Şimdi Ara

iphone 5 16 gb indirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aslında ben siyah 16 gb iphone 5 almaya karar verdim kesin almayı planlıyorum ama şuanki fiyatlar birazcık yüksek geldi şöyle 1900 2000 arası arıyorum media markt falan vatanda baktim ama 2100 2200 aralarinda geziyor daha önce vatanda çok büyük bir indirim olmuş yılbaşında, yine olacak mi bu konuda yardımcı olursanız çok iyi olucak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yılbaşına kadar 5S çıkıcak
  • 5s düşünmüyorum 5 i 1900 2000 arası bulursam çok iyi olucak

• up

• Doların düşmesini bekliceksin o zaman. Yada peşin para verebilirsen 1700 tlye jelatinli disbiritör garantili 5 ler satılıyo forumda yada sahibindende onlardan alabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: farukcosku

Arkadaşlar aslında ben siyah 16 gb iphone 5 almaya karar verdim kesin almayı planlıyorum ama şuanki fiyatlar birazcık yüksek geldi şöyle 1900 2000 arası arıyorum media markt falan vatanda baktim ama 2100 2200 aralarinda geziyor daha önce vatanda çok büyük bir indirim olmuş yılbaşında, yine olacak mi bu konuda yardımcı olursanız çok iyi olucak

Y1-2 ay olsa anlarım ancak yılbaşını soruyorsun.
  • Forumun kadrolu müneccimleri var, onlara sorabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPad 3G 16 gb. 250 lira
    10 yıl önce açıldı
    İPhone 7 32 Gb Pil 100 TR
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-apple-iphone-5-16gb-fiyati,843809.html

Buradan Alabilirsin FİRMA yorumlarınada bakabilirsin..
    Ayrıca alt tarafta digital foni var. oranın yorumularıda çok olumlu ve + mini mh3 plyer yolluyo hediye olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: RedFalc0n

http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-apple-iphone-5-16gb-fiyati,843809.html

Buradan Alabilirsin FİRMA yorumlarınada bakabilirsin..
    Ayrıca alt tarafta digital foni var. oranın yorumularıda çok olumlu ve + mini mh3 plyer yolluyo hediye olarak

Sağol kardeş burdanda bakıyorum 1 haftaya indirim olmassa burdan burdan alırım

• arkadaşlar fikir olması açısından paylaşıyorum sizinle.. 1900 tl iphone 5 fiyatı verdiler bana sıfır açılmamış kutu ve genpa garantili, yalnız bunu almadım, 1 haftalık açılmış iphone 5 beyaz aldım , fatura tutarı 2350 TL turkcel'den alınma, bana bu 1750 TL 'ye gelmiş oldu, kendi çizikli iphone 4'ümü de 650 TL'ye saydırttım.. yani üzerine 1100 TL verdim sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blumenberg -- 18 Temmuz 2013; 0:18:53 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.