Şimdi Ara

iPhone 5 ambalajı ilginç (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Golddan urun alınmaz geçen ps3 için hdmi aldım 20 liraya bozuk çıktı geri götürdüm açık kullandıkları hdmi verdiler 20 liralık şey için bunu yapan 2000 için ne yapar eder geri parayı vermez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quor

Arkadaşım migrostan aldı aynı şekilde verdiler ürünü hiçbir sorun yok içiniz rahat olsun :)

Mevzu sorun olup olmaması değil paralel ithalat (yani abidik gubidik ) garantiye sahip bir cihazın heleki şu dönemde 2000 ₺ gibi fahiş bir fiyata satılması.

Derhal iade edip 2000 ₺'ye doğru düzgün garantiye sahip bir cihaz alın.

Paralel ithalat cihaz çok başınızı ağrıtır en basiti ileride bir sorun çıkarsa karşınızda muhattap bulamazsınız hele birde satıcı gold ise bu ağrı iki katına çıkar.

• Ben bimeks ten aldım 2200 lira onda da priz için dönüştürücü vardı dışına paketlenmişti ürün iadesi yapmayı düşünmüyorum çok mu kazık yemişim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi docdrmami -- 27 Ağustos 2013; 20:56:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4everGehenna

quote:

Orijinalden alıntı: kenbu

en hızlı şekilde iadehttp://www.kadikoyiphone.com/ 0216 345 35 71 0534 324 14 14

hemen yok fiyatına alırsınız değilmi

aldığınız yere iade ediniz dedim alma işine gelince biz arızalı cihaz alırız birde bir kaç firmanın malını telefoncular almaz

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.