Şimdi Ara

iPhone 5 almalı mıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Birkaç hafta önceye kadar 4s almayı düşünüyordum. 5s'in çıkışıyla birlikte alacaktım. Ama şimdi vazgeçtim ve 5 ile 5s arasında kaldım. Bazı özel sebeplerden dolayı en geç eylülün sonuna kadar bir tanesi elimde olmalı, bu yüzden 5s'i bekleyemeyeceğim... (5s çıktığında fiyatı da yüksek olacak, en fazla 2000-20100 civarı verebilirim.) Sizce 5 almalı mıyım? Neden almalıyım/neden almamalıyım? Ve sizce 5'i almak için en uygun zaman hangisidir?

• En uygun zaman doların düşük olduğu zaman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öyle mi...
  • Bende beklesemmi beklemesemmi diye düşünüyordum ama beklememeye karar verdim bekle bekle nereye kadar,aldım gitti.

Edit:Amma çok bekle olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yafoo -- 29 Temmuz 2013; 19:54:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yafoo

Bende beklesemmi beklemesemmi diye düşünüyordum ama beklememeye karar verdim bekle bekle nereye kadar,aldım gitti.

Memnunsundur herhalde telefonundan? Şarj durumu nasıl?
  • alma; bir telefona 2000 tl verilmez cunki. bekle birisi hediye etsin :)) ust segment icin benim sinirim 1000 TL (ki bunu bile vermem) . o para ile soyle guzel bir tatile git; daha cok sey katar hayatina. :))

bu mesaji da fazla ciddiye alma; sordugun sorunun cevabini bir tek kisi verebilir zaten. sordugun sey teknik birsey degil; analiz isteyen bisi degil. sari mi alayim, kirmizi mi gibi bir soru olmus.
  • quote:

Orijinalden alıntı: heWolf

quote:

Bende beklesemmi beklemesemmi diye düşünüyordum ama beklememeye karar verdim bekle bekle nereye kadar,aldım gitti.

Memnunum sarj suresi gayet iyi,4 ten sonra bariz bir hiz farki oldugu icin keyif verdi telefon.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Memnunum sarj suresi gayet iyi,4 ten sonra bariz bir hiz farki oldugu icin keyif verdi telefon.

Soyulma dökülme yoksa tadından yenmez.

• Alasın varsa al ben vermem telefona 2000 tl. İşimi görür diyosan 4 al %57,5 daha az fiyata daha mantıklı.
  • heWolf H kullanıcısına yanıt
    Şu anda yok ama ilerde ne olur bilemem.Bazı durumlardan dolayı siyah almak zorunda kaldım,beyaz olsa iyiydi boya dökülmesi fark edilmiyor çünkü.
  • quote:

quote:

quote:

aynen hocam bugün bende 4 ten 5 e geçtim , çok keyif verdi telefon fişek gibi maşallah

• iPhone 5S çıksa da iPhone 5 sudan ucuza olmayacak zaten bence bütçeniz varsa zaman kaybetmeden alın keyfinize bakın :)
  • bence uzak durmamız gereken cihazlardan birtanesi 5s bazı hataları düzeltecekler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.