Şimdi Ara

İphone 5

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni iPhone 5 aldım Fakat facedeki Arkadaşlarım Kamera Gönderdinde görüntülü Konuşabiliyim tıpkı bilgisayarda olduğu gibi konuşabilmem için ne yapmam lazım? Birde kredi kartım yok whatsapı indircem ama kredi kartım yok eğer elinde kod olan arkadaslardan bi tanesi özelden kod gönderebilir mi veya bu kodu nerden buluyoruz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yok mu bilen?

• görüntülü konuşma için tango skype bunlar işini görür whatsapp ücretli indirmem gerek

• Kredi kartım olsa indircemde maalesef yok Facebook sohbetteki arkadaşlarımız skypeye geçiyor mu?

• Facebook sohbetteki insanlarla görüntülü konuşamazsınız. Her bir uygulamanın kendine özgü özellikleri var.

iPhone, iPad, iPod Touch ve Mac arasında Facetime ile ücretsiz görüntülü görüşme yapabilirsiniz.
    Tango ile Tango'yu destekleyen tüm telefonlarla görüntülü görüşme yapabilirsiniz. Tango da ücretsiz.
    Whatsapp uygulamasını 1.79 tl ödeyerek satın almak zorundasınız. Arada bir ücretsiz oluyor ya o zamanları bekleyeceksiniz ya da kredi kartınız yoksa iTunes hediye kartı alarak hesabınıza yükleyebilirsiniz. 20 TL 'lik kartlar bulunuyor. Teknosa, Avea gibi bayilerde satılıyor. Kontör gibi düşünün. Her türlü uygulama ve uygulama içi satın alımlar için kullanılabiliyor. Kredi kartı da gerekmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eL1te

Facebook sohbetteki insanlarla görüntülü konuşamazsınız. Her bir uygulamanın kendine özgü özellikleri var.

iPhone, iPad, iPod Touch ve Mac arasında Facetime ile ücretsiz görüntülü görüşme yapabilirsiniz.
    Tango ile Tango'yu destekleyen tüm telefonlarla görüntülü görüşme yapabilirsiniz. Tango da ücretsiz.
    Whatsapp uygulamasını 1.79 tl ödeyerek satın almak zorundasınız. Arada bir ücretsiz oluyor ya o zamanları bekleyeceksiniz ya da kredi kartınız yoksa iTunes hediye kartı alarak hesabınıza yükleyebilirsiniz. 20 TL 'lik kartlar bulunuyor. Teknosa, Avea gibi bayilerde satılıyor. Kontör gibi düşünün. Her türlü uygulama ve uygulama içi satın alımlar için kullanılabiliyor. Kredi kartı da gerekmiyor.

Teşekkürler çok işime yaradı .)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.