Şimdi Ara

iphone 4s yenı bataryada da şarj sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: AkidTurk

Başka türlü yok.

sımdı hem sıfırladım tek tek restore ettım hemde geri yükleme yapdım donanımsal ne gıbı hatalar olabılır eger buda olmassa
  • quote:

Orijinalden alıntı: daghan00

quote:

Başka türlü yok.

sımdı hem sıfırladım tek tek restore ettım hemde geri yükleme yapdım donanımsal ne gıbı hatalar olabılır eger buda olmassa

Donanımsal konularda bilgim yok ne yazık ki.
  • quote:

quote:

quote:

Başka türlü yok.

işe yaradı sanırım bayadır %67 de duruyor ınsallah çözulmusdur sorun 10 mesaj attım % 1 dusmedı oldu sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: KinZhull

4s te şarj problemi diyorlar ben sabah saat 8 de telefonu fişten çıkartıyorum 3g yok açıkta olsa kapalıda olsa 3g hattı yok wifi açık parlaklık otomatik tüm bildirimler vs açık 32gb hafızada 16 gb yer var akşam saat 8 de batarya %75 civarı oluyor daha ne olsun :D

hiç kullanmıyorsun heralde telefonu
  • quote:

quote:

quote:

Başka türlü yok.

off off gıdıyor gene napıcam
  • quote:

ne alabılırım ne önere bılırsınız arkadaslar bana ıphonla es deger bır telefon olarak neyı önerırsınız yanı tekrar ıphone mu alıyım yoksa nokia lumıa var htc var ne onerırsınız sarj sıkıntısı cekmek ıstemıyorum yardım edın arkadaslar lutfen

iphoneden başka birşey sevemezsin artık bence o kalite sanada bulaşmaıştır muhtemelen ,dostum bence para biriktir biraz parayı ekleyip telefonu sat zaten hafıza kullanmıyormussun git sıfır 4s al 16 gb bence
  • yardım edebılecek olan yok mu
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.