Bildirim
İphone 5 Batarya Değiştiren var mı ? (2. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
aynen hocam, bu bataryadan alacak arkadaşlar için de bilgi olmuş olur. şuan 3. günüm bir sorun yaşamadım ve batarya süresi biraz daha arttı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: L. Killmister
aynen hocam, bu bataryadan alacak arkadaşlar için de bilgi olmuş olur. şuan 3. günüm bir sorun yaşamadım ve batarya süresi biraz daha arttı.
ekran süresi ne alıyorsunuz bu 3 günde? -
4.5 saat civarında alıyorum 3G'ye bağlı olarak. çok açık kalırsa 3G, 3.5 ya da 4 saat civarı alıyorum.
quote:
4.5 saat civarında alıyorum 3G'ye bağlı olarak. çok açık kalırsa 3G, 3.5 ya da 4 saat civarı alıyorum.
Oldukca iyi değerler
aynen hocam ben de şaşırdım. birkaç ay bakacağız. illa ki bi yerden sonra verim düşecek ama şöyle 1 seneye yakın götürse yeter gibi.
quote:
aynen hocam ben de şaşırdım. birkaç ay bakacağız. illa ki bi yerden sonra verim düşecek ama şöyle 1 seneye yakın götürse yeter gibi.
1 sene surerse iyi derim. cunku bendeki 7 plus bile %3 kayıp vermeye basladı 7-8 ay sonunda. Ama umarım okadar sure kayıpsız dayanır. -
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L. Kilmister -- 31 Temmuz 2017; 11:19:57 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ben değiştirdim N11 den DEJİ marka aldım
ama telefonu şarj edemiyorum
eski bataryayı geri taktım onu da şarj etmiyor
nasıl çözebilirim. Yardım edecek kimse varmı.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X