sımdı hem sıfırladım tek tek restore ettım hemde geri yükleme yapdım donanımsal ne gıbı hatalar olabılır eger buda olmassa
quote:
Orijinalden alıntı: daghan00
quote:
Orijinalden alıntı: AkidTurk
Başka türlü yok.
sımdı hem sıfırladım tek tek restore ettım hemde geri yükleme yapdım donanımsal ne gıbı hatalar olabılır eger buda olmassa
Donanımsal konularda bilgim yok ne yazık ki.
quote:
quote:
quote:
Başka türlü yok.
işe yaradı sanırım bayadır %67 de duruyor ınsallah çözulmusdur sorun 10 mesaj attım % 1 dusmedı oldu sanırım
quote:
Orijinalden alıntı: KinZhull
4s te şarj problemi diyorlar ben sabah saat 8 de telefonu fişten çıkartıyorum 3g yok açıkta olsa kapalıda olsa 3g hattı yok wifi açık parlaklık otomatik tüm bildirimler vs açık 32gb hafızada 16 gb yer var akşam saat 8 de batarya %75 civarı oluyor daha ne olsun :D
hiç kullanmıyorsun heralde telefonu
quote:
quote:
quote:
Başka türlü yok.
off off gıdıyor gene napıcam
quote:
ne alabılırım ne önere bılırsınız arkadaslar bana ıphonla es deger bır telefon olarak neyı önerırsınız yanı tekrar ıphone mu alıyım yoksa nokia lumıa var htc var ne onerırsınız sarj sıkıntısı cekmek ıstemıyorum yardım edın arkadaslar lutfen
iphoneden başka birşey sevemezsin artık bence o kalite sanada bulaşmaıştır muhtemelen ,dostum bence para biriktir biraz parayı ekleyip telefonu sat zaten hafıza kullanmıyormussun git sıfır 4s al 16 gb bence
yardım edebılecek olan yok mu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme