Şimdi Ara

İphone 5 çizik giderici (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
4
Favori
52.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben beyaz iphone 5 aldığım gün beyaz silikon kapak almıştım .Şimdi 15. gün telefon tertemiz :)) silikon kapak şart

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon007 -- 24 Ocak 2013; 22:58:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuzminRahTs?z!

quote:

Orijinalden alıntı: udede

quote:

Orijinalden alıntı: MuzminRahTs?z!

Evet arkadaşlar 3 haftadır kılıfsız,koruyucusuz kullandığım iphone 5 siyah dün alkolün verdiği rahatlıkla istem dışı bir şekilde yere düştü ve o an dünya durdu sanki telefonu yerden kaldırmak istemedim olacakları biliyordum çünkü Allah'tan direkt ters düştüğü için ön tarafında hiç bir çizik darbe izi yok ve arka kısmında da çizikten eser yok yalnız telefonun soyulan bölgeleri olarak bilinen hep şikayet edilen yeri yani tarafları (tam köşeleri) bayağı çizildi bildiğiniz renk attı tek köşesinde 3 santimlik bir soyulma diğer köşeler de hafif çizikler mevcut yeterince açıklayıcı bir şekilde anlatmışımdır umarım konuyu toparlarsak bu çizikleri siyah bir boya tarzı ile kapatmayı düşünüyorum ama metali tutacak birşey aklıma gelmedi bir türlü aradığım şey aslında kalem tarzı gibi çiziklerin üzerinden geçip kapatmak.Çok can sıkıcı bir durum telefondan soğudum resmen yardımlarınıza ihtiyacım var el birliği ile çözebiliriz diye düşünüyorum.Son olarak da kesinlikle kılıfsız veya korumasız kullanmayın en azından bumper takmak gerekiyormuş.

Fotograflar büyük olduğu için konu perişan olmasın :))

http://b1210.hizliresim.com/12/p/f56xs.jpg
    http://b1210.hizliresim.com/12/p/f570b.jpg

selamlar usta sonuç ne oldu benimde çizilidi cihaz hangi ürünü kullanıdız paylaşırmısınız??

Sonuç hiç uğraşmadım siyahı satıp beyaz aldım kalıcı bir çözümü yok zaten çizildimi boya falan tutmuyor bumper kesinlikle şart

usta beyazini da sevmiyorm ki siyahi daha guzel bumper takincada cok kalin oluyor bildiginiz ince zatif bumper varmi??

• Ben alkol alacağım zamanlarda iPhone'u ve arabayı evde bırakıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: soulmate

Ben alkol alacağım zamanlarda iPhone'u ve arabayı evde bırakıyorum.

puhaaa!! iyiymis
    ben sadece arabayi evde birakiyordum ama iphone'u birakmak da iyi fikirmis...
    arada bir de hanimi birakabilsem hic fena olmazdi

• cizik gidermek icin en iyisi aluminyum sprey boyasi.ince uclu bitmis asetat kalemin ucuna sıkıp denemeyi dusunuyorum olursa birtek bu olur.bir aralar aluminyum boyamastim gece gece o aklima geldi

• Merhaba bende bugün aranıza katılmaktan üzüntü duyuyorum. Bugün elimden kaydı ve gri kısmı çizildi kırıldı veya orası ufak bir şey ama dert oldu içimde ne yapabiliriz?

• Ben sadece on arka jelatinle kullanmaya niyet etmistim :) Fakat baktim daha 2.gunde minik beyaz noktalar gormeye basladim. Baktim gidis kotu hemen bir bumper edindim

Titiz insanlara sesleniyorum, etrafimdaki herkeste beyaz var ve cazibesine dayanamayip siyah aldim, pisman degilim. Ama ciziliyor :) Bumper veya kapak kullanmayacaksaniz siyah iphone 5 e girmeyin
  • En iyi Çözüm bu.
    iş yerinde devamlı kullanıyoruz ve kalıcılık sağlıyor. tinerle anca çıkar alkolda işlemiyor.
     İphone 5 çizik giderici
  • beyaz ip 5 için en mantıklısı aliminyum sprey boya gibi geliyor bana. çizik giderici kalemler falan hikaye. benim en çok çizilen kısmı yandaki parlak gri kısım. araba jantları için bi sprey falan varsa onu denicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukbekl

En iyi Çözüm bu.
    iş yerinde devamlı kullanıyoruz ve kalıcılık sağlıyor. tinerle anca çıkar alkolda işlemiyor.

Bilgilendirme icin tesekkurler,

zahmet olmazsa bunu uyguladiginiz iphone 5 in fotograflarini yayinlayabilir misiniz ?

