Şimdi Ara

İphone 5 batarya değiştiriken Bozuldu. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
7
Favori
13.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sevkosevko

Teşekkürler Kenbu!!!
    Teşekkürler forum.donanimhaber!!!
    Nette benzer sorunları ararken denk gelerek forum vasıtasıyla tanıştığım, gün itibariyle de yüzyüze tanışma fırsatı bulduğum Kenbu abi ye nasıl teşk etsem azdır. Sırf kenbu abiye teşekkür edebilmek için üyelik açtm (açalım ki bizim gibi denk gelenler yanlış ellerde taklaya gelmesin). Batarya değişimi sonrası açılmayan(dfu ve recovery modlar da dahil), açıldığında da elme ekranında ms-dos gibi aşağı inen yazılar beliren iphone 5 imi yaşama döndürmeyi başardı. Daha önce 2 telefoncuya(?) gösterdiğim ölü bu dedikleri iphoneyi çalışır vaziyette teslim etti. Müşteri odaklı çalışıyo, güler yüzü , teknik bilgi ve becerisi iyi daha ne olsun hacı. “Yahu böyle esnaf kaldı mı istanbulda” dedirtecek güzel bi abimiz. Bugün 10 civarında dükkanına gittim ve yaklaşık 3 saat kaldım gelen müşterilere yaklaşımını ve sorunlarını tak diye hallederek(irili ufaklı) üstüne üslük 5 kuruş da para almadan “geçmiş olsun” deyişiyle yollaması hayrete düşürdü beni Harbi böyle esnaf kaldı mı lan :D , o andan itibaren telefonumun ve cüzdanımın güvenilir ellerde olduğunu anladım, ki tamir sonrası (o kadar uğraşmış olmasına rağmen migroskop vs vs harıl harıl bakıyo tak çıkarrr) “at bişiiler” demesi yok mu hayretim şaştı valla :D hele hele akşam telefon açarak “varmı sorun, memnunmusun” sorusu gelmesin mi şok şok şok :D
    abi ne diiim ki yaa adamsın ;) ellerin dert görmesin

Kenbu Abimiz bir tanedir bizim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: TeknoHardware

İphone 5 cihazın bataryasını değiştirdim ve cihazı açtım cihaz açıldı ama home tuş ve power tuşu çalışmıyordu tekrar açtım ve yeni bataryayı taktım sonra itunese bağla yazısı geldi ve şimdi hiç açılmıyor cihaz emanet arkadaşlar ne yapabilirim ?

3 ay önce bende bir ip5 ekran pert ettim..açarken birden açıldı sanırım bağlantı kısımları zarar gördü .yeni ekran almak zorunda kaldım.ancak alt taraf çalışıyordu..pc ye bağladıgımda ses ve tel in içine ulaşıyordum..sadece ekran da idi sıkıntı
  • quote:

Orijinalden alıntı: cellman406

Batarya yine kolay ben speaker modülünü değiştirmiştim toplamadan önce dedim ki bu telefon açılsın helal olsun bana :D açılmıştı :D

değiştiriken pili anakart tarafından sökmeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenbu

quote:

Kadıköydeki Kenbu Abimizin Dükkanına gittim dakikalarca anlattı çok kaliteli bir servis.Takdire şayan bir sistemleri var.Kenbu Abime çok teşekkür ediyorum :)

ben tşk edrim keşke bana gelseydin ücretsiz taktığımı bir çok yerde söyledim herneyse sendekide büyük cesaret ama çok yeri ucurmuşsun microskoptada gösterdim arkadasa elimden geleni yapacam ama kimsenin hakkına geçmeden arkadaşta öyle isityor zaten yaşına göre bayağı olgun tebrikler forumdaki çoğu arkadaşım kalıteli aldığınız batarya 5 5s 5c ekran pil aldıysanız bana yakınsanız gelin ücretsiz takalım veya size taktıralım

Benim iphone 5 in ekranın kenarlarında sarımsı yeşilimsi sızma gibi bişeyler var sadece beyaz ekranda belli oluyor ekranın dört köşesindede var ne yapmam gerekli?

• problemin resmini koyma şansın varsa eklersen daha iy olur arkadaşlarımla beraber daha iyi cevap verebiliriz kullanma engel olmuyorsa kranda solmalar olabılır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenbu -- 25 Şubat 2016; 12:13:20 >
  • quote:

Teşekkürler Kenbu!!!
    Nette benzer sorunları ararken denk gelerek forum vasıtasıyla tanıştığım, gün itibariyle de yüzyüze tanışma fırsatı bulduğum Kenbu abi ye nasıl teşk etsem azdır. Sırf kenbu abiye teşekkür edebilmek için üyelik açtm (açalım ki bizim gibi denk gelenler yanlış ellerde taklaya gelmesin). Batarya değişimi sonrası açılmayan(dfu ve recovery modlar da dahil), açıldığında da elme ekranında ms-dos gibi aşağı inen yazılar beliren iphone 5 imi yaşama döndürmeyi başardı. Daha önce 2 telefoncuya(?) gösterdiğim ölü bu dedikleri iphoneyi çalışır vaziyette teslim etti. Müşteri odaklı çalışıyo, güler yüzü , teknik bilgi ve becerisi iyi daha ne olsun hacı. “Yahu böyle esnaf kaldı mı istanbulda” dedirtecek güzel bi abimiz. Bugün 10 civarında dükkanına gittim ve yaklaşık 3 saat kaldım gelen müşterilere yaklaşımını ve sorunlarını tak diye hallederek(irili ufaklı) üstüne üslük 5 kuruş da para almadan “geçmiş olsun” deyişiyle yollaması hayrete düşürdü beni Harbi böyle esnaf kaldı mı lan :D , o andan itibaren telefonumun ve cüzdanımın güvenilir ellerde olduğunu anladım, ki tamir sonrası (o kadar uğraşmış olmasına rağmen migroskop vs vs harıl harıl bakıyo tak çıkarrr) “at bişiiler” demesi yok mu hayretim şaştı valla :D hele hele akşam telefon açarak “varmı sorun, memnunmusun” sorusu gelmesin mi şok şok şok :D

