Şimdi Ara

iphone 5 hasarı (fotolu) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam Genpa yapmak zorunda değil yapmaz diye bir durum yok yapar ancak cihazın garantisi devam etmez sana parça için garanti verir örneğin ekran değiştirdi 6 ay parça garantisi verir ancak anakartına diğer parçalara karışmaz.Şikayet etsenizde bi sonuç alamazsınız bence.
  • kullanıcı kusurlu cihaz her durumda garanti dışı kalır aksini iddia eden bunu kanıtlarsa sevinirim. apple'da arasan cihaz garanti dışı kalır diyecektir. cihazdaki hasar az buz değil çekiçle kenarına vursan ancak bu kadar ezilir buda durup dururken olacak değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzgurUlupinar

1. Genpa bunu tamir edemez.Tamir etmeye yetkisi olmadığı icin garanti dışı bırakıyor.Sakın Tamir Ettirmeyin.
    2. Genpa sıfır ile değişim yapmak zorunda sizden para aldığı zaman.
    3. Genpa Garanti Dışı Bırakamaz.Apple'de böyle bir olay yok.Direk Appleyi arayın onlara söyleyin.Size muhtemelen mağaza acıldığında su kadar ücret öderseniz değişim yapılır der.Genpayı da şikayet edin.

Hocam sıfırına 920 TL diyorlar o da kutusuz. Gerçekten sıfır mı değil mi orası da şüpheli aslında.
  • Hocam boşuna tartışmaya gerek yok. Telefonu iyi bir Apple Teknik Servisinde yaptır kullanmaya devam et. Kasası rahatlıkla düzeltilir sorun olmaz, Lcd panel ve dokunmatik bir olduğu için değişimi ile herşey düzelecektir. Lakin şöyle bir durum var, orjinal ekranı yedek parça olarak bulamazsınız çünkü üretimi yok bu parçaların. Dolayısıyla piyasada bulunan ekranlar "çakma" diye tabir ettiğimiz ekranlardır. Randuman alamama durumu olabilir o yüzden size en büyük tavsiyem pert Iphone 5 den çıkartılmış orjinal ekran araştırmanız, telefonculara ve internet sitelerine bakın, telefonu kullanılamaz halde olan insanlar parça niyetiyle satıyorlar öyle bir ekran bulursanız hiç sorun olmadan kullanırsınız. Genpaya hiç bulaşmayın bu söylediğim şekilde araştırırsanız en az maliyetle kurtarırsınız telefonu.

Edit: Tavsiye olarakda İstanbulda Saints Computer, adamlar bu işin hakkını vererek yapıyorlar. Her parçayıda garantili olarak değiştiriyorlar, isterseniz fiyat alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mahmut-Keskin -- 24 Ocak 2014; 10:44:42 >

• Bu haliyle satmaya kalksanız 16 gb bir iphone 5 ise taş çatlasın 600 700 lere gider,genpa garantisi olması birşeyi değiştirmeyecek,bunu alan şahıs ekran taktıracak ekranlada bitmeyecek kasayıda değiştirecek bu masraflar 400 lirayı bulabilir dışardan yaptırmaya kalsanız + öyle bir durumda zaten garanti gidiyor,hani o yüzden diyorum 600 700 verecek adamda bunları biliyor,1100 1200 falan mal edecekse bunu + tamirli diye kullanabilecekse zor,2. elde bakıyorum atıyorum'' şurası çizik 2 mm vs.'' demiş adam millette öldürme derdinde aleti çizik için bile böyle adamlar varken piyasa afedersin çakal doluyken bu haliyle satma derim,bir genpa ile detaylıca konuş ekran kasa vs. değişince cihazda başka durduk yere sorunlar olunca ne olacak ? atıyorum ekran değişti vs. 3 5 ay içinde anakart ölürse ne olacak ? bunları iyice öğren ona göre tamir ettirt genpadan kullan garantili olarak ama genpa kalkıpta ekranı değiştirdik,garanti olayınız başka hiçbirşeyi kapsamıyor derlerse hiç yaptırtma bu işi yapan düzgün yerler var,sen oturuyorsun gözünün önünde yapıyor işini istanbulda var diye hatırlıyorum,yukarda öneren arkadaşlarda var yanılmıyorsam bir fiyat araştırmasına gir.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.