Şimdi Ara

İphone 4s Wifi Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeğenimin iphone 4S'i var ve şuanda wifisinde sıkıntı var. Onu telefoncular yapabiliyor mu? Yardımlarınızı bekliyorum.

• Wifi aktif olmama sorunu yeğenimin telefonunda da vardı. Forumlardan bulduğum yöntem işe yaradı. Wifi anteninin olduğu yer (kameranın iki-üç parmak sağı) saç kurutma makinesi ile 10 dakika ısıtılıyor, telefon yeniden başlatılıyor ve sorun ortadan kalkıyor. Bu işlem telefon kapalıyken yapılıyor tabi. Telefonun sadece lokal (wifi) bölgesi ısıtılacak. Diğer kısımları kapatmakta fayda olabilir. Ben terlik ile kapattım. Şimdilik sorun ortadan kalktı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkcube

Wifi aktif olmama sorunu yeğenimin telefonunda da vardı. Forumlardan bulduğum yöntem işe yaradı. Wifi anteninin olduğu yer (kameranın iki-üç parmak sağı) saç kurutma makinesi ile 10 dakika ısıtılıyor, telefon yeniden başlatılıyor ve sorun ortadan kalkıyor. Bu işlem telefon kapalıyken yapılıyor tabi. Telefonun sadece lokal (wifi) bölgesi ısıtılacak. Diğer kısımları kapatmakta fayda olabilir. Ben terlik ile kapattım. Şimdilik sorun ortadan kalktı.

çok mantıklı aslında ama bir sıkıntı çıkar mı peki?
  • Bu işlemi 4 gün önce yaptık. 4 gündür problem yok. Wifi sağlıklı bir şeklide çalışıyor. Uzun süreli kullanımlarda ortaya çıkacak ısınmadan ötürü wifi tekrar devre dışı kalabilir. Bu durumda tekrar saç kurutma makinesini devreye sokarız olur biter. Sonuçta üzerinde çalıştığımız cihazlar vadesi gelen cihazlar. Denemekte fayda var. Ben denedim, mutluyum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkcube

Wifi aktif olmama sorunu yeğenimin telefonunda da vardı. Forumlardan bulduğum yöntem işe yaradı. Wifi anteninin olduğu yer (kameranın iki-üç parmak sağı) saç kurutma makinesi ile 10 dakika ısıtılıyor, telefon yeniden başlatılıyor ve sorun ortadan kalkıyor. Bu işlem telefon kapalıyken yapılıyor tabi. Telefonun sadece lokal (wifi) bölgesi ısıtılacak. Diğer kısımları kapatmakta fayda olabilir. Ben terlik ile kapattım. Şimdilik sorun ortadan kalktı.

İyiymiş...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deneyince size döneceğim :)
  • iphone 4s wifi ağlarını bulamama sorunu %100 çözdüm....

iphone 4s telefonum bir süredir yaygın sorun olan wifi ağlarını bulamama sorunu yaşıyordu. Birçok yerli ve yabancı siteyi inceledim, malum yöntemlerin hepsini denedim,
    kurutma makinesi,
    buzdolabı,
    derin dondurucu,
    ağ ayarlarını sıfırlama....
    SORUN ÇÖZÜLMEDİ.....
    ANCAK!!!!
    bir sitede gördüğüm ve ciddiye almadığım bir yöntem sorunu çözdü... belki birçok kişinin bundan haberi olmadığı için saçma sapan birsürü yöntem deneyerek yada servislere para ödeyerek vakit kaybediyor olabilir...

uzatmayayım....
    iphone 4s telefonun wifi ağlarını bulamama sorununu nasıl mı hallettim???
    çok basit oldu.... inanması zor ama.....
    sadece telefonumda yüklü SKYPE programını kaldırdım... herşey düzeldi....
    herkesin sorunun çözermi bilmiyorum... zira benim telefonumda wifi açma anahtarı aktifti.. ancak ağları bulamıyordu... yani gri olan wifi butonu problemini çözermiy bilmiyorum ancak benimki gibi problemleri olan arkadaşların haberi olsun....
    birsürü saçma sapan yöntem denediyseniz.. birde bu yöntemi deneyin...
    SKYPE'yi kaldırın, denendi ve %100 çözüldü..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    note 3 wifi & bluetooth problemi
    9 yıl önce açıldı
    İos youtube sorunu (wifi)
    8 yıl önce açıldı
    IPhone 6s batarya sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • iphone 4s wifi sorunu %100 çözüldü...... saçma sapan yöntemleri denediyseniz... birde bu yönteme kulak verin

iphone 4s telefonum bir süredir yaygın sorun olan wifi ağlarını bulamama sorunu yaşıyordu. Birçok yerli ve yabancı siteyi inceledim, malum yöntemlerin hepsini denedim,
    kurutma makinesi,
    buzdolabı,
    derin dondurucu,
    ağ ayarlarını sıfırlama....
    SORUN ÇÖZÜLMEDİ.....
    ANCAK!!!!
    bir sitede gördüğüm ve ciddiye almadığım bir yöntem sorunu çözdü... belki birçok kişinin bundan haberi olmadığı için saçma sapan birsürü yöntem deneyerek yada servislere para ödeyerek vakit kaybediyor olabilir...

uzatmayayım....
    iphone 4s telefonun wifi ağlarını bulamama sorununu nasıl mı hallettim???
    çok basit oldu.... inanması zor ama.....
    sadece telefonumda yüklü SKYPE programını kaldırdım... herşey düzeldi....
    herkesin sorunun çözermi bilmiyorum... zira benim telefonumda wifi açma anahtarı aktifti.. ancak ağları bulamıyordu... yani gri olan wifi butonu problemini çözermiy bilmiyorum ancak benimki gibi problemleri olan arkadaşların haberi olsun....

SKYPE'yi kaldırın, denendi ve %100 çözüldü..

• Arkadaşlar sorun benim başımada geldi ne yaptıysam açılmadı.

Başka bildiğiniz bir yöntem var mı ??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.