evet arkadaşım bende sıvılı bir cihazım vardı onu yaptırdım birde annemin bir 5 vardı onada pil taktırdım pil harika sizin dediğiniz gibi aradan 2 3 gün sonra aradı nasıl pil nasıl bilgi alıyor esnaflığı çok iyi pil arayan arkadaşalar gözünüz kapalı gidebilirsinizpili çıkarınca takınca izlemenizi istiyor zaten 3 dk falan sürüyor tşk ederimmm

• batarya tavsiyesi olan var mı ?
    apple store da kaç para?
  • ıphone5 çok sökup topladım pıl takmakta çok basit kendı cıhazımda forumda önerilen pilleri test ettim arkadsım bıldığı için pıl almış tak dedi bende sökmeye başladım pili pamuk gibi olmuştu sanki pil kasaya yapış mış gibi arkadaşım bir yerden tutuyor bende içerden cımbızla pili kanırtık çok kolay dedğim iş şimdi başıma bela oldu cıhazda hom tuş üst açma çalışmıyor üstelik ıtunes modunda programdada cevap vermıyor hata veriyor arkadaşım birşey demedi ama böyle olmaz ya 2 el alacaz yada onarım bakalım arkadaşla görüşelim anlıyacağınız pazarım mahfoldu
  • quote:

Teşekkürler Kenbu!!!

burdan donanım haber üyelerine tavsiye ettikleri için vede kenbuya tşk ederim mahfettiğim anakartı çalışır faziyete getirdi dedikleri gibi göz önünde yapıyor tekrar forum arkadaşalrıma tşk ederim ve sizede

• quote:

quote:

Teşekkürler Kenbu!!!

Kenbu Abimiz bir tanedir bizim.

bu konuyu açtığın için sanada tşk ederim kenbuya(bülent abiye ) donanım haber ailesine

• buarada taktrıdığım pil çok iyi tşk kenbu
  • allah razı olsun arkadaşım senden çoğu tamirci çöp dedi sen halletin 15 dk seni forumda çoğu arkadaş öneriyor allah onlardanda razı olsun sadece tşk etmek için üye oldum gözümün önünde bütün testlerini yapıp bana teslim ettin tekrar sana çok tşk ederim
  • quote:

Kadıköydeki Kenbu Abimizin Dükkanına gittim dakikalarca anlattı çok kaliteli bir servis.Takdire şayan bir sistemleri var.Kenbu Abime çok teşekkür ediyorum :)

senin sayende allah razı olsun arkadaşım senden çoğu tamirci çöp dedi sen halletin 15 dk seni forumda çoğu arkadaş öneriyor allah onlardanda razı olsun sadece tşk etmek için üye oldum gözümün önünde bütün testlerini yapıp bana teslim ettin tekrar sana çok tşk ederim KENBU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi düldül17 -- 6 Mayıs 2016; 22:08:26 >
  • yardımlaşmaya devam arkadaşlar
  • quote:

yardımlaşmaya devam arkadaşlar

Çok tsk ederim abim

• quote:

yardımlaşmaya devam arkadaşlar

Vay be bülent abi, konuyu 14 şubat 2014'te açmışım bugün 16 ocak 2017,

Gerçekten bir kere daha teşekkür etmek istiyorum sana. O zaman beni öyle büyük bir dertten kurtarmıştın ki. Gerçekten işinin ehli ve muhteşem bir esnafsın.

Allah işlerini rast getirsin inşallah :)
  • Sorunun Bu Olabilir mi? Ekranı Söktün mü Cihazdan?

https://forum.donanimhaber.com/iphone-itunes-9-ve-14-hatasi-ve-cozumu-ekrani-degistirenler-mavi-ekran--122331286#122331286

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JacquesC

Sorunun Bu Olabilir mi? Ekranı Söktün mü Cihazdan?

https://forum.donanimhaber.com/iphone-itunes-9-ve-14-hatasi-ve-cozumu-ekrani-degistirenler-mavi-ekran--122331286#122331286

Sizin bahsettiğiniz örnek konu 5s bu konudaki cihazlar 5 konutu dikkatli inceleyin

• istanbulsrv İ kullanıcısına yanıt
    Oooo! Realy?

iPhone 5 ve iPhone 5S Kasaları Neredeyse Aynıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JacquesC -- 20 Ocak 2017; 18:40:26 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iphone 5s cihaz batarya değişimi yaptım, gece boşta 3g kapalı kendi kendine şarjı bitiriyor.

Sorun nerde olabilir sizce batarya dışında. Ortala boştayken 9 saatte tlf kapanıyor.

Sorunu cözemedim bilgisi olandan yardım rica ederim
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.