Şimdi Ara

iPhone 5 32 GB beyaz 7.1.2 degisim cihazi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: JasonNewsted

quote:

Orijinalden alıntı: Lila Pause

quote:

Garantisi bitmis gozukuyor.

Boyle pil sismesi tarzi seylerde garantinin uzerine 1 yil daha destek oluyormus anladigim kadariyla.

Bu arada 5s kasiyor denmis benim bu 5 bile kasmiyor en ufak. Amaciniz ölücülük sanirim.

Benim telefonda batarya şişmesi var o yüzden sordum ama İstanbul'a gidicek durumum yok.

3 seneniz dolmadan ne yapin ne edin goturun derim

Tamam hocam teşekkür ederim ben bi bilgi edineyim bu konuda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rocky Balboa®

quote:

Orijinalden alıntı: A.B.D(azimBora)

quote:

quote:

5s bile arttık kasıyor destek sorunu çıkarıyor ne kadar depolama alanı fazla da olsa ederi 700-750..

Bu forumun ölücüleri meşhur cidden bu nedir arkadaş millet depolama alanı yüksek 4s satıyor o paraya

o paraya dediğin 4s sıfırını satıyorlar ikinci el iphone 5 en azından benim için 750,tl den fazla etmez 5s kullanıyorum kasmıyor v.s diyen arkadaşları 1.yıl sonra görücem ben o yeni oyunlar uygulamalar desteklememeye başlayınca anlayacaklar ne demek istediğimi zaten halı hazırda iphone 5 şuan bazı uygulamaları desteklemiyor bu ölücülük değil öngörü.

Daha adam akıllı stabil sürümü bile gelmemiş ios 9a göre konuşmak neyin kafası ? ios 8.4.1 yüklü olupta kasan bir tane 5 veya 5s göstersene bana iki telefonda elimde mevcut bana neyin ne olduğunu öğretmeye çalışma, gir bak bakayım sahibindende 64gb 4s fiyatlarına falan, iphone 5'in desteklemediği uygulamalar bir elin parmağını geçmez 3 senelik ve 64bit desteklemeyen telefon içinde bu kaçınılmaz birşey ama hız konusunda hala hızlı sende utanmasan 500 lira dersin bu telefon için

İos7'den sonra gelen sürümler ios7 kadar stabil değil birbirimizi kandırmaya gerek yok ios9 şuan kasıyor güncel sürümler hakkında konuşurum ben ayrıca sahibinden sitesinde her çeşit fiyat aralığı var onu da geçtim. 1.sene sonra çöp olacak 4s 64.gb olsa ne olur olmasa ne olur iphone 5 ile 5s arasında ki farklar zaten belli ben kendi fikirlerimi söylüyorum ister katılırsın ister katılmazsın senin bileceğin iş ben hala lafımın arkasındayım iphone 5 benim için en fazla 750.tl.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

5s bile arttık kasıyor destek sorunu çıkarıyor ne kadar depolama alanı fazla da olsa ederi 700-750..

Bu forumun ölücüleri meşhur cidden bu nedir arkadaş millet depolama alanı yüksek 4s satıyor o paraya

o paraya dediğin 4s sıfırını satıyorlar ikinci el iphone 5 en azından benim için 750,tl den fazla etmez 5s kullanıyorum kasmıyor v.s diyen arkadaşları 1.yıl sonra görücem ben o yeni oyunlar uygulamalar desteklememeye başlayınca anlayacaklar ne demek istediğimi zaten halı hazırda iphone 5 şuan bazı uygulamaları desteklemiyor bu ölücülük değil öngörü.

Daha adam akıllı stabil sürümü bile gelmemiş ios 9a göre konuşmak neyin kafası ? ios 8.4.1 yüklü olupta kasan bir tane 5 veya 5s göstersene bana iki telefonda elimde mevcut bana neyin ne olduğunu öğretmeye çalışma, gir bak bakayım sahibindende 64gb 4s fiyatlarına falan, iphone 5'in desteklemediği uygulamalar bir elin parmağını geçmez 3 senelik ve 64bit desteklemeyen telefon içinde bu kaçınılmaz birşey ama hız konusunda hala hızlı sende utanmasan 500 lira dersin bu telefon için

İos7'den sonra gelen sürümler ios7 kadar stabil değil birbirimizi kandırmaya gerek yok ios9 şuan kasıyor güncel sürümler hakkında konuşurum ben ayrıca sahibinden sitesinde her çeşit fiyat aralığı var onu da geçtim. 1.sene sonra çöp olacak 4s 64.gb olsa ne olur olmasa ne olur iphone 5 ile 5s arasında ki farklar zaten belli ben kendi fikirlerimi söylüyorum ister katılırsın ister katılmazsın senin bileceğin iş ben hala lafımın arkasındayım iphone 5 benim için en fazla 750.tl.

İos 7 ne alakaya maydanoz onu cozemedim ios 8 tabiki 7den hizli degil ama yinede 5 ve 5s te hicbir kasma yok 8de daha tam oturmamis sistem icin konusurum diyosun bence gereksiz uzatmaya gerek yok sana gore diyede birsey yok cunku 750 liraya hicbir yerde oyle bir iphone 5 yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kahya Yahya -- 27 Eylül 2015; 19:45:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• iOS7 şu alaka stabilite olarak konuşuyorsak iOS7den sonra ki hiç bir sürüm o kadar stabil değildi. İkinci olarak bana göre diye bir şey vardır ben 800-900 lira vermem iphone5e bu benim görüşürüm dediğim gibi katıl katılma.

• quote:

Iyi gunler arkadaslar. Bu sabah zorluya pil sismesi suphesiyle telefonu goturdum. Randevum olmadigi icin 10.00'da kapidaydim, acilir acilmaz siraya girdim ve 10.20 de 2012 yilinda alinmis garantisi bulunmayan cihaz yenisiyle degisti. Bu cihazi satsam ne kadar eder? Surumden dolayi degerli sanirim. Satip siyah 5s almak istiyorum

Hocam Pil şişmesini nasıl anladınız acaba ?
  • quote:

iOS7 şu alaka stabilite olarak konuşuyorsak iOS7den sonra ki hiç bir sürüm o kadar stabil değildi. İkinci olarak bana göre diye bir şey vardır ben 800-900 lira vermem iphone5e bu benim görüşürüm dediğim gibi katıl katılma.

Kardes bana sirf cevap olsun diye yazma be, sana kim ios 7yi kotulediki onu kattin ortaya ios 7yi kullandim biliyorum hatta ios 6yi en efsane haliyle iphone 5te kullandim bana akil verme, sana zorla o paraya iphone 5 al diyen yok zaten naparsan yap banane

• quote:

quote:

iOS7 şu alaka stabilite olarak konuşuyorsak iOS7den sonra ki hiç bir sürüm o kadar stabil değildi. İkinci olarak bana göre diye bir şey vardır ben 800-900 lira vermem iphone5e bu benim görüşürüm dediğim gibi katıl katılma.

Kardes bana sirf cevap olsun diye yazma be, sana kim ios 7yi kotulediki onu kattin ortaya ios 7yi kullandim biliyorum hatta ios 6yi en efsane haliyle iphone 5te kullandim bana akil verme, sana zorla o paraya iphone 5 al diyen yok zaten naparsan yap banane

Üslupdan dolayı uzadı bu kadar neyse birader daha uzatmaya gerek yok iyi akşamlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: karus99

quote:

Iyi gunler arkadaslar. Bu sabah zorluya pil sismesi suphesiyle telefonu goturdum. Randevum olmadigi icin 10.00'da kapidaydim, acilir acilmaz siraya girdim ve 10.20 de 2012 yilinda alinmis garantisi bulunmayan cihaz yenisiyle degisti. Bu cihazi satsam ne kadar eder? Surumden dolayi degerli sanirim. Satip siyah 5s almak istiyorum

Hocam Pil şişmesini nasıl anladınız acaba ?

Ekran disa dogru cikmisti azicik

• quote:

5s gördün mü sen hayatında dostum.Ben kullanıyorum yağ gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: flowerhorn

quote:

5s gördün mü sen hayatında dostum.Ben kullanıyorum yağ gibi

bu mesajı 5s'den atıyorum yorumlarını iyi oku gecen iyi olsun.

• Bu cihazin swap ve 32 gb olmasi sebebiyle 1100 lira ederi var,net.Piyasada cok fazla iphone 5 var swaplarin yeri her zaman ayridir,32 gb olmasi da extra bir avantaj,standart bir kullanici icin iphone 5 her turlu kraldir,4s den 5 e 5den 5s gecen biri olarak soyluyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: beter.böcek

Bu cihazin swap ve 32 gb olmasi sebebiyle 1100 lira ederi var,net.Piyasada cok fazla iphone 5 var swaplarin yeri her zaman ayridir,32 gb olmasi da extra bir avantaj,standart bir kullanici icin iphone 5 her turlu kraldir,4s den 5 e 5den 5s gecen biri olarak soyluyorum.

Sagolun cevabiniz icin ama satmamaya karar verdim bunu kullanirim 2-3 sene daha. Apple in bize bayram hediyesi oldu.

• JasonNewsted kullanıcısına yanıt
    hocam valla hi aklimdan gecen cihazi kullanmandi hani fiyat sorulunca oyle yazdim duzeni bozmamak adina :) emin ol daha iyi kullan gitsin iphone 5 efsane olarak kalacak bir de 4s var tabi :)

• Benim gozumde de efsane 5s ama bunu satip uzerine sifiri icin yaklasik 1000 tl koyacak kadar degil

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.