Şimdi Ara

İPHONE 5 AKTİVASYON PROBLEM ' TELEFON ELİMDE PATLADİ :/ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
5
Favori
21.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Gecmiş olsun patladı. Parca olarak satmalısın. Açarım falan diyenlere de itibar etme .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W7K2D -- 17 Eylül 2014; 0:30:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu satan niye cevap vermiyor bu işde bir şey var bence
  • arkadaşlar bende de bir tane 5 var.sim kilitli ispanya. bekliyor ne zamandır.yapılacak bişey var mıdır acaba?
  • aytoli kullanıcısına yanıt
    İnternetten araştırın hangi operatör ise ona göre unlock yaptırın
  • Teşekkür ederim bilgi için
  • arkadaşlar,
    Herkes mail adresinin eski kullanıcı olduğundan şikayetçi ben 2 senedir kendi kullandığım ve başka bir icloud&itunes hesabı girilmemiş olan telefonumu iphone 6 aldığım için kardeşime vermek istedim telefondan bütün verileri sıfırla dedim tekrar etkinleştimek istediğimde a******@hotmail.com hesabıyla ilişkelindirmiş bigileri girin diyor. benim hesabım bilgileri giriyorum sonra bu adres bu iphone u açmak için kullanılamıyor diyor. şaştım kaldım arkadaş. diğer telefonlarda itunes&icloud hesabıma giriyorum. ayrıca icloud tan baktığımda iphne 5 telefonum iphone'numu bul da gözükmüyor.

acil yardım.
  • konuyu hortlatıyorum da ne oldu bu işin sonu?
  • arkadaş forumları okuyorumda bir telefon kullanmak için bu kadar eziyet çekilirmi..en nihayetinde telefon...Bence iphone almak tam bir mazoşistlik..yazık binlerce liara paraya vermeye değmez bu telefonlara..heleki garanti süresi bittiginde arızalandıgında tam çöp.. oluyor kafadan zarar..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.