve merak ettigim sey IPhone 4S'u unlock haline getirebilmek icin herhangi bir uygulama piyasaya suruldu mu ? Kullanan ve basarili bir sekilde IPhone 4S makinasini unlock yapabilen varmi ?

Simdiden tesekkurler...

Hayir, Amerika'da yasiyorum ve posta ile Amerika'da yasadigim eve yolladilar. Yani Amerikadan Turkiye'ye degil ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: sezersunar

quote:

Bird Hunter ben zaten Amerikadayim ve bu telefonu su anda ATT ile kullaniyorum yani butun ozelliklerinden faydalaniyorum. Benim soruyu sormamin sebebi ise gelen gidenle birlikte bir kac tane IPhone 4S alip Turkiye'ye gondermek idi. Tabii locked halinde iken bir ise yaramayacagi icin once sorayim, ogreneyim dedim. Soylediklerinize bakilirsa henuz 4S icin herhangi bir unlocking uygulamasi yok.

Simdiden tesekkurler

Üstad zaten şu sıralar unlock 4S'ler ABD'de çıkmak üzere, kendini yorma onlardan al gönder, bu arada uzun zamadan bu yana unlock için Gevey haricinde bir çözüm üretilmedi.

Aynen oyle yapacam, sagolsun burada ki arkadaslar sayesinde anladim ki unlock icin disaridan program, card v.s. ile ugrasmaya degmez. Biraz daha bekleyip direkt olarak unlocked versiyonlarindan alip gonderecegim. Sadece zaman konusunda biraz derdim olacak sanirim. Kasim ayinda unlocked versiyonlar cikacak degiler ancak henuz cikmadi ve Turkiye'den gelecek olan arkadasim Aralik ayinin 6'sinda geri donecek yani bu gunlerde cikmaz ise bu unlocked versiyonu siparis verip eve gelmesini beklerken 6 Aralik tarihini gecebilir.

Apple ne yazik ki ilk etepta kendi magazalarinda satisa cikartmayacak telefonlari ve sadece online siparis verirseniz evinize gonderecek ve bu islem benim ilk aldigim locked versiyon icin 3 hafta surdu. Yani siparisi AT&T burosunda verdim ve direkt onlar da Apple'a siparisi iletiyorlar zaten. Bunun disinda pek bir derdim yok ancak yetismez ise iki tane IPhone 4S'im olmus olacak :D

• quote:

quote:

quote:

Simdiden tesekkurler...

Hayir, Amerika'da yasiyorum ve posta ile Amerika'da yasadigim eve yolladilar. Yani Amerikadan Turkiye'ye degil ;)

turkiyeye gelirken seninle iletisime gecsek bizede ordan ip 4s getirirmisin biz burda kayıt ettiririz

• quote:

quote:

quote:

quote:

Simdiden tesekkurler...

turkiyeye gelirken seninle iletisime gecsek bizede ordan ip 4s getirirmisin biz burda kayıt ettiririz

Getiririm ancak ben 2 ay once Turkiye'de idim ve sanirim gelecek sene belki gelirim yeniden. O yuzden isinize yarayacagini sanmiyorum benim gelip gitme durumumun cunku o zamana kadar zaten Turkiye'de satisa girmis olur coktan. Yoksa benim acimdan bir sakincasi yok, neden olmasin

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.