Şimdi Ara

iphone 4s video çekimi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
3.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kralksk

quote:

Orijinalden alıntı: Riobolt

Diğer arkadaşlarında dediği gibi mümkünatı yok 11 GB yetmez hocam. Benim kendi tecrübelerimle sabittir. 150 sn video çekimi yaptım 150-200 MB tuttu. Arkadaşların önerdiği programları deneyebilirsiniz.

yorumunuz için teşekkürler hocam filmic proyu alıcam yarın. onunla denicem inşallah.

daha 29 mayısta 4$ a çıkmış fiyatı vaktiniz varsa bekleyin gene ücretsize düşer nasılsa

edit: c.tesi günü demişsiniz yeni gördüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bydemirci -- 1 Haziran 2012; 23:08:57 >

• Arkadaşlar filmic proyu aldım 4$a artık mecburiyetten:) ama gerçekten güzel bir uygulama öneririm. kalitesini siz ayarlayabiliyorsunuz. 720p veya 1080 p bi kaç seçenek daha var tabi.

• Bu video 1,16GB Tuttu hesapla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gibson Les Paul -- 2 Haziran 2012; 14:55:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gibson Les Paul

Bu video 1,16GB Tuttu hesapla.

valla hocam filmic proyu aldım şuan sıkıntı yok 10 dk video yaklaşık 800 mb 720p olarak tahmini 2 saat çekerim 12 gb ile herhalde.

• Hocam filmic pro adlı uygulamayı da biraz anlatabilirseniz müsait olunca çok sevinirim.
  • quote:

Hocam filmic pro adlı uygulamayı da biraz anlatabilirseniz müsait olunca çok sevinirim.

bu akşam denemelerimi yaptıktan sonra tecrübelerimi anlatacağım arkadaşlar.
  • Arkadaşlar merhabalar;

filmic proyu deneme fırsatım oldu. ve gerçekten çok güzel bir program. yaklaşık 720p olarak 1 saat video çektim toplam 4 gb civarı oldu. 1080p çeksem nerdeyse 2 katına çıkabilirdi. bence verilen paraya değebilecek bir program. 4 $ verdim ben mecburiyetten. ama indirime girdiğinde kesinlikle kaçırmayın. video çekimlerinde gerçekten iyi. flaşı tek dokunuşla açıp tek dokunuşla kapatabiliyorsunuz. kullanımı kolay. Kısacası verilen parayı hakediyor. Bu programı öneren arkadaşa çok teşekkürler.
  • quote:

Hocam filmic pro adlı uygulamayı da biraz anlatabilirseniz müsait olunca çok sevinirim.

sormak istediğiniz birşey olursa cevaplayabilirim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.