Bildirim
İphone 5 Eylül 5 'de ABD Ekim 5 'de Avrupada (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
görüntü kalitesini bir adım ileri taşırlarsa yine pazar lideri olur -
-
İpod 4gh+fotoşap
O degilde ipod 4 gibi ince olmasini isterim ipad 2 den ince cunku ve şık duruyor. -
iPhone > iPhone 3G > iPhone 3GS > iPhone 4 > iPhone 4S & iPhone 5 -
bazilari da iphone 5 kucuk ve ucuz olacak tum piyasaya hakim olmak icin diyor..kime inanacagimizi sasirdik yahu.. 550 dolara iphone 4 buldum sirf 5 icin vazgectim almaktan ha cikti cikacak diye. -
quote:
Orijinalden alıntı: detroit21
İpod 4gh+fotoşap
O degilde ipod 4 gibi ince olmasini isterim ipad 2 den ince cunku ve şık duruyor.
Eğer ince olursa batarya performansı dahada kötü olur,ipad2 ekraninin buyuk olmasindan kazaniyor ekranin arkasi ful kocaman batarya -
Valla ben geçen hafta aldım iphone4 ve çok memnunum. ip5 i bekleyecek halim kalmamıştı İp5 eğer çok çok üstün özellikle gelirse düşünebilirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KonsolMania -- 31 Temmuz 2011; 21:04:50 > -
3.5" lik versiyonu ve daha büyük ekranlı versiyonu gelebilir. -
bence bu yıl cıkmayacak 2012 ılk ceyrek yada 2. ceyrek gıbı dıye dusunuyorum bı suru yalan haber var etrafta kımse bısey bılmeden sallayıp duruyo:) -
Çıksın çıksın. 3GS ve 4 biraz ucuzlasın -
hayırlısı artık.bence 3g den sonra ki 3gs gibi birşey olacak.Pek fazla yenilik gelmez gibi -
Valla ben agustos sonu gibi saticam telefonu
ama 4s gelir fazla degisiklik olmazsa diyorum.
Anten bolgesi ayni yerde falan.Diyelim ki tanitildi 16ay genpa garantisi telefonu 1.300e satabilir miyim ki? -
Farklı bir açıdan yaklaşıp, Eylül ayında Apple 2 farklı modelle piyasaya çıkarsa ? Biri İphone 4 ün ucuz versiyonu, ön ve arka camlar yerine plastik paneller var,retina ekran ama 3gs işlemcisi var ve İOS5 desteklemiyor. Diğeri de yeni nesil yuvarlatılmış hatlı 4'' ekranlı çift çekirdekli İOS5 li İphone 5.
Nasıl bir strateji olur sizce ? Bence baya etkili olur ucuz iphone 4 ün fiyatı 600-700 , iphone 5 in fiyatı da 2000 lerde olursa. -
Şunun aynı tipinden bıktım artık . -
Neredeyse bir ay sonra çıkacak, telefonun neye benzediğini bilmemek ilginç bir durum olsa gerek. -
Apple kesinlikle çizgisinden şaşmamalı ve ucuz telefon üretmemeli bence.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
iphone 5 den ne bekliyorsunuz arkadaşlar 4 neyinize yetmiyor canavar gibi makina gündüzleri iş yerinde nerdeyse pc açmıyorum o varken. -
quote:
Orijinalden alıntı: Ketçaplı Turşu
Apple kesinlikle çizgisinden şaşmamalı ve ucuz telefon üretmemeli bence.
katılıyorum.
belki çok uçuk fiyata alıyoruz telefonu ancak diğerleri gibi kaliteyi düşürmelerini istemem. -
quote:
Orijinalden alıntı: tunlab
iphone 5 den ne bekliyorsunuz arkadaşlar 4 neyinize yetmiyor canavar gibi makina gündüzleri iş yerinde nerdeyse pc açmıyorum o varken.
Ekranı büyütmeleri gerekiyor ayrıca 4 çıkana kadar 3gs de herkeze yetiyordu...
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X