Tesekkurler.
  • İnsan belli bir süre sonra alışıyor. İlk çekilen acıların tadını kimse bilemez ama bu işin de geri dönüşü yok işte. Bende ip5 kullanıyorum şükür bunda sorun yok ama bir önceki telefonumda bu hissi sağlam bir şekilde tatmıştım. :)

• Orijinalden alıntı: YEY

En iyi Çözüm bu.

Bilgilendirme icin tesekkurler,

zahmet olmazsa bunu uyguladiginiz iphone 5 in fotograflarini yayinlayabilir misiniz ?

Tesekkurler.

henüz iphone 5 te kullanmadım. sadece kalıcı olduğunu söyledim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omercik88 -- 22 Şubat 2013; 11:51:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaSSive

quote:

Orijinalden alıntı: ilk_ze

quote:

Orijinalden alıntı: MaSSive

quote:

Orijinalden alıntı: ilk_ze

Siyahtaki bu sorun nedeniyle beyaz iphone 5 aldim

Siyah çizikleri çok gösteriyormuş,beyaz az gösteriyormuş LAF.

Siyah Yada beyaz eğer telefonun çizildiyse ,hasar gördüyse ,

Senin farkında olduğun bu çizikleri veya hasarı,

siyahta çok ,beyaz da az görsen ne olur ,görmesen ne olur.

Çizildiyse hasar gördüyse ,içinde çız etmiştir ama Kendin farkındasın işte,çizilmiş hasar görmüş.

Biliyorsun işte çizilmiş ,istersen çizildikten sonra ,o çizikleri görmemek için kılıf kullan sonuç değişmez.

Çizildiği gerçeği az görünsede çok görünsede hafızanda,telefonu her eline aldığında çiziği görmesende ,aslında görüyorsun.Neyi kimden saklıyorsun?

Kusura bakmada beyaz iphoneda cihazin yan kisimlari boya degil, aleminyum ve boya olmadigi icinde asinip soyulucak bir yeri yok.

Birincisi ben senin nezlinde ,beyaz çizikleri az gösteriyor gurusu hakkında fikrimi belirttim.
    Yani senin şahsına yazılmış bir durum değil.

İkincisi iPhone 5 in kasasını bana anlatma.

Sen daha Türkiye de almak için iPhone beklerken ben kullanıyordum.

Son olarak, iPhone 5 in beyaz renginde kenarlarda boya degilmiş ,aşınacak soyulacak bir durum yokmuş.
    Alâ Alâ bak sen.

Bu konuyu açan arkadaş,cihazı yere düşürmüş farkındaysan,Aynı şartlarda senin beyaz iPhone nunun yere o şekilde düştüğünü ve iPod touch 4 ün kasası gibi ,Aliminyumunda çok kolay çizildiğini hasar aldığı ve çizilmiş hasar almiş Aliminyum kadar çirkin bir görüntü olmadıgı gerçeğini öğren.Tecrübe et.

Ve

Yazdıklarımı birde bunları düşünerek oku.

Yani Beyaz da kullansan,siyahta kullansan çizilirmi?çizilir.Hasar görebilirmi?görebilir.

Neymiş beyazın da kenarlarda boya yokmuş.Duyanda siyahın kenarları el değince boyası kalkıyor sanır.

Siyah iPhone nun kasasına çizik vb şekilde hasar verecek bir durum,

Beyaz iPhone 5 in kasasındada kenarları boya olsun olmasın hasar bırakır.

sen neymişsin öyle ya. helal sana. evde ayakta alkışladık.

• quote:

En iyi Çözüm bu.
     İphone 5 çizik giderici

edding 750 ile ne farkı var acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emir

quote:

En iyi Çözüm bu.
     İphone 5 çizik giderici

edding 750 ile ne farkı var acaba

bu kalıcı ben kullanıyorum iş yerinde dediğim gibi kaliteli bir boya kalemidir. tinerle çıkar anca...

• vapor yada deff al sorun çözülür hem telefnda güzel durur
  • cozum bulabilen var mi halen cizik giderici ariyorm

• valla ben arada tahta kalemiyle geçiyorum çiziklerin üzerinden ama 1 hafta sonra bi bakıyorum çizikler tekrar çıkıyor ortaya bu adonize rengi bulup fırçayla falan tekrar boyamak lazım. allahım çektiğimiz çileye gel yaa
  • quote:

En iyi Çözüm bu.
     İphone 5 çizik giderici

Denedim. Olmadı.
    1. Parlak kalıyo
    2. Siliniyor

En guzeli silah siyah mat rötuş kalemi olcak heralde.

• Arkadaşlar 15 dk önce ip5 düştü içim acıyor içim! Köşeler eridi gitti . Lanet olsun ağlamak istiyorum bir çözüm yok mu ya???

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.