Şimdi Ara

İphone 5 3G çalışmıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
36.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çözüm buldunuzmu acaba aynı problem bende de var....
  • arkadaşlar eğer hattınız 3g ye açık ve telefon ayarlarından da 3g ve hücresel açıksa ve 3g yazısını göremiyorsanız wifi yi kapatıp deneyin wifi bağlantısı aktifse 3g yazısı görünmez
  • Aynı sorunu bende yaşıyorum. şöyle bir yol buldum ama benim canımı sıktı. hücresel veri ve 3g aynı anda açıkken internet bağlantısı gelmediğinde 3g yi kapatıp (hücresel veri açık) E işaretinin gelmesini bekliyorum ki bu 2 saniye sürüyor peşinden 3g yi açıyorum 3g aktif oluyor. ama nihayetinde bu bi sorun. şimd bu msjdan sonra telefonumu restore edeceğim bi işe yararsa sizlerle paylaşırım.
  • ip5 i alalı 15 gün oldu ve 3G yi hiç kontrol etmemiştim.bugün bi deneyeyim dedim ama bi türlü 3G yazısını cihaz ekranında göremedim.bırakın 3G yi edge (E) harfi bile gelmiyor.bu başlıktaki tavsiyelerin birçoğunu da yaptım ama nafile.ne yaptıysam olmadı.benim gibi bu sorunu yaşayanlar olduysa yardımlarını bekliyorum.şimdiden teşekkür ederim :(
  • Aynı sorun benim de başıma geldi ve ben şu şekilde hallettim.. Önceleri internete bağlanan cihaz bağlanmamaya başlamıştı.

-Öncelikle Ayarlar-Sıfırla-Ağ Ayarlarını sıfırla diyoruz. (Tüm ayarları sıfırlamaya gerek yok)
    -Benim hattım Vodafone olduğundan telefondan *3636# tuşlayarak Live,MMS ve internet ayarlarını talep edip yüklüyoruz.
    -Ve işlem tamam Ayarlar-Genel-Hücresel-Hücresel veri ve 3g yi etkinleştir kutucuklarının açık olduğundan emin oluyoruz.

Yardımı oldu ise ne mutlu..
  • i5 ile avea kullanıyorum, daha önce i4/4s ile aynı evde 3G sorunsuzken şuan i5 ile 3G bağlanamıyorum.
    Restore ettim yine de olmadı.
  • Aynı sorun bende de var.Çöüzümü bilen varsa paylaşssın
  • Maalesef durum bende de aynı

İphone 5 3G çalışmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mybo37 -- 22 Mart 2013; 16:45:13 >
  • Bir de su yolu deneyin. Ayarlardan operatöre gelin. Operatoru otamatik olarak değil manuel olarak arayın sonra kendi operatörünüzü seçin. Sonra ucak moduna alıp tekrar ucak modunu kapatın. Aynı sorun bende de vardı, yaptım düzeldi artık. Sonucu bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre7107 -- 22 Mart 2013; 17:37:26 >
  • arkadaşlar Avea 4gb paketine dün geçiş yaptım. İp5 3G ve edge görüyor fakat hücresel veri hesabınız yoktur hatası veriyor ve 3G ve edge ile İnternet'e bağlanamıyorum.wifi ile girebiliyorum.aveayı aradım birkaç ayar yaptık ama çözülmedi.sim kartı başka bir telefonda denedim ve İnternet'e girdi.sim kart bu arada normal sim karttan kesilip küçültülmüş bir kart. Başka bir telefonda İnternet'e görebildiğim için Avea telefonunuzda bir problem olabilir diyip topu bilkoma attılar.bu arada Fransa'dan Apple Store'den almıştım 2hafta önce.jb yok ve 6.1.2 sürümü var. Ağ ayarlarını sıfırlarım yine olmadı.henüz restore yapmadım.problem sim kart kaynaklı olabilir mi yoksa telefon da mı problem var.eğer i5de Problem varsa Fransa'dan aldığım için Fransa'dan mı garantiden değiştirebilirim yoksa TR den değiştirebilir miyim. Aslında wi fi da problemli bazen uzakta çekmiyor şu an dert etmiyorum. Bilkom U aradım aksilik kimse bakmıyor haftasonu. Bu kadar para verilip 5.nesli olan bir teknoloji için bu kadar problem normal değil. İlk iphone'um ama Apple kötü sinyaller veriyor bence

• sorun sadece içerisindeki yüklü yazılımda restore edersen düzelecektir sim kartta veya donanımsal bi hata olması çok düşük bi ihtimal .zaten arızayı azçok sizde anlamışsınız wi-fi nin az çekmeside yazılımdan kaynaklı yazılımızı itunes üzerinden 6.1.3 e yükselmeniz gerekiyor (İtunes 'TEn) bu versiyon zaten wi-fi ve internet hatalarını düzelmek için çıkarıldı.6.1.3 yükseltiğinizde wi-fi yi modemden uzaklaştırınca aldığınız hatada düzelecektir
  • cevap için teşekkürler iTunes yükleyip restore yaptım ve 3G şu an çalışıyor. 6.1.3. Henüz yüklemedim ama yüklersem jb şansım yok değil mi

• 6.1.3 e jb yok

• Şuan için 6.1.3 için jailbreak yok maalesef çalışmalar sürüyor restore ettiniz ve 6.1.2 de 3G niz çalışıyorsa güncelleme yapmamanız daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: gareysar

Aynı sorun benim de başıma geldi ve ben şu şekilde hallettim.. Önceleri internete bağlanan cihaz bağlanmamaya başlamıştı.

-Öncelikle Ayarlar-Sıfırla-Ağ Ayarlarını sıfırla diyoruz. (Tüm ayarları sıfırlamaya gerek yok)
    -Benim hattım Vodafone olduğundan telefondan *3636# tuşlayarak Live,MMS ve internet ayarlarını talep edip yüklüyoruz.
    -Ve işlem tamam Ayarlar-Genel-Hücresel-Hücresel veri ve 3g yi etkinleştir kutucuklarının açık olduğundan emin oluyoruz.

Yardımı oldu ise ne mutlu..

Aynı sorunu ben de yaşıyordum, telefonu geçen hafta aldım ve 3G yazısı görünmesine rağmen internete bağlanamıyordum. Öncelikle şunu belirteyim, hemen "Telefonda sıkıntı var, sim kartınız hasarlı" gibi basit şeyler yazarak insanların moralini bozmamalı kimse. Yukarıda yazan sadece ilk maddeyi uyguladım ve artık sorunsuzca bağlanabiliyorum internete. Ağ ayarlarını sıfırlamam yetti. Teşekkür ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: İrfan.S

3G ve EDGE açık iken, telefonu Uçak moduna alın 10'a kadar sayın ve Uçak modunu kapatın.

çok saol

• Öncekle aynı sorunu bende yaşıyordum evde wifi dışarda 3g kullanıyordum operatör seçimini manuel yapıp türkceli seçtim ve 3g simgesi geldi edge kayboldu

• Arkadaşlar aynı sorun benim de başıma gelmişti; ama biraz daha farklı. Yani Edge ile 3G bir çekiyor bir çekmiyordu. Çekse bile interneti çalışmıyordu, ben de GSM operatörünün müşteri hizmetlerini aradım ve yanlış değilsem bakiyeniz 0 TL'nin altındaysa da böyle bir sorun olabiliyormuş, tabii benimki bir çekmesi bir çekmemesi durumunda veya çekip de internete bağlanmaması durumundaydı.

Belki bir fikir, bir çare olur sizlere.
  • en temizi sifir simkart kesilmemis
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.