Şimdi Ara

İphone 5 aldım ve hakkında hiç bir şey bilmiyorum yardım !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ağabeyim yurt dışından gelirken (abd) banada hediye olarak iphone 5 almış şimdi açtırma işlemleriyle uğraşıyorum...

Telefonu pasaportla birlikte 150 liraya açtırabileceğimi biliyorum...

lakin cep telefonlarından programlarından vs vs hiç birşey anlamam elimde kırık dökük black berry vardı alışmıştıkda çok şükür...

geçenlerde bir arkadaşdan duydum iphone un olmazsa olmaz programları falan filan varmış bunları yüklemek gerekiyormuş bunlar içinden kullandıklarınızın isimlerini işlevlerini ve nasıl temin edebileceğimi benimle paylaşırsanız çok sevinirim iyi akşamlar...

• Benzer bir sürü başlık var, insanları yormadan biraz gayret ederek araştırıp konu açsanız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkesin uyguşaması kendine göre sana ne yükle diyelim şimdi. Fotoğrafçılığa ilgin varsa hoşuna gidenlerden yükle , elektronik bankacılık kullanıyosan hangi bankaysa indir kullan , oyun oynayacaksan hangi tür seviyosan yükle oyna. App store a gir ordan kurcala istediğini indir kullan işte. İphonun olmazsa olmaz uygulaması diye bir şey yok babamın iphonunda uygulama sayısı 0 mesaj atıyo , arama yapıyo , arada safari kullanıyo o kadar işte uygulama yüklemedende çalışıyo bu telefon sonuçta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam mağazadan öne çıkanlar ve top 25 bak beğendiğini yüklersin
  • Her iphone 5 alan konu açarsa ne olur bu forumun hali :) Biraz araştırma yaparsanız aradığınızı bulabilirsiniz.
  • bir gün bende iphone alıcam ve direk konuyu açıcam burda!! acil yardım iphone un sesi nasıl kısılıyor diye and olsun!
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknohimmel

Arkadaşlar ağabeyim yurt dışından gelirken (abd) banada hediye olarak iphone 5 almış şimdi açtırma işlemleriyle uğraşıyorum...

lakin cep telefonlarından programlarından vs vs hiç birşey anlamam elimde kırık dökük black berry vardı alışmıştıkda çok şükür...

geçenlerde bir arkadaşdan duydum iphone un olmazsa olmaz programları falan filan varmış bunları yüklemek gerekiyormuş bunlar içinden kullandıklarınızın isimlerini işlevlerini ve nasıl temin edebileceğimi benimle paylaşırsanız çok sevinirim iyi akşamlar...

Hocam Yanlis anlama dalga gecmek degil Telefonun altinda sol hoparlorden ses cikmiyor orasi mikrofon . bu konudada baya soruluyor onun icin soyledim

• quote:

Orijinalden alıntı: teknohimmel

Arkadaşlar ağabeyim yurt dışından gelirken (abd) banada hediye olarak iphone 5 almış şimdi açtırma işlemleriyle uğraşıyorum...

iPhoneTurkey i yükleyin isterseniz gayet güzel bir uygulama

• Whatsapp - ücretsiz mesajlaşma
    Viber - ücretsiz sesli arama
    Tango - ücretsiz görüntülü arama

Hepsi internet üzerinden çalışıyor.

• Oyunlarım:

Temple Run 2
    Subway Surfers
    Daddy was a Thief

Fotoğraf Uygulamalarım:

Photoshop Express
    CamWow

Extra:

YouTube
    Gmail
    Google Maps
    Google Earth
    Shazam
    Karnaval Radyo

Bunları öneririm İyi günlerde kullanın...
  • herkesin zevkleri farklı kurcalayarak öğrenirsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç bir şey yükleme bence :))

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.