Şimdi Ara

Iphone 5 64 gb Beyaz 650 Lira

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya İlan Türü #Satılık Apple #Cihaz
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Ekranda kılcal göze batmayan çizik var birkaç tane Ekran sağ orta tarafta iğne ucu kadar ölü pixel var Bataryası iyi gitmiyor.yarım gün kadar... Yurtiçi cihaz fatura kutu yok Yanında 2 kılıf,1 şarj aleti,2 tane de şarj kablosu verilecektir. Kendime telefon aldım bu nedenle bu fiyata veriyorum.kesinlikle takas geri alma vs yoktur...cihaz dediğim gibi çalışıyor ancak şarjı az gidiyor...yeni batarya aldım onu da yollayacağım alana... Ses açma kapama tuşu üstündeki titreşim tuşu çalışmıyor... Fiyat son fiyat son

isteyen verdiğim bataryayı dener kullanır (ama başka bir sebep olabilir 2 tane zaten değiştirdim şarj aynı) isteyen parçalar parçalarını kullanır vs...
    cihaz Türkiye cihazıdır.garanti fatura kutu yoktur.bataryası ve 2 adet usb kablosu yanında hediye.

resimler gitmiş heralde ben tekrar yükleyene kadar sahibinden ilan no : 243190625

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-beyaz-64gb-ilani-okumadan-aramayin-243190625/detay/

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesoy -- 16 Şubat 2016; 22:33:54 >

• Merhaba xperia z1 takas varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat_77

Merhaba xperia z1 takas varmı

olabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.