Şimdi Ara

iphone 4s yazılım güncellemesi hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamun aleyküm.. suan bende iphone 4s war 16 gb buna iso 5güncellemesi geliyor yüklesem kendi, performansindan ya da özelliklerinden bişey kaybeder mi acaba _ ? iki sorum daha olacak bu telefonlarda bluetoothla nasıl sarkı alınıp yollanıyor ve mesala türkce bi sarkıyı tarkanın sarkısını nasıl zil sesi yapıcaz ???

• Neden iPhone aldınız ki siz ?
    Benim bildiğim war İngilizcede savaş demek cümleyle bir alakasını göremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLyeL-

selamun aleyküm.. suan bende iphone 4s war 16 gb buna iso 5güncellemesi geliyor yüklesem kendi, performansindan ya da özelliklerinden bişey kaybeder mi acaba _ ? iki sorum daha olacak bu telefonlarda bluetoothla nasıl sarkı alınıp yollanıyor ve mesala türkce bi sarkıyı tarkanın sarkısını nasıl zil sesi yapıcaz ???

Güncelle ve güncellen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bizhy

quote:

Orijinalden alıntı: aLyeL-

selamun aleyküm.. suan bende iphone 4s war 16 gb buna iso 5güncellemesi geliyor yüklesem kendi, performansindan ya da özelliklerinden bişey kaybeder mi acaba _ ? iki sorum daha olacak bu telefonlarda bluetoothla nasıl sarkı alınıp yollanıyor ve mesala türkce bi sarkıyı tarkanın sarkısını nasıl zil sesi yapıcaz ???

Güncelle ve güncellen

• Google çekmiyormu sizin orada
  • değişik bir kişilik
  • 4se iOS 5 güncellemesi geliyorsa,sen aşmışsın dostum..
  • "iso" 5 candır bence elinizdeki cihazı sessizce yere bırakın ve yavaşca uzaklaşın bulunduğunuz mekandan
  • quote:

Orijinalden alıntı: engin9103

"iso" 5 candır bence elinizdeki cihazı sessizce yere bırakın ve yavaşca uzaklaşın bulunduğunuz mekandan

• Buda iyiymiş. Yeni bir çığır açtın desek yalan olmaz. Sakın yükleme ios 5'i. 4s'te çok kasma yapıyor.
  • Senin 4S prototip galiba..

Güncelle gitsin..
  • iPhone'da bluetooth ile dosya gönderemez, mp3 dosyalarını öyle kolayca zil sesi yapamazsınız. Ayrıca size 4S yerine 4 satmış olmaları kuvvetle muhtemel.
  • bos bos cevap yazmaya gerek yok ınsanın sınırlerı bozuluyor soruyoruz demekkı ılk defa telefon oldu ıphone usa dan geldı bılmıyorum sorun olur mu sızler deneyımlısınız sızdede ılk defa oldugunuzda boyle degılmıydınız ???
  • genellikle google da araştırırım sonra kendim kurcalarım olmadı buraya konu açarım.

ilk sorunuz için google a "iphone ile bluetooth tan şarkı gönderilir mi?"
    ikinci sorunuz için google a "iphone a zilsesi nasıl atılır" gibi terimler yazmanız yeterli.

bu kadar bilindik sorular sorarsanız espiri konusu olmanız çok normal. herkes bilir iphone ile bluetooth dan müzik transferinin sadece iphone lar arasında olduğunu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RDHM -- 3 Aralık 2011; 15:33:25 >
  • Bluetooth ile dosya gondermek icin cesitli uygulamalara ihtiyac duyarsiniz.

Zil sesi tonu yapmanin en kisa yolu da; max. 40 sn lik bir ses dosyasi olusturup, bunu itunes araciligiyla m4a formatina cevirmek ve daha sonra .m4a uzantisindaki "a" yi "r" ile degistirmek ve en son olarak iTunes'a atip telefonunuz ile senkronize etmektir